מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהלילך21/11/2012
בן זוגי בגד בי עם מישהי ממקום העבודה, גם היא נשואה. ראיתי המון שיחות ביניהם ובעלי בילה לילות ללא שינה, בדיכאון וכו , וששאלתי מה קורה הוא החל לתרץ. לאחר מכן קיבלתי שיחת טלפון מבעלה של האישה כי בעלי מטריד את אישתו, בעלי הודה לפני כי הוא התאהב בה.מאז עבר הרבה הם המשיכו לדבר\הוא המשיך להיות בדיכאון,והתעלם ממני ומהילדים, אך היה דבר חדש הוא הכחיש את מה שאמר,הכחיש שיש קשר וטוען שאני הוזה הכל. לפני שבועיים בעלי הלך ליריד עם אותה אישה, בזמן היריד בעלי התקשר אליי מטלפון קווי, ואמר כי "היא" לקחת לו את הנייד, ודרש ממני לי לא לענות להודעות שיישלחו אליי, קיבלתי אותו יום 80 הודעות שבתוכנן מנסים לברר את טיב היחסים ביני לבין בעלי, ההודעות נרשמו על ידי אותה אחת כאילו בעלי רושם אותם", אותו יום בעלי חזר הביתה מדוכא לחלוטין ולא דיבר , לאחר כשבוע בעלי הכחיש וטען כי זו לא היא שלחה וכי זה הוא!!!!!!!!! שוב שקר... יום שבת היינו עם הילדים בהופעה,ישבנו אחד ליד השני, בעלי קיבל הודעה לנייד וקם ואמר כולו עצבני,אני חייב ללכת עכשו.... ששאלתי מה קרה, הוא התעצבן,קילל וכו וישר אמרתי לו כי הוא קיבל "קריאה", מאותה בחורה... לבסוף הוא לא הלך, אך לא הפסיק לנבל,להתעצבן וכו'. וכמובן שלמחרת הוא מכחיש הכל...... אני יודעת בוודאות את היחסים ביניהם, ולא יודעת מה לעשות, העניין שהוא מכחיש את הכל הזוי, והוא טוען שגם אם אפתח תיק ברבנות הוא לא יחתום. אני פשוט עוברת התעללות נפשית ורוצה שזה ייגמר,או לכאן או לכאן, אבל כל עוד הוא מכחיש זה לא ייגמר. פניתי לבעלה שפנה אליי בעבר והוא טוען שלא שם לב,כמובן שכרגע הוא ישים לב, אבל הם עושים זאת בצורה מאוד דיסקרטית... מה לעשות????? אני אישה דתיה שמעוניינת מאוד להבהיל אותו ולסיים את הסיוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
יששכר רוטרי21/11/2012שלום לך לילך,
זה לא רק הבגידה שאת סובלת ממנה, זה גם כל השקרים וההתכחשויות שבאים ממנו לאחר שאת מוכיחה אותו על בגידותיו ושקריו, שהם כורח נלווה לבגידות....כל הללו מוצאים אותך בלתי שפויה,.. כאילו שאת רואה צל הרים כהרים.
אין בכוחך להבהיל אותו, ובדרך זו לסיים את הסיוט.
ברור שהסיוט חייב להסתיים בדרך זו או אחרת, שכן חייך אינם חיים, הסבל והבושה שאת חווה הינם קשים ביותר...
אני רוצה ויכול לסיים את הסבל שלך בדרך הבאה: אם התברר לי שעדיין ישנם רגשות בינך לבין בן זוגך, או אז ניתן לגשר על כל הסבל הזה בגישור לסיום הסיוט, ולחתור לזוגיות מתגמלת שתיטיב עמך וגם איתו.
אם יתברר לי שאינכם מרגישים דבר פרט לכעס ולשנאה, אני אוכל לגשר ביניכם להיפרדות מהירה שתשאיר כמה שפחות צלקות.
על מנת ליישם את כל הדברים הללו, אתם מוזמנים לפגישת ייעוץ בקליניקה שלי - בקרית אונו.
רוטרי יששכר מומחה למיניות ולזוגיות, ומגשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך היקרה
מירי25/11/2012לילך היקרה,
קראתי את מה שכתבת וזה החזיר אותי אחורנית. ליבי ליבי איתך על כל הסבל שאת עוברת.
(גם אני חוויתי בגידה מצד בעלי לפני כשנה ויותר . גם אני אישה דתייה)
אני אנסה לתת לך עצות בתקווה שהם יועילו.
האישה האחרת - היא אישה נשואה . אמרת שבעלה יודע על זה - נכון? (אם לא מיד לספר לו)
אם כן, אז האם אין לו השפעה על אישתו האם את לא יכולה לנסות ולדבר איתו כדי שתוכלו להעזר בו?
האם אין רב או חבר טוב - שיוכל לדבר איתו ולהכניס לו קצת הגיון (כי עכשיו הוא לא חושב בהגיון - הוא בדכאון הוא מאוהב - המוח שלו מבולבל ) - לדבר עם מישהו שהוא סומך עליו מאמין בו וזה לא את כרגע. יכול מאוד להועיל. אם את יכולה לשתף מישהו שאת סומכת עליו שלא יספר לכולם ושבעלך סומך עליו ומחזיק ממנו - אז תאמיני לי הוא יוכל לעזור לך.
דבר נוסף, את חייבת להיות חזקה מולו, אסרטיבית - שהו איבן שאין מקום לבלבול שאין מקום לשקר שהוא לא יכול להיות ב-2 העולמות. הוא חייב להחליט או להשאר או לעזוב. תיהי החלטית - את לא קונה את ההכחשות שלו.
תיהי חזקה - שיבין שאין לו אפשרות אחרת- שאת לא מוכנה להמשיך לחיות ככה - אבל באמת תתכווני לזה. אי אפשר לאיים בגירושים אם את לא באמת מתכוונות לממש את זה.
עוד דבר אחד ברור - שכדי שמהלך הפרידה ממנה יתחיל וזה לא יהיה פשוט - הם בשום אופן לא יכולים להמשיך לעבוד ביחד.
האם ניסית לדבר איתו על טיפול זוגי? האם הוא ירצה ללכת כרגע שהוא לפעמים מודה ולפעמים מכחיש?
מכל הלב - אני אומרת - אפשרי לחזור אחרי בגידה לחיות ביחד - זה לא יהיה פשוט ויהיו נפילות בדרך - ואף פעם אולי זה לא יהיה מושלם. אבל זה כדאי - בשביל המשפחה,בשביל הילדים.
ואפילו בשביל הזוגיות. שבן אדם נופל ובוגד בבן זוגו - זה מעשה בל יעשה וחמור ביותר.
אבל הוא גם יכול לקום מזה ורק אחרי זמן רב שעובר ואחרי איחוד המשפחה - הוא יוכל להבין היכן הוא נכשל ואיזו טעות איומה הוא עשה.
כרגע ממה שאת מספרת הוא בכלל לא במקום הזה.
מחבקת אותך מכל הלב.
תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיקי להראות לו
אריאל05/12/2012ככה עובד הראש של הגבר, כמה שאת מראה לו שאת עושה הכל להציל את הנישואים, ככה הוא מרגיש ביטחון יותר , ולכן יש לו יותר ביטחון לבגידה,,,,בקיצור תעבדי עם הראש לא עם הרגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?