בגידה של בעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה של בעל
    מיכל
    05/11/2012

שלום רב,

גיליתי שבעלי בגד בי ,הוא ניהל רומן עם רוסיה שצעירה ממנו ב20 שנה ולפני כן
    היה עם נערת ליווי ומעסה עם מין.בעלי משתמש בגירסה שבגד בי רק ב3 החודשים
    האחרונים.אני בטוחה שבגד הרבה לפני.יש לי כמה שאלות:
    1.כששאלתי בפעם הראשונה מי זו הבחורה הרוסייה ענה לי מייד שהיא עובדת אתו ועברה
    אונס.מדוע אמר שעברה אונס ?
    2.אני חושדת שממשיך להיות בקשר עם נשים למרות שמאוד מעוניין בשיקום
    וטיפול זוגי.האם גבר שחיפש מין שנים מחוץ לנישואים יכול להפסיק מייד?

בתודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה של בעל

הוספת תגובה

• יוכי

mosha
    06/11/2012

כל הגברים פוזלים הצידה תנסי להיתעלם יותר קל מאשר להיתגרש....אם הוא מכבד אותך מפנק ודואג למשפחה .....? זה החשוב כולם בוגדים זה לא יעזור אם תלחצי ותחפרי ..עדיפ שתתעלמי ..אני מאמין אתם נשואים 20 שנה לפחות...נכון..בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.....

Dona
    07/11/2012

זה מה שבעלך רוצה.
    מצד אחד רוצה בית אישה ילדים ומצד שני רוצה ריגושים מיניים.
    ואת תחשבי מה את רוצה. להמשיך איתו או בלעדיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

נכס
    08/11/2012

ידידתי חשבת פעם למה בעלך הולך לנערת ליוי ומעסה עם מין ואחר כך עם אישה אחרת ??? אולי את לא מספקת את צרכיו ??? לכן ידידתי בעל או אישה לא הולכים ככה סתם למין חסר להם בבית תתחילו לחשוב בכיוון הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ונשים לא מותר להן ?

אריק
    09/11/2012

מעניין אם היית חושב ככה על אשה מהכיוון שהיא היתה הולכת ומחפשת ריגושים והתאהבות - האם שוב בן הזוג אשם ? כל מי שלא מסוגל לרכוס את כפתור מכנסיו שהוא במסגרת משפחה בזוי בעיני. אתה רוצה / את רוצה חופש פעילות ? עוף מהחיים !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאריק

מיכל
    11/11/2012

מדוע לדעתך בעלי הגיב לשאלתי מי הבחורה בתשובה שזעזעה אותי "היא עובדת
    איתי ועברה אונס?
    בעלי אומר שכל הגברים בוגדים,אני בטוחה שישנם גברים ,אמנם מעטים,שלא בוגדים.
    אלה הגברים האמיתיים .
    מה דעתך אריק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי

אריק
    12/11/2012

יוכי,

לא כל גבר בוגד ולא כל אישה נשואה קלה לפיתוי.

אני לא מצדיק בגידה באשר היא. מסיפורי האישי ומנשים וגברים שאני מכיר ביום יום -קיימים אנשים אמיתיים בשני המינים. אולי מתי מעט כמו שציינת, אבל בטח שלא כולם "אותו הדבר" וכולם בוגדים - זהו תירוץ עלוב, אומלל וילדותי הבא להצדיק מעשה לא אנושי.

זה אנושי לבגוד ? - אני לא חושב. אנו צריכים להיות מעל בהמה שצריכה את ההזדווגות והריגוש בטבע. נהדר להיות מאוהב ונאהב - אבל לא על חשבון זוגיות קיימת !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו