מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להישארנעם01/11/2012
אני בידיעה שהרבה מאיך שאני בזוגיות הנוכחית זה גם השפעה של הקודמת
אבל ברוב זה הפתיחות והלא לשמור דברים, אני שמה לב לתופעה שכשהתייחסתי לבחור כמישהו אחרי האקס וכמשהו זמני היה לי יותר קל בקשר, נפגשים מבלים וכו' ולא יותר מדי אכפת לי מעבר, דואגת לשמור על הרצונות שלי ויש זרימה בקשר
אבל כנראה שכשאני איזה 4 חודשים עם בחור, קרה גם עם האקס, משהו בי משתבש... אולי זה קשור גם לזה שהיום אני בתחילת-אמצע שנות ה20 אבל זה גם היה בזוגיות הראשונה , אני מתחילה לבדוק האם תפיסת העולם ואורח החיים של הבחור מתאים אממ כן ת'כלס אני בודקת להקמת משפחה לאיך הוא יהיה בתור אבא, נהנתי בתחילת הקשר שכן היה לי את הספייס שלי וזמן להכל וכן זמן לביחד, אבל ככל שהקשר מתפתח אני רוצה את ההרגשה שהוא יהיה פנוי עבורי יותר אבל לא רוצה לכפות את עצמי עליו וכמו שציינתי המחשבות האם תפיסת העולם שלו בקשר לשילוב עבודה וחיים מעבר נראית לי או לא...
אני מודעת לעובדה שיש לנו קשר טוב ובריא וכיף לי איתו , דבר שמהזמן שהייתי לבד מאוד קשה למצוא , ואני יודעת שאם נפרד לא יהיה לי פשוט למצוא בחור כזה וכנראה אהיה הרבה זמן לבד , תנו לי כלים איך להיות בכאן ועכשיו בזוגיות הזו ולא לחשוש מהעתיד, הרי כל בחור שאכיר כנראה יהיו את המרכוביות שלו, אני מניחה שמה שכואב לי קצת זה זה שעם האקס לא הצלחנו להתמודד עם הקשר למרות כל הרצון
ופה עם מישהו שהוא לא האקס מוצאים פתרונים יותר נכונים ורגועים...מוזר לי באיזשהו אופן שעם אחר זה כן יהיה למרות שגם עם אחרים כמו שידעתי לכל אחד יהיו את העניינים שלו , מה שבעיקר שונה זו באמת הפתיחות והשיחות על כל דבר שיכול להפריע, למרות שגם בזה אני מגלה שעם הזמן אני קצת "חוטאת" ו"לא נעים" לי קצת לעשות בדיוק איך שאני רוצה כי אני מודעת לזה שעצם הזוגיות והזוגיות עצמה מביאה לי הרבה יותר בחיים מאשר העיסוקים האחרים... דבר שגם לשעצמו מטריד והטריד אותי גם כשלא הייתי בזוגיות, האם לא מספיק טוב לי פשוט לבד.
וגם עצה שנתתם פה לא מעט , בזמן שהחבר בעבודתו או עיסוקיו זהו זמן טוב עבורי להגביר את עיסוקי ותחביביי שלי אבל אולי קצת מוזר להתעמק בזה...סוג של מרגיש לי שאני ארצה "להתאים" את עצמי לבן-הזוג וזה נתפס בעייני מקום לא טוב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להישאר - תגובה
יששכר רוטרי01/11/2012שלום לך,
אני מייעץ לך להתמקד בשאלה הספציפית... האם מה שאת מחפשת זה את הזוגיות המתגמלת וההדדית, כך שתהיי בטוחה בזוגיות ללא חשש מהעתיד, כפי שאת רואה אותו.
במילים אחרות התאמתו של מבן הזוג לכל הפונקציות העתידיות שאת רוצה לבדוק אותו, בגון: תפקודו כהורה, וכמפרנס, שיוכל להשאיר לך את את עיסוקיך ותחביביך ללא הצורך שלך להתאים את עצמך לבן הזוג, כך שלא תצטרכי לוותר על הדברים שאת אוהבת. במילים אחרות להבדיל בין אני לאנחנו, אך לא לוותר על האני ואנחנו.בהקשרים המתאימים לך.
אם את זקוקה לכל הללו, וזה ישקיט את חששותיך...אז לידיעתך זה לא בלתי אפשרי, זה ניתן,
אך לצורך זה אני מזמין אתכם לפגישה זוגית, ולאחריה אני אדע בדיוק את כל האפשרויות שיעבדו לטובת שניכם, ללא התיסכולים של מה ש"הפסדתי."..או מה שאני עלולה להפסיד.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם
כל טוב רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הצעות
נעם01/11/2012תודה לך על התגובה, אני רוצה להעיר את תשומת לבך לדבר שמאוד לא נעים בכל התגובות שלך אתה מזמין אנשים לבוא לייעוץ טיפול וכו' , אנשים רק רוצים לשמוע תגובה לא לפרנס אותך מעניינים שהם עדיין חושבים שהם יכולים לפתור בעצמם
בבקשה ממנהלות הפורום להגיב גפ תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הצעות - תגובה
יששכר רוטרי01/11/2012אם את סבורה שניתן לפתור בעיות קשות של נטישות ובגידות, דרך תגובה כלשהיא, אינך אלא טועה. אני תמיד מייעץ במידת האפשר, אך כמו יתר היועצים אני מזמין אלי לייעוץ נוסף את הללו שאני סבור שאני אכן יכול לעזור להם, מרבית האנשים מבקשים פתרון ולא רק אמפטיה וסימפטיה, לדיעתך!
אם את חשבת שאנו עושים זאת רק לשם שמים אז טעות בידך...
שיהיה לך רק טוב.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?