דרושה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרושה עצה
    אני
    12/11/2012

איך מתגברים? אני וחברה שלי ביחד שלוש שנים, וחושבים להתחתן, ואני אוהב אותה ואני די בטוח שהיא אוהבת אותי נפרדנו לתקופה קצרה בגלל ריבים, אבל לאחר קצת זמן דיברנו על חזרה ונפגשנו כמעט כל יום כדי לפתור את הבעיות שהיו בינינו, ולחזור להיות ביחד. הבעיה היא שבשבועיים לפני שהיא חזרה לגור איתי היא התחילה לשכב עם מישהו אחר והייתה איתו כל יום ואפילו הייתה גומרת להיפגש איתי והולכת אליו לישון אצלו - היא הייתה נפגשת איתי והיינו מדברים שאנחנו אוהבים וחוזרים ומקימים משפחה ביחד, אבל לאחר מכן הייתה הולכת לשכב עם מישהו אחר וכל הזמן מפציצה אותי בהודעות שהיא לא יכולה בלעדיי ואני אהבת חייה והיא רוצה שנחזור כבר. אפילו בבקרים לאחר שהייתה איתו הייתה שולחת לי הודעות שהיא אוהבת אותי ומתגעגעת... עכשיו אנחנו ביחד והכל בסדר, אבל למעשה שום דבר לא בסדר... אני גיליתי בעצמי שהיא שכבה עם האחר רק לאחר שהיא חזרה לגור איתי, למרות שלא גילתה לי. אני לא יכול לשכוח לה את זה שהיא שכבה עם מישהו אחר בזמן שחיכיתי לה בבית, אני כל הזמן מדמיין אותה במיטה עם הבחור האחר, ובנוסף לכל, וגם הכי מכאיב לי, זה שהיא מקשה עליי כל הזמן שאני מנסה לנגוע בה וליזום יחסי מין (כל הזמן יש לה תירוץ אחר) אני מרגיש דחוי כל הזמן ולא יוגע איך לאכול את זה לא יודע מה לעשות וזה משגע אותי ואני רק חושב על זה כל הזמן אני אוהב אותה ולא רוצה לאבד אותה אשמח לשמוע תגובות ועצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרושה עצה

הוספת תגובה

• דרושה עצה- תגובה

סיגלית גלאי
    12/11/2012

שלום לך

אין ספק שאתה מבולבל לאור הסיטואציה שאתה מתאר, חברתך מצד אחד מקרבת ומצד שני מרחיקה אותך, לא ברור האם היא באמת רוצה אותך?! אין ספק שהתנהגותה משפיעה גם עליך ולכן אתה מוצא את עצמך במצב של חוסר אונים, מוצף ברגשות מנוגדים שלא מאפשר לך לקבל החלטה מתוך שיקול דעת. ייתכן שאתם מאוד אוהבים אך זה לא מספיק למיסוד יחסים, חשוב שיהיה ביניכם אמון ותחושת ביטחון שאפשר לסמוך... מכיון שאתה מרגיש פגוע, ושניכם מאוד מבולבלים אני ממליצה לכם ללכת לייעוץ זוגי לפני שתחליטו למסד את היחסים ביניכם, חשוב שתלמדו כיצד לפתור את הריבים ביניכם, אחרת ה"סרט" עשוי לחזור על עצמו גם בעתיד.

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו