לא מוותרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוותרת
    א
    15/12/2012

נשואה 12 שנים+2 יש איכפתיות וקירבה.
    הבעיה שהתאהבתי בגבר שעבד איתי והיינו בקשר ארבע שנים/הוא  אהב אותי אני לא נתנתי לקשר הזה להתפתח  ,ואומר לא נפגשתי איתו לא קיימתי איתו יחסי מין לא העמקתי איתו את הקשר אם אנחנו לא יחד בזוגיות.אבל גם לא יכולתי לוותר רציתי אותו מאוד לעצמי.
    הקשר  רצוף מריבות .רבים ומשלימים ואני. תמיד הייתי יוצרת את הקשר  הראשוני. .
    הייתה איתו קירבה מהממת הוא נישק אותי חיבק  אהב  דיברנו  בטלפון בהודעות היה לנו טוב הוא לא לחץ לסקס למרות  שרצה הוא ידע שאנחנו עובדים יחד וגם שאני לא מסוגלת כל פעם שלא דיברנו הוא פשוט התעלם מימני ולקח לי זמן להחזיר אותו .
    ואז  פיטרו אותי , (אני לא עובדת שם )אני חייבת לציין שהוא תמך ונילחם שאני אשאר  בחודש הזה היינו קרובים ויום לפני שעזבתי הוא שאל אם הייתי מקיימת איתו יחסי מין  אמרתי שלא.
    לא דיברנו על המשכיות באותו היום שיצאתי  התעצבנתי עליו שהוא לא ענה לי להודעות ורבנו וזה התנתק ואחרי שבוע הוא שאל משהו שקשור לעבודה ודיברנו וזה לא משך לשום כיוון. התנתקנו לחודש ושוב אני יצרתי קשר והיינו בקשר שבוע והוא ממש רצה לבא לראות אותי ולא הסכמתי והוא כעס  ובסוף הוא אמר שזה לא לטובתנו הקשר ואני הבנתי  למרות שחשבתי שאפשר לשאול מה נישמע לפעמים והוא חשב שאני לא צודקת ואחרי כמה ימים הוא סימס ולא עניתי היה לי כח .
    ואחרי כמה ימים שרציתי זה נגרר למריבה   ושיחות שהוא אמר שויתרנו ולא צריך לדבר  ואז החלטתי  שאין לי כח להיפגע אני לא אוכל לקבל אותו ועזבתי ולא יצרתי איתו קשר חודשיים.ואז זה קינן בי והתחלתי לנסות  הוא התעלם.
    ואז ראינו אחד את השני באירוע לא דיברנו   ויצרתי קשר והתחלנו להתכתב בהודעות שבכל ההודעות הוא דואג להדגיש שהוא לא תמיד יענה ושאין מחוייבות והמשכנו לדבר  והוא התקשר ודיברנו על מה שהיה שכל אחד בחר את החיים שלו ואמרתי לו שלפעמים אני מתבעסת מהויתור .
    והמשכנו בהודעות ואז יום למחרת הוא כותב לי שיש יחסים בהסכמה וזה טוב אז זה בסדר וגם הוא רשם שלצערנו לא מימשנו פיזית .
    ואז כעסתי   שהוא מדבר על מין    והוא אמר שעדיף שנוריד מינון בשיחות  ונפגעתי.
    למחרת הסברתי לו שאהבה שלי אליו הייתה אמיתית ומין זה משהו שקשור ביחסים ושנפגעתי שפתאום מבקש שלא נדבר הוא כתב שהוא קרא מה שכתבתי ואמרתי לו שאם הוא עדיין רוצה אותי זה אומר על החיים שלו אז הוא כתב .שהיחסים שלו בבית ניסבלים ובסדר ועדיף שלא נדבר ושאני אצליח  ונפגעתי .
    ועוד שבוע אנחנו צריכים להיות באותו אירוע שקלתי לא ללכת לא כי אני לא מסוגלת לראות אותו כי אני  מתביישת באיך שזה נגמר.
    מה אני עושה איך אני מתגברת,מה הוא רצה לנצל אותי? אני עדיין רוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוותרת

הוספת תגובה

• לא מוותרת - תגובה

דליה שוורץ
    16/12/2012

א' יקרה.
    כתבת שאת לא מוותרת אבל לי נראה שאת לא בדיוק יודעת על מה את לא מוותרת. נראה לי שאת די רוצה הכל ונשארת בלי כלום.
    אז בואי נעשה קצת סדר, מדברייך לא הבנתי אם הגבר הזה פנוי או נשוי..
    אני מבינה שהוא רוצה קשר איתך אבל קשר אמיתי שיש בו הכל, ואת נשואה ולכן לא מסוגלת להיות איתו אך מצד שני את גם לא מסוגלת לוותר עליו.
    את רוצה אותו מתאים בדיוק לתנאים שלך, כשאת שולחת הודעה הוא צריך לענות, כשאת רוצה שיתעניין בך זה צריך לקרות אבל כשאת כועסת או אין לך כח אז הוא צריך לחכות.
    א' יקרה, את צריכה להחליט מה את רוצה ואת צריכה להסביר לצד השני מה בדיוק מתאים לך. ואז הוא יחליט אם זה מתאים גם לו.
    קשר שיש בו אהבה צריך לענות על הצרכים של שני הצדדים וכאן נראה לי שאת רוצה שזה יתאים לך ולא כל כך בודקת מה מתאים לו.

קבלי החלטה עם עצמך, איך את רוצה את הקשר איתו, אם מתאי גם לו אז שניכם הרווחתם אם לא מתאים לו את תאלצי לוותר עליו או על בעלך...

בהצלחה בקבלת ההחלטה הנכונה ביותר עבורך.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

א
    16/12/2012

דליה הי,
    הלוואי היית צודקת אולי לא הסברתי נכון כל כך את הדברים.
    אהבה שלי אליו הייתה מטורפת הוא נשוי והוא לרגע לא חשב או חושב לעזוב את הבית שלו לטענתו גם אני לא יכולה.
    כל זמן שהייתי לידו היינו משלימים וחוזרים ותמיד ביוזמתי.
    במהלך החמישה חודשים האחרושנים מאז עזבתי הוא לא יצר כמעט בכלל קשר אפילו לא שאל לשלומי רק אני ולפעמים הוא ענה ולפעמים לא ולפעמים קר.
    ואני לא שוכחת אותו הלב לא רוצה לשכוח ואין לי פשוט עם מי לזרום כי די ברור לי שהדבר היחיד זה שהוא יהנה ממני מינית וזה יסתיים אני רוצה יתר.
    השבועיים האחרונים היינו בקשר של הודעות תמיד ביוזמתי ואז הוא זרק את פלונטר על יחסים בהסכמה ואני נפגעתי למען האמת באתי לבדוק רציתי לראות אם הוא מרגיש כמוני ושהוא דיבר על מין ולא היה ניראה לי מין בלי קשר הוא לא דיבר על יחסים אז נפגעתי מאוד והוא פתר את זה בבואי נפסיק לדבר.
    נפגעתי מעמיקים נשמתי ואני מדחיקה כרגע הוא לא חשב לרגע להתנצל לא מעניין אותו שהלכתי פגועה ואפילו הערתי לו על זה כואב לי אני מרגישה טיפשה תמימה וקשה לי עדיין לקבל את הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דליה שוורץ
    16/12/2012

א' יקרה,
    עכשיו קצת יותר ברור מה שקורה בינכם.. ויש לי שאלה אלייך, את באמת היית רוצה לפרק את המשפחה שלך בשביל מישהו נשוי שאין לו שום עניין לפרק את המשפחה שלו? הוא אומר לך בצורה די ברורה שהוא לא מתכוון באמת להיות בן זוג שלך אלא מעוניין בקשר מחוץ למערכת הנישואים שלו שיעורר בו עניין מיני ואולי גם קצת אדרנלין אבל לא יותר מזה.
    ולכן אני חושבת שעם כל הקושי שבעניין את צריכה לאסוף את עצמך וללכת ממנו, לתמיד! הוא לא מספיק רוצה אותך ולכן אין טעם להמשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בני

א
    17/12/2012

בני הי,
    אני יודעת שאתה צודק וברור לי שהוא לא גולת הכותרת אלא אני ולמה?וכן יש מצב פשוט לא הכי מרוצה ,או שחוקה או לא מרגישה את הרגשות שהרגשתי כלפיו לבעלי ,אף על פי שאכפת לי מבעלי ויש קירבה ואני כניראה גם לא ממש מוותרת, ויש לי תחושה גם שהרשתי kעצמי להתרגש ולאהוב ולחשוף עד מאוד איתו שאני פשוט לא מקבלת את הלא הזה וגם לא יודעת איך לחזור אחורה לא מוותרת על מה שאני מרגישה כלפיו לא מקבלת את זה שהוא לא באמת אוהב אותי לטענתו הוא מאוד אהב אותי היום אני לא מבינה לגמרי מה האמת הריגשית שלו אף על פי שלא התביישתי לאמר לו שלדעתי הוא לא לגמרי שלם עם ההחלטה שלו והוא הסכים איתי, מבחינתי הוא תעלומה הוא תמיד ידע להסתיר טוב מה הוא באמת מרגיש ורק ברגעים שהייתי קרובה אליו הוא טען עד כמה הוא אוהב אותי.
    אבל בפועל במציאות הוא לא עשה עם זה כלום מאז עזבתי ..
    כאילו הלב שלי לא מוותר כי משהו בתוכי אומר שהוא אוהב אותי אבל אני יודעת שאני חייבת להתחבר למציאות ובמציאות הוא לא לקח את הקשר הזה לשום מקום שרציתי באמת.
    אני אכתוב לך אני רוצה אני צריכה עזרה אני רוצה להקשיב לדליה וללכת מימנו לתמיד מבחינתי הוא לא רוצה אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו