מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרושה עצהאני12/11/2012
איך מתגברים? אני וחברה שלי ביחד שלוש שנים, וחושבים להתחתן, ואני אוהב אותה ואני די בטוח שהיא אוהבת אותי נפרדנו לתקופה קצרה בגלל ריבים, אבל לאחר קצת זמן דיברנו על חזרה ונפגשנו כמעט כל יום כדי לפתור את הבעיות שהיו בינינו, ולחזור להיות ביחד. הבעיה היא שבשבועיים לפני שהיא חזרה לגור איתי היא התחילה לשכב עם מישהו אחר והייתה איתו כל יום ואפילו הייתה גומרת להיפגש איתי והולכת אליו לישון אצלו - היא הייתה נפגשת איתי והיינו מדברים שאנחנו אוהבים וחוזרים ומקימים משפחה ביחד, אבל לאחר מכן הייתה הולכת לשכב עם מישהו אחר וכל הזמן מפציצה אותי בהודעות שהיא לא יכולה בלעדיי ואני אהבת חייה והיא רוצה שנחזור כבר. אפילו בבקרים לאחר שהייתה איתו הייתה שולחת לי הודעות שהיא אוהבת אותי ומתגעגעת... עכשיו אנחנו ביחד והכל בסדר, אבל למעשה שום דבר לא בסדר... אני גיליתי בעצמי שהיא שכבה עם האחר רק לאחר שהיא חזרה לגור איתי, למרות שלא גילתה לי. אני לא יכול לשכוח לה את זה שהיא שכבה עם מישהו אחר בזמן שחיכיתי לה בבית, אני כל הזמן מדמיין אותה במיטה עם הבחור האחר, ובנוסף לכל, וגם הכי מכאיב לי, זה שהיא מקשה עליי כל הזמן שאני מנסה לנגוע בה וליזום יחסי מין (כל הזמן יש לה תירוץ אחר) אני מרגיש דחוי כל הזמן ולא יוגע איך לאכול את זה לא יודע מה לעשות וזה משגע אותי ואני רק חושב על זה כל הזמן אני אוהב אותה ולא רוצה לאבד אותה אשמח לשמוע תגובות ועצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה עצה- תגובה
סיגלית גלאי12/11/2012שלום לך
אין ספק שאתה מבולבל לאור הסיטואציה שאתה מתאר, חברתך מצד אחד מקרבת ומצד שני מרחיקה אותך, לא ברור האם היא באמת רוצה אותך?! אין ספק שהתנהגותה משפיעה גם עליך ולכן אתה מוצא את עצמך במצב של חוסר אונים, מוצף ברגשות מנוגדים שלא מאפשר לך לקבל החלטה מתוך שיקול דעת. ייתכן שאתם מאוד אוהבים אך זה לא מספיק למיסוד יחסים, חשוב שיהיה ביניכם אמון ותחושת ביטחון שאפשר לסמוך... מכיון שאתה מרגיש פגוע, ושניכם מאוד מבולבלים אני ממליצה לכם ללכת לייעוץ זוגי לפני שתחליטו למסד את היחסים ביניכם, חשוב שתלמדו כיצד לפתור את הריבים ביניכם, אחרת ה"סרט" עשוי לחזור על עצמו גם בעתיד.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?