בת הזוג שלי בגדה בי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת הזוג שלי בגדה בי
    אבי
    14/11/2012

שנינו גרושים ואנחנו לא חיים יחד, אבל אנחנו בזוגיות צמודה. תפסתי אותה בוגדת בי ונורא קשה לי עם זה, אני לא יודע אם לחתוך או לנסות לתקן. השבר שאני מרגיש הוא עוצמתי.
    בעסה... מה עושים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת הזוג שלי בגדה בי

הוספת תגובה

• בת הזוג שלי בגדה בי - תגובה

יששכר רוטרי
    14/11/2012

שלום לך,
    לחתוך תמיד אפשר, אבל אני מאמין, וגם יודע כמומחה שבטרם חיתוך מנסים לתקן,
    יש מצב שלאחר מכן הזוגיות עשויה להיות אפילו טובה יותר משהיתה לפני הבגידה.
    מדוע אני סבור כך? אני מניח שבת הזוג שלך אוהבת אותך,
    אם היא בגדה באמון שלך בה, בוודאי שיש לה הסברים (מוזר לי שלא ציינת את תגובתה, לאחר שנודע לה שאתה יודע על בגידתה).
    הדבר החשוב ביותר הוא (בהנחה שאתה נותן סיכוי נוסף לקשר שביניכם) לטפל בסיבות ובנסיבות האמיתיות למעשיה, על מנת שמצב זה לא יישנה
    על כן, אני מציע להפוך את ה"לימון ללימונדה" וגם יודע איך עושים זאת...
    אתם מוזמנים לפגישת ייעוץ.
    רוטרי יששכר מומחה למיניות ולזוגיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה

נבגד
    14/11/2012

הכל תלוי בך ואופי שלך בלבד. אם אתה טיפוס שמבליג ויכול לשכוח אז אולי שווה לנסות ולהתגבר ביחד (כמובן אם גם היא רוצה) אם אתה טיפוס שקשה לו לשכוח אז חבל על הזמן וקדימה הלאה כי כל הזמן הדבר יאכל אותך מבפנים ועדיף לעבור את הכאב ולסיים אותו מאשר להסתכל עליה בעתיד ולהיזכר ולחשוב למה היא עשתה את זה. אבל בכללי אני חושב שאם אתם גרושים (ואני נזהר כי אני לא יודע מה הסיבה לגירושין) אז הייתה סיבה לגירושין ויש לה גם לגיטימציה לקיים קשרים ויחסים עם גברים אחרים ונראה לי שזו לא תהיה הפעם האחרונה אז עדיף להמשיך הלאה. עדיף שלא תיפגע עוד פעם בעתיד. בהצלחה ותהיה חזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה נוספת

אריק
    14/11/2012

להיות גרוש ולנהל מערכת יחסים לא מחייבת זה כמו להגיד חצי הריון...אין דבר כזה !! באם הייתם בגרושים +זוגיות צמודה והיא בגדה או אם הייתם נשואים והיא בגדה זה אותו הדבר רק בלי פיסת נייר מחייבת על פי המסורת..

ידידי - בגידה זו בגידה תהיה חזק תרים ת'ראש וזכור דבר אחד : מה שבוגדת עושה טובה ענקית לבן הזוג שמכיר בתכונות האמיתיות של שותפתו לחיים - ואתה תמיד יותר תהיה ראוי ליוצר מזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת הזוג שלי בגדה בי - תגובה

דליה שוורץ
    18/11/2012

אבי,
    מערכת יחסים מוגדרת ע"י בני הזוג, ואין זה משנה אם אתם נשואים, חיים יחד או לא. הגדרת הזוגיות שלכם היא שתקבע מה "מותר" ומה "אסור" במערכת היחסים שלכם.
    אם אתם מתייחסים אחד לשני כבני זוג ומערכת היחסים בנויה על אמון ונאמנות אז ודאי שמה שעשתה אינו תואם את הציפיות שלך והאכזבה ותיסכול ברורים.
    אתה יכול בכל רגע נתון להחליט שאתה לא מעוניין במערכת היחסים הזאת אך קודם שווה לבדוק מדוע עשתה זאת. האם משהו חסר לה בזוגיות איתך? האם לשני הצדדים ברורים הגבולות של מערכת היחסים הזאת.
    אני מציעה לך לשוחח איתה ולהבין מדוע זה קרה ולבדוק אם אתה מבין למה היא מצפה ממערכת היחסים הזאת.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתקן..

דני
    04/12/2012

שלום לך..
    "לתקן"? מה בדיוק אתה רוצה לתקן? ועם מי? עדיף לך כבר לשתף פעולה ולצרף את הבחור אליכם למיטה מאשר לנסות "לתקן" משהו מקולקל מיסודו לפני שכללל התחיל..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו