איך להפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להפסיק
    renet
    07/03/2008

אני אשה נשואה עם3 ילדים החיים שלי מלאה בכל מיני בעיות בנישואים וגם בבריאות שלי
    בקיצור לפני שנה התחברנו עם זוג נשוי עם ילדים ונהיינו חברים טובים במשך הזמן ולפני זה הייתי חברה עם האישה ועם הזמן הבעל התחיל לרדוף אחריי רוצה להתחיל איתי אני בהתחלה התנגדתי ונהיינו רק ידידים ששופכים בעיותינו אחד לשני ועם הזמו התאהבנו אחד בשני והתחלנו לצאת ביחד במפורש שנינו בוגדים בבני זוג שלנו למרות שאשתו מרגישה שיש משהו בינינו ועשתה כמה סצנות והתעמתה איתו והוא הכחיש כל הזמן ,ואנחנו עדיין בקשר מנסים להפסיק את הקשר אבל כל פעם חוזרים אחד לשני ביום למחרת אני לא יודעת איך להפסיק את הקשר הזה אני מרגישה שאני אוהבת בו מאוד וקשה לי לחיות בלעדיו אפילו יום אחד אני משתגעת אם עובר יום בלי לדבר איתו בטלפון הוא נותן לי תקווה וכוח להמשיך בחיים
    אני יודעת שמה שאני עושה זה לא בסדר ואני בוגדת בבעלי ובילדים שלי וגם בחברה שלי אני רוצה להפסיק את הקשר הזה אבל קשה לי מאוד ואני נכנסת לדיכאון מהר וזה משפיע על התפקוד שלי בבית ועם הילדים ואני הופכת לעצבנית מאוד ועצובה,
    איך אני יכולה לנתק הקשר הזה בלי לסבול הרבה כי אני באמת מאוהבת בו וגם הוא אבל קשה לנו לחיות ביחד ולעזוב הכל למרות שהוא מוכן אבל אני לא יכולה כי אז אפסיד הילדים שלי
    דרך אגב לפני זמן קצר גיליתי שבעלי בוגד בי גם וזה לא מפריע לי הרבה אבל הוא אבא טוב ואוהב הוא לפעמים טוב אליי אבל כשהוא מתעצבן ממני הוא נהפך לאכזרי מאוד
    סליחה על ההודעה הארוכה אבל אני באמת צריכה לעזרה נואשות כי אני מרגישה שאני על טובעת ואין לי מי יעזור אהיה מודה מאוד אם תעזרו לי בדחיפות ו תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להפסיק

הוספת תגובה

• איך להפסיק קשר בגידה

אילה אריאלי
    09/03/2008

נראה שהחלטת להפסיק את הקשר הזה מאחר והמחיר של מימוש הקשר כבד מדי. ברור שכל פרידה כואבת ואי אפשר להפרד מבלי לחוש כאב.
    אני חושבת שהבעיה הנה בזוגיות שלכם, אתם מוצאים פתחי מילוט מהקשר שאינו טוב. את צריכה לעבוד על הזוגיות שלך, להציע לבעלך ללכת לטיפול זוגי ולנסות לשפר ולעבוד על הזוגיות שלכם.
    הבגידה הנה פתח מילוט מההתמודדות בחיי הנישואין.
    תחשבי שהילדים ישלמו מחיר כבד מאד, כי את טועת שיש משהו טוב בהורות.נוסף לכך יש מרחק מההצהרות של המאהב שלך לפרק את המשפחה שלו למציאות, מדובר בפירוק של שתי משפחות והמחיר מאד כבד.

אריאלי אילה
    מטפלת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו