להתגרש ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתגרש ?
    ליאור
    06/12/2012

שלום.
    אני נשוי 10 שנים + 1 .אנחנו בסביבות 50 .
    לפני חצי שנה לאחר שהרגשתי שהיחסים ביננו מדרדרים בגלל ויכוחים בנושא יחסי מין אמרה לי אשתי כי כי לא נהנת מקיום יחסי מין (לא אמרה שזה איתי דוקא) ועושה זאת בשבילי כי לי זה עושה טוב ורוצה שאני אהיה מאושר ושיהיה לי טוב .היא מבחינתה מוכנה לותר על סקס ומספיק לה פעם בשבוע פעם בשבועיים .
    מאז אותו ויכוח ודברים שנאמרו לי אינני מסוגל ליזום סקס עם אישתי , לא מסוגל להחמיא לה , לא מסוגל לחבק אותה ולהתקרב אליה , אם אני מתקרב אליה זה לסקס מהיר וזהו .
    אני מסתובב מתוסכל מה לעשות להתגרש או לחיות ככה כאשר אני יודע שאשתי נותנת לי סקס כדי שלא אבגוד בה . דרך אגב גררתי אותה ליעוץ זוגי מיני והרבה זה לא עזר המשפטים שהיא אמרה לי "דפק לי את הראש וכל הרגש שהיה לי אליה .
    עד אותו יום תמיד יזמתי , נתתי לה כבוד , חיבקתי אותה , נתתי לה אהבה , החמאתי לה , קניתי לה מתנות וכל מה שניתן וגם השקעתי ביחסי המין ביננו על מנת שיהיה לה טוב אבל מאז הכול מת אצלי כלפיה .
    מה לעשות להתגרש או להשלים או לחיות עם משהי מהצד ?.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתגרש ?

הוספת תגובה

• יועץ

ליאור
    08/12/2012

תודה על העצה .

אני לא מבין , האם יועץ יפתור לי את הבעיה שלה ?
    האם יועץ יגביר או ייצר אצלה חשק לסק כאשר הוא היה ברמה נמוכה תמיד וגם בהתחלה ?
    מה יעזור לי ללכת ליעוץ גם לבדי , אני לא רואה איך הוא ישנה דבר , אשתי את שלה השיגה , ילדים יש לה , אין לה צורך להתחתן מחדש , תצא מהסיפור מסודרת כלכלית אז על מה יש לעבוד "על היחד" זה לא זה וזהו זה נגמר , לא ?
    מה אתה באמת מאמין שיועץ יכול לעזור , מה שקרה בכל המקרים הקודמים זה הביא אותה למצב שעל מנת לסתום לי פיות היא נתנה לי פעם פעמים בשבוע אבל יזמה רק שאשתוק , נו באמת מה יעזור יועץ ??????????????????
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה שצריכה להתפרסם

ליאור
    11/12/2012

שלום
    רציתי לשאול האם הכתבה פורסמה והיכן אני יכול לראות אותה .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה שצריכה להתפרסם - תגובה

יששכר רוטרי
    18/12/2012

הכתבה שהבטחתי לך נקראת :" אשתי שונאת סקס" והיא התפרסמה היום בדף הכתבות של אתר זה- שנקרא Beok - מין, יחסים, זוגיות.
    רוטרי יששכר- סקסולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיתגרש

mosha
    20/12/2012

אהלן תתפנן לך מהצד ותכבד את אישתך בכל מה שהיא אוהבת.......ואתה תהנה ממה שאוהב
    הגירושים יותר קשים וכואבים......דעתי הצנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו