מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי לא מקבל את זה שאני דו מנית.מבולבלת...02/11/2012
אני ובן זוגי חיים יחד כמעט 5 שנים ומגדלים שני בנים מקסימים.
אחת הבעיות העיקריות שלנו, זה זה שהוא לא מקבל את זה שאני דו מינית, ואני ניסיתי לוותר על זה ולא חיפשתי את זה, אך אני לא מצליחה להפסיק לרצות את זה וזה נורא מפריע לנו ביחסים.
פעמיים ניסינו לשלב בחורה במיטה אך אחר כך הפסקנו וזה לא מתאים לו, הכרתי במקרה בחורה שהפכה לחברה ושכבתי איתה חד פעמי. וסיפרתי לו את זה הוא נורא נפגע ורצה לעזוב. אני רוצה יחד לא לבד אני רוצה שהוא יהיה שותף מלא בחיי. אך הוא לא מוכן לקבל את זה שאני דו, ושאין לי בעיה שתיהיה שלישיה איתו יחד. לא יודעת מה לעשות כבר, אולי עשיתי טעות שסיפרתי.... נורא מבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
mosha06/11/2012למה סיפרת לו בכלל היית נהנת בשקט משני העולמות ומפנקת ומיתפנקת.....
ואם הוא בגד בך ע אישה אחרת ? היה מספר לך........לפעמים שתיקה יפה לחכמים בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הדעה...
מבולבלת...06/11/2012תודה על הדעה, אך אני דוגלת שבמפשחה לא שותקים וזה ישב לי על המצפון, וכן אני מאמינה שהוא היה מספר. גם למה לו ללכת ליהיות עם מישהיא אחרת אם הוא יכול לעשות את זה יחד איתי לי אין בעיה שיהיה עם מישהיא אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
mosha06/11/2012יש שחיקה בחיי הנשואים גברים מצואיסטים נהנים לזיין להיות מחוזרים להרגיש פאאן ..לא מספרים לשוטר שגנבתי
אין ברירה זה דרכו של אדם שרוצה ומכבד אותך לא פוגע בך ..עושה הכל בסתר ...כמו 75% מהגברים כאן........נקודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?