איך להתגבר מבגידה בפעם השניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתגבר מבגידה בפעם השניה
    נבגד
    06/11/2012

שלום,
    אני נשוי מעל 15 שנה והחיים המשותפים שלי ושל אשתי היו מושלמים ( כך לפחות חשבתי) יש לנו 2 ילדים מקסימים.
    לפני כשנה תפסתי אותה בקשר טלפוני ואינטרנטי עם חבר מהעבר , כעסתי מאוד עזבתי את הבית לתקופה של שבוע ולאחר לבטים קשים והבטחות מהצד שלה שלא היה כלום מעבר לקשר טלפוני החלטתי לחזור כי המשפחה שלי קודמת לכל , הגענו גם למסקנה ששנינו אשמים , אני בגלל שלא נתתי מספיק חום ,אהבה, יחס והיא עצם הקשר המסתורי .
    השנה האחרונה היתה המוצלחת בנישואין שלנו , התחלנו לפרוח , לתקשר טוב יותר,לבלות , לשתף ובאמת הכל מושלם .
    לאחרונה גיליתי שוב שהיא בקשר טלפוני עם מישהו אחר מהעבודה ולאחר מספר פגישות , תפסתי אותם בפגישה בשעת לילה מאורחת.
    אני שבור , דיברתי איתה וניסיתי להבין מה הפעם קרה , היא טענה שאין לה מושג איך זה הגיע למצב כזה , כי באמת אני יקר לה , היא אוהבת אותי מאוד , ההתנהגות שלי מקסימה ואין לה תשובה .
    אני בהתלבטות מאוד קשה לסיים את הקשר ולמרות המצב הקשה שבו אני נמצא אני מאוד מתלבט מה לעשות.
    אשמח לעצה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נבגד !!!

נכס
    08/11/2012

נבגד הכבוד ליועצים רב אבל!!! מה יהיה בפעם הבאה ??? גם "לא לסיים את הקשר"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו