מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה רגשית???לימור01/11/2012
אני נשואה + 4,אנחנו בשנות 35-40 של חיינו,נשואים 14 שנה.
כרגע בעלי בוגד בי עם אישה מהעבודה,בעלה התקשר אליי ואמר לי וגם אני הרגשתי את הניתוק הריגשי שלו מהבית,ממני ומהילדים.
בהתחלה בעלי אודה כי התאהב ולאחר מכן נסוג ואמר כי אלה רק קשרי עבודה.
אני יודעת שהיתה כאן בגידה, מה לעשות אני חושבת שהוא ממשיך לדבר איתה טלפונית ואולי לא רק...
אני דתיה והיינו בפגישה אצל מטפלת זוגית והוא הביע נכונות לבנות (אולם לא בהתלהבות יתרה) יצאנו משם ונאמר כי כל אחד ישקיע בקשר ואני צריכה לבטוח בו...
ברגע שיצאנו משם אותה אישה היתה בטלפון והוא בחר לא לענות לה(יחסי עבודה??!!) אני חושבת שהיא התקשרה להתעדכן מה קורה (יש לציין כי גם היא נשואה + 2),
שניה אחרי שנפרדנו הוא היה בממתינה וענה לי ועשה שיחת ועידה והוא טוען שלא....
אבל ועידה יודעים שעושים...
איך אני ממשיכה כך,איך אוכל לגרום לו לשכוח את האחרת ולהיות עם רגשות בבית,אם לא עבורי עבור ארבעת ילדיי,למרות הפגיעה הקשה ולמרות הבכי הבלתי פוסק שלי ואני נעזרת בדברי טבעיים להרגעה המוצא האחרון עבורי הינו גירושין.
מה לעשות ??????????????????????????????????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה רגשית??? - תגובה
יששכר רוטרי01/11/2012היי לימור,
אם נתחיל מהסוף....אז פה קבור הכלב משום שהוא יודע שהמוצא האחרון מבחינתך הוא גירושין.... על כן הוא אינו מתרגש יותר מדי מהבכי שלך וכל היתר, אם הוא ירצה לבוא איתך לייעוץ זוגי מתוחכם (כנראה שהקודם נכשל), זה יהיה מצויון.
אם לא... תבואי לבד ואני אדריך אותך מה ואיך לעשות על מנת להשיג את מטרותיך.
לא להתיאש כי יש תקווה.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה רגשית
טלי01/11/2012תודה רבה על תגובתך המהירה, הוא לא היה רוצה לבוא לייעוץ נוסף, ואני אשמח אך אני תושבת הצפון, האם אפשר לנהל טיפול בטלפון???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור יקרה
דבורה13/03/2015לימור יקרה, אני יכולה להבין את הכאב שאת נמצאת בו. לצערי, אני בטוחה גם שאני לא היחידה, אבל כל אחת עם הסיפור שלה. בשבילך - קחי לך את השבוע שבועיים לבכות ולהתפרק. כמה שאת צריכה. קחי לך מטפל / מטפלת בשבועיים האלה, ותבקשי רק דרכים ושיטות להתמודד. תקציבי לך זמן להתאבלות. את חייבת. אם לא את יכולה למצוא את עצמך ברכבת הרים לפי הקפריזות שלו. אחרי הזמן הזה, תשבי עם עצמך. לבד- אחרי שהילדים ישנים, ותעשי רשימה של איך את רואה את עצמך. תעשי רשימה של איך אחרים רואים אותך. ורשימה אחרונה של המציאות בה את חיה. אני מאמינה בכל הלב- שאת יודעת בדיוק איך הסיפור הזה ייגמר. כל אישה יודעת. וברשימה של המציאות תרשמי מה את צריכה לעשות כדי להגיע לנקודה הסופית הכי חזקה. אני לא אומרת שלא תישברי. את תישברי. את תתפרקי. אבל קחי משהו אחד שהוא יציב אצלך ותישעני על זה. תמצאי לך חברה אחת, שאת סומכת עליה ב- 100% שתהיה שם לצידך, שתתן לך להתפרק לדבר ולכעוס, ותכיני אותה לקראת התקופה שתבוא. אבל היא תהיה המצילה שלך בהרבה רגעים. אל תנסי לעבור את היום. היום זה לא יעזור. תעברי שעה בשעה ולאט לאט את תעברי ליום יום.. אנחנו הנשים ניחנו בכוחות עצומים וחוזק שיכול לגרום לאחרים לבנות אימפריות או להתרסק. אני לא מכירה אותך. אבל אני מאמינה בך כאישה. את תגלי את לימור האמיתית, ותתפלאי כמה היא חזקה, נחושה, יציבה ומסורה למשפחה שלה ולעצמה. אבל הדבר הראשון שאת צריכה לעשות אחרי השבועיים האלה, זה להיות אמיתית עם עצמך ולסמוך, תמיד לסמוך על האינסטינקטים שלך. הם ינחו אותך בתקופה הזאת הכי טוב. ואף פעם אל תשכחי- את אישה!
( אולי עכשיו זה יישמע לך כשטות גמורה, אבל זה נכון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני15/03/2015שלום לך,
מציע לך הצעה שאולי תפתור את הבעיה מאחר ובעלך לא מצליח להשתחרר ממה שהוא מקבל שם וזה ממש לא משנה אם קיים גם מגע מיני.
תפני לבעלה של אותה אישה נשואה ותספרי לו ושידאג לשמור על הרוכסן של אישתו סגור...
אין לך ברירה אחרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?