מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח גוף דוחה,סיבה מספקת פרוק הזוגיאריאל06/12/2012
אני בן 54לאחר 12 שנות גירושין, אני 5 חודשים בקשר ,בת זוג בת52 , שאני מרגיש שהכי מסתדר לי איתה,ניראת טוב,מפרגנת, עדינת נפש, טובת לב, נדיבה, שותפה מלאה, אמינה, נאמנה,,,,מה עוד אפשר לבקש,,,,ובכל זאת ישנם כמה דברים שמפריעים לי, כמו רמת שיחה נמוכה, 10 שנות לימוד, (אני אקדמאי),בקיצור פער אינטאקטואלי,,אבל הכי בעייתי לי, שיש לה באופן קבוע ריח דוחה מהפה, וגם בגוף,,קיימנו יחסים מס' פעמים מועט ,,קשה לי מאוד מאוד,,,,היא רוצה נשיקות צרפתיות ארוכות, אני דיי הרבה זמן מנסה לעבוד על עצמי, אוליי זה משהו שאני צריך להיתרגל ,,,אני לא חושב ששיחה בעיניין תעזור, כי אני מרגיש שאין לה מודעות עצמית,,,אני דיי מתוסכל ,,,ועוברות לי מחשבות של פרידה,,,,,,,,מה לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה יששכר,מישהו היתנסה?
אריאל07/12/2012יששכר, מודה לך על תגובתך המהירה,והעיניינית, ,,,,אך יחד עם זאת, הייתי שמח לתגובה ממשהו שכבר היתנסה בזאת, שכן אין חכם כבעל ניסיון,אני לא אשקר שאכן עוברים לי מחשבות שכן להיפרד, אך אני נותן לעצמי עוד אפשרות, עוד ניסיון, עוד צ'אנס,,,,,אולי כן אסתגל, אולאי כן אתרגל,וכו' וכו',,,,,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יששכר,מישהו היתנסה? - תגובה
יששכר רוטרי07/12/2012כפי שהסברתי לך אינך צריך להסתגל, כי הבעיה פתירה!!
אגלה לך משהו מחיי הפרטיים, בת הזוג האחרונה שלי, לא הייתה משכילה, אך היו לה את כל התכונות שאתה ציינת על בת הזוג הנוכחית שלך...על כן אהבתיה....
לגבי הריח ...לאחר שהסברתי לה מה ניתן לעשות, והיא אכן עשתה...
או אז נהניתי מאוד מריח הגוף שלה, ובכל ה"מקומות"....
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח גוף דוחה,סיבה מספקת פרוק הזוגי - תגובה
סיגלית גלאי07/12/2012שלום אריאל
לריחות לא נעימים יש מספר גורמים אפשריים: הגיינה, לפעמים מתבלינים או ממאכלים מסויימים, או חוסר מודעות כפי שציינת ולפעמים זאת יכולה להיות בעיה רפואית. בכל אופן חשוב לדעת שבכל מקרה ניתן לפתור את הבעיה.
אני מתרשמת מדבריך שיש ביניכם חיבה וקשר טוב ולכן לא כדאי להיפרד בגלל זה. מנגד גם לא כדאי לסבול בשקט. ולכן הצעתי פשוטה לדבר ולשתף בעדינות ובכבוד. אני משוכנעת שיכאב לה פחות אם היא תדע מה מפריע לך ותנסה לשפר מאשר שתעזוב אותה והיא לא תדע על מה...
בהצלחה וכל-טוב
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?