מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיליתי שבעלי שקרן ובוגד שיטטתישרית10/11/2012
אני נשואה 13 שנים ויש לי 4 ילדים.לפני כמה שנים גיליתי כמה בגידות ורומנים של בעלי,כמובן שהיתה הכחשה ולא היה מוכן לדבר על הנושא בכלל,הייתי לשאוב ממנו,לחלוב אותו,לירות לו את הדברים בפרצוף,להוכיח לו את מה שאני יודעת ואז את חלק מהדברים הוא חשף ועד היום אני לא יודעת אם את הכל.
רציתי להתגרש ממנו,הייתי ברצפה,רציתי למות,לא תיפקדתי,ראיתי הכל שחור.ובסופו של דבר הרמתי את עצמי,ניסיתי להבין למה?...מה לא היה לו בבית שהוא חיפש בחוץ?.?כמובן זה הריגוש והעניין שמישהי מחמיאה לך ומפרגנת לך ואולי גם "הפרי האסור"...ניסנו להתגבר על זה יחד,ישבנו שעות ודיברנו,איך מתקנים,מה עושים,איך נשארים יחד.ויחסינו השתפרו פלאים בכל המישורים,הפכנו להיות זוג שכולם מקנאים בו,האהבה פרחה,למרות שאני בתוך תוכי עדיין יכולתי לחוש את הכאב ועדיין התמודדתי וניסיתי לבנות את האמון בחזרה.
ככה ארבע שנים הרגשתי שאנחנו על דרך המלך,ולאחרונה גיליתי שהוא היה עם שתי בחורות על בסיס סטוצים כנעדרתי לצורך עבודה לחו"ל,הוא כמובן הכחיש,לא היה ולא נברא.אבל אני יודעת שהיה משהו ולא יעזור לו ההכחשות.
אני יכולה להגיע לנשים האלה ולשאול ולתחקר ולדעת יותר,אבל אני לא רוצה להשפיל את עצמי עד כדי כך,ומצד שני החוסר וודאות הזאת משגעת אותי.אם אכן היה?אז הוא ממשיך לשקר לי?האם אני חיה עם אדם שקרן ובוגד סדרתי?כרגע אם לתת תמונה על חיינו,אז למעשה אנחנו משפחה מאושרת,אבא ואמא אוהבים,ילדים מדהימים ובית לתפארת.אבל אני בתוך תוכי גועשת,לא יכולה לחיות ככה,זה משגע אותי,מטריף אותי.עם מי אני חיה לעזאזל?למה הוא עדיין ממשיך?למה גם כשאני יודעת ובאה עם זה לפניו הוא לא מוכן להודות?האם כך זה יהיה כל החיים?הוא הריי יודע שאם אתפוס אותו על משהו אז הוא יכול לאבד אותי...!!!
אני כואבת,מבולבלת,מאוכזבת ואינני יודעת מה לעשות
בבקשה עזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנילא חושבת שאפשר לפתור את זה
שרית12/11/2012היי,ותודה על תשובתך
אני לא יודעת אם הדברים פתירים,העובדה כי הוא משקר לי אזי הוא משקר גם לעצמו.
הוא הריי יודע שאשתו לא טפשה,חכמה,ויכולה לגלות את הדברים גם אם הוא נזהר יותר הפעם
בנוסף שקרים בסוף מתגלים,אפילו במקרה.
מצד אחד בא לי לקום וללכת ומצד שני,כל כך שיפרנו ולמדנו,והרגשתי שאנחנו במקום כזה טוב אז למה שוב הוא נופל לחרא הזה?
אפילו אם זה חד פעמי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנילא חושבת שאפשר לפתור את זה - תגובה
יששכר רוטרי12/11/2012שלום לך,
הוא משקר לך וגם משקר לעצמו, זה בדיוק אחד מהסימפטומים של מתמכרים.
הוא נופל לזה מדי פעם, משום שהוא התמכר לריגושים מיניים....
אגב, באופן יחסי, זו ההתמכרות הקלה ביותר שניתן לצאת ממנה, אבל רק אם וכאשר יודעים איך עושים את זה.
בעבר הצלחתם לתקופה מסוימת, כלומר זה אפשרי...
נפילה שניה היא תמיד קשה יותר...על כן הצעתי לכם את עזרתי.
רוטרי יששכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?