מה לעשות בנוגע לחברה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות בנוגע לחברה שלי
    אור
    08/11/2012

יש לי חברה בת 20,אני כרגע בן 18
    היא שכנה שלי,ויש לה עבר דיי מפוקפק,זאתומרת אני יודע שהיא שכבה עם מישהו מעל גיל 18 שהיא הייתה בת 17 ובכלל,אחת גם שהולכת קצת חשוף ברחוב
    אני גם חייב לציין שהקשר שלי איתה נובע איתה אולי מסקס נטו,אני לא באמת מרגיש אליה משהו מעבר,אני יודע אולי שזה נשמע רדוד אבל כל החיים הייתה לי חברה אחת,שהיא לא נראתה הכי טוב אבל היה לה אופי מדהים.זה לא החזיק הרבה בגלל שאחרי כמה זמן,אני פשוט לא רציתי אפילו להתנשק איתה.

אני כרגע בקשר איתה חודש,כמו שאמרתי היא מתלבשת חשוף והיא גם ממש יפה
    אז פשוט לא יכולתי להתאפק ושראיתי אותה אמרתי לה את זה,ואז פשוט התנשקנו,יום אחרי כבר קיימנו יחסי מין
    אבל היא בחורה ממש חרמנית.
    מעבר לזה שהיא הולכת עם חולצות בטן ועם מכנסיים שיש להם כפתורים מאחורה(שאם פותחים אותם רואים את הישבן),כל פעם שאנחנו נפגשים זה רק בקשר מיני.
    היא בחורה רדודה ואין באמת על מה לדבר איתה,ואם אני עולה אליה הביתה(רוב הזמן אמא שלה פשוט לא בבית),אני רק מתעסק איתה בצורה מינית וזה דיי נמאס לי.
    הקטע היותר מציק זה שאני יודע שהיא כבר לא בתולה ושהיא בחורה זולה,וגם שהיא מבקשת ממני לעשות את הקטעים המיניים האלו גם בציבור,שתבינו אני נוסע איתה במונית ספיישל או באוטובוס בספסל האחורי,והיא פשוט מבקשת ולא מתביישת אפילו שיראו(למרות שלא ראו) שאני ידגדג אותה בדגדגן,והיא מתחילה לצחוק שאני מדגדג אותה ואנשים מסתכלים(לא רואים שאני עם היד בתוך התחתונים שלה אבל מסתכלים עלינו כאילו אנחנו משוגעים) ולה בכלל לא אכפת.
    היו מקרים שסתם היינו נכנסים לאיזה גן ויושבים שם על הספסל,והיא מרימה את החולצה ממש כדי שאני אלטף לה את הבטן ואחטט לה בטבור,היא פשוט טוענת שהיא חרמנית יותר מדי ושאם אני רוצה להיות חבר שלה אני צריך לקבל את זה,היא גם אפילו מציע לי פרס(סקס),שתבינו עוברים שם אנשים והיא עם חצי חולצה מעליה כאשר אני מלטף לה את הבטן ומחטט לה בפופיק.לרוב אם עוברים אנשים היא גם מפסיקה ועוצרת ובמקום זה היא רוצה שאני אנשק אותה,אבל שתבינו שלא באמת אכפת לה מזה שהיא מתנהגת ככה,אני הערתי לה על זה פעם והיא אמרה שככה נוח לה ושזה לא מפריע לה.
    אני יודע שזה נשמע ממש מוזר,יש גם מקרים שאני יושב איתה פשוט על הדשא וגומר לה בתוך הישבן(היא הולכת עם תיק תמיד כך שלא רואים את איבר המין שלי) אבל אני פשוט מתפדח,והיא דיי מכריחה אותי לעשות את זה.

אני לא יודע מה לעשות,מצד אחד כיף לי איתה לעשות דברים מיניים לרוב אבל מצד שני היא בחורה רדודה ואולי גם זולה(לא הייתי מגדיר אותה זונה אבל היא לא רחוקה מזה) שאין לי שום קשר איתה,אגב ההורים שלי בכלל לא יודעים שאני חבר שלה.
    אחד מהחברים שלי גם ראה אותנו מתנשקים על הדשא והוא גם אמר שרואים לחברה שלי את הגב התחתון והישבן ושהיא הולכת כמו זונה.זה לא נעים לי לשמוע דברים כאלה,אבל מצד שני כל הקשר הזה מתקיים על קיום יחסי מין אבל עדיין,אני לא יודע אם להיפרד ממנה או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות בנוגע לחברה שלי

הוספת תגובה

• דעתי

נעם
    08/11/2012

היי נשמע שהייתה לך חברה שכן היה חיבור אבל נפרדת בגלל חוסר משיכה, אוקי קורה
    אולי אם היית ממשיך לצאת איתה היית יותר מתאהב ומגלה אותה ואז גם המראה החיצוני היה יותר ויותר נראה לך , וגם העניינים המיניים,
    אבל מה שקורה לך עכשיו, נראה שכמה שהיא עושה לך את זה והסקס טוב
    עובדה , חסר לך המעבר , אם זה היה רק בקטע של סקס ולא היית מחפש כלום מעבר
    אז אולי באמת ההתנהגות הפרוקטיבית שלה מפריעה, אבל תחשוב על העניין גם כשאתה אומר לעצמך ולנו זה רק סקס , עובדה שזה לא מספק ומספיק לך

וגם ממש ממש ממש מהר הגעת איתה למיטה, מההבנה שלי אם "גורמים" לבחור לחכות אז ההנאה גדלה יותר , וגם אם אין את זה כ-ל הזמן אז יותר רוצים את זה ומחכים לזה... אז אפילו בקטע המיני נשמע לא מטריף...

אולי להפרד עם הצעה שאם תרצו אז להפגש מדי פעם..
    או שבכלל לחתוך לגמרי ולנסות להכיר בחורה כן שתראה לך ממבט ראשון
    אבל גם אם היא לא מלכת תבל לנסות להכיר אותה ולתת לזה זמן גם בסקס וגם להכרות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תודה

אור
    08/11/2012

תודה.
    קודם כל בנוגע לחברה הקודמת - זה פשוט לא הלך,ואין לי אלטרנטיבות אחרות
    אני יודע שהגעתי איתה למיטה ממש מהר אבל הכל קרה מהר.
    אני ראיתי אותה והיא באמת יפה,אז אמרתי לה שהיא יפה ושאני אוהב אותה,הרי אני לא זר לה היא עדיין שכנה שלי,והתנשקנו,אחרי זה הלכנו לצד והתנשקנו ממש הרבה.
    אני אוהב לקיים איתה יחסי מין,אני יודע שהיא לא זונה אבל היא כנראה מאלו שממש לא אכפת להם.
    אין לי בעיה עם הסקס,אבל שאני שומע מחבר שלי שחברה שלי נראת ומתנהגת כמו סוג של זונה זה ממש לא נעים לשמוע.ואת האמת אין לי בעיה שתלך עם חולצות בטן,אבל לדוגמא אם אני סתם מלטף לה את הבטן ומישהו עובר היא לפעמים לא מסכימה להוריד חזרה את החולצה.
    אין לי אלטרנטיבות אחרות כרגע,ברגע שאני אמצא מישהי שאני אוהב אותה גם מבחינת משיכה וגם מבחינת אופי אני אחשוב על לעזוב אותה
    אני רוצה להחזיר אותה לדרך הישר,היא רק בת 20 ואני חושש גם שבעתיד היא באמת תלך לדרכים ממש לא טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים

אור
    08/11/2012

הסיטואציה פה לא קלה.חברה שלך,זה לא שהיא לא נורמלית,נכון שזה לא בנורמה כמו שאמרת להסתובב עם בגדים חשופים אך אני ראיתי בנות אפילו שמסתובבות יותר גרועות

תשמע,תמיד קשר שמבוסס רק על סקס לא מועיל,אבל תלוי לאיפה אתה לוקח את זה,אני מבין שהקשר הזה קשר חולף נטו אני לא חושב שתוכל לשנות אותה אבל אתה כחבר שלך אתה אמור להציב לה גבולות,אתה צריך להגיד לך שזה לא נעים שהיא מסתובבת עם חולצות בטן.המצב פה קצת מורכב ורק אתה בסופו של דבר קובע

אבל זה נשמע באמת שאין לה שום גבולות בנוגע ליחסי מין.אתה יכול לפרט אילו עוד דברים היא מבקשת ממך בפומבי?
    כי זה באמת דבר שלא בשגרה.
    יצא לי לראות עוד בתקופתי בתיכון לפני כעשר שנים בנים שנוגעים לבנות ממש באיבר המין,אך הקטע עם הישבן זה עוד לא שמעתי,בטח שלא במקומות ציבוריים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואגב

אור
    08/11/2012

גם לי קוראים דור

אני הייתי גם מציע בכל זאת לידע את אמא שלה,אולי היא לא יודעת בדברים שחברה שלך עושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

אור
    08/11/2012

תודה על התגובה,ושלא יהיה בלבול אני עכשיו פותח הנושא
    --------------------------------------------------------------- היא שחברה שלי ממש מסתובבת בצורה חשפנית,מעטים הפעמים שבאמת היא הלכה עם בגדים שלא רואים לה את הבטן או את הישבן.היא גם אמרה לי שקרה לה מקרים שהעירו לה אבל זה לא ממש מעניין אותה
    כן זה קשר חולף,אבל הקטע שאני מנסה להציב לה גבולות אבל היא לא מקשיבה לי באמת,היא גם אמרה לי פעם בתחילת הקשר שאני צריך לקבל אותה איך שהיא ולא להציק לה עם העניין הזה
    אממ האמת חוץ ממה שציינתי אין מקרים מוזרים,רוב הפעמים שאני הולך איתה אני בעיקר מחבק אותה כשהידיים שלי בישבן שלה או בגב.זכור לי מקרה אחד לפני שבוע שהלכנו לאיזה גן מחוץ לשכונה שלנו וישבנו שם על הדשא והתנשקנו דיי הרבה,ואני זוכר שמרוב התשוקה גם הורדתי לה את החולצה והיא הייתה עם חזייה כאשר גם התחתונים שלה בחוץ והיד שלי נמצאת בתוך התחתונים שלה,אז ראיתי שאיזה בן אדם מתקרב(עשינו את זה בדשא אבל כאילו בצד) ואמרתי לה שכדאי להפסיק והיא לא הפסיקה,ואז הוא הסתכל עלינו ואמר "תתביישו לכם",ואני באמת הרגשתי מבוייש ומפודח..
    אני יכול לתפוס אותה וכל פעם שאני רואה שהיא הולכת עם בגדים פשוט להרים אותם שלא יראו אבל יצא מזה רק באלגן אחר כך,והיא גם אומרת לי שאני לא אנסה לשנה אותה.בנוגע ללדבר עם אמא שלה,אני חושב שאמא שלה יודעת מה שהיא עושה ושפשוט אין לה שליטה עליה,בכל זאת היא בת 20.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנשקת איתך עם חזייה

לאה
    08/11/2012

היא התנשקה איתך עם חזייה ותחתונים במקום ציבורי?
    שבהחלט תתבייש לה,ולדעתי גם אתה צריך להתבייש שאתה נותן יד לדבר כזה.מצטערת ששאני על חברה שלך ככה אבל היא באמת ממש לא רחוקה מלהתנהג כמו זונה,אין לה שליטה על המעשים שלה או על הרגשות שלה?
    איך אתה בכלל יכול להיות בטוח שהיא לא בוגדת בך,הרי נשמע שהיא לא יכולה לשלוט על הרגשות שלה.

אתה צריך להעמיד אותה במקום,אחרת גם התדמית שלך תרד.
    סתם מעניין אותי לדעת איך הברשנית שלך מתלבשת,כי אם היא מתנשקת איתך בחזייה ותחתונים במקום ציבורי זה אומר עליה הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קרה רק פעם אחת

אור
    08/11/2012

זה קרה רק פעם אחת וזאת הייתה אשמתי,זה לא קשור אבל
    תזכרי שזה בכל זאת חברה שלי,היא לא זונה והיא גם לא מתלבשת כמו זונה,זה לא שהיא הולכת עם בגד ים ברחוב
    ואני דיי משוכנע שהיא לא בוגדת בי כי אני כמעט תמיד זמין למתי שהיא רוצה לקיים יחסי מין,אבל אני יודע שהיא לא כל כך שולטת על הרגשות שלה וזאת הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו