מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה של בעלמיכל05/11/2012
שלום רב,
גיליתי שבעלי בגד בי ,הוא ניהל רומן עם רוסיה שצעירה ממנו ב20 שנה ולפני כן
היה עם נערת ליווי ומעסה עם מין.בעלי משתמש בגירסה שבגד בי רק ב3 החודשים
האחרונים.אני בטוחה שבגד הרבה לפני.יש לי כמה שאלות:
1.כששאלתי בפעם הראשונה מי זו הבחורה הרוסייה ענה לי מייד שהיא עובדת אתו ועברה
אונס.מדוע אמר שעברה אונס ?
2.אני חושדת שממשיך להיות בקשר עם נשים למרות שמאוד מעוניין בשיקום
וטיפול זוגי.האם גבר שחיפש מין שנים מחוץ לנישואים יכול להפסיק מייד?
בתודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוכי
mosha06/11/2012כל הגברים פוזלים הצידה תנסי להיתעלם יותר קל מאשר להיתגרש....אם הוא מכבד אותך מפנק ודואג למשפחה .....? זה החשוב כולם בוגדים זה לא יעזור אם תלחצי ותחפרי ..עדיפ שתתעלמי ..אני מאמין אתם נשואים 20 שנה לפחות...נכון..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.....
Dona07/11/2012זה מה שבעלך רוצה.
מצד אחד רוצה בית אישה ילדים ומצד שני רוצה ריגושים מיניים.
ואת תחשבי מה את רוצה. להמשיך איתו או בלעדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
נכס08/11/2012ידידתי חשבת פעם למה בעלך הולך לנערת ליוי ומעסה עם מין ואחר כך עם אישה אחרת ??? אולי את לא מספקת את צרכיו ??? לכן ידידתי בעל או אישה לא הולכים ככה סתם למין חסר להם בבית תתחילו לחשוב בכיוון הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהונשים לא מותר להן ?
אריק09/11/2012מעניין אם היית חושב ככה על אשה מהכיוון שהיא היתה הולכת ומחפשת ריגושים והתאהבות - האם שוב בן הזוג אשם ? כל מי שלא מסוגל לרכוס את כפתור מכנסיו שהוא במסגרת משפחה בזוי בעיני. אתה רוצה / את רוצה חופש פעילות ? עוף מהחיים !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאריק
מיכל11/11/2012מדוע לדעתך בעלי הגיב לשאלתי מי הבחורה בתשובה שזעזעה אותי "היא עובדת
איתי ועברה אונס?
בעלי אומר שכל הגברים בוגדים,אני בטוחה שישנם גברים ,אמנם מעטים,שלא בוגדים.
אלה הגברים האמיתיים .
מה דעתך אריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
אריק12/11/2012יוכי,
לא כל גבר בוגד ולא כל אישה נשואה קלה לפיתוי.
אני לא מצדיק בגידה באשר היא. מסיפורי האישי ומנשים וגברים שאני מכיר ביום יום -קיימים אנשים אמיתיים בשני המינים. אולי מתי מעט כמו שציינת, אבל בטח שלא כולם "אותו הדבר" וכולם בוגדים - זהו תירוץ עלוב, אומלל וילדותי הבא להצדיק מעשה לא אנושי.
זה אנושי לבגוד ? - אני לא חושב. אנו צריכים להיות מעל בהמה שצריכה את ההזדווגות והריגוש בטבע. נהדר להיות מאוהב ונאהב - אבל לא על חשבון זוגיות קיימת !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?