רומן אסור, האם הגיעה לקיצו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רומן אסור, האם הגיעה לקיצו?
    אביה
    03/01/2013

נשואה 13 שנה עם שלושה ילדים מדהימים, נראת מעולה, מאוד חטובה!!! כיום בת 35, מאז נישואי לבעלי אני נלחמת על הזוגיות, מחד אנחנו החברים הכי טובים בעולם ומאידך שנים שלא נגע בי ובקושי (אחת לחודש אוליי) יש סקס, אנחנו גם לאחר טיפול זוגי שלא צלח לדאבוני!!!
    הגעתי למקום עבודה חדש ומישהו שפלרטט איתי ריגש אותי מאוד והחלטתי ללכת על זה ובגדול!!!!
    זה זרם מדהים, טלפונים אסמסים כמובן שהיה סקס מדהים וריגושים מטרפים.. אני בעננים. לפני כמה חודשים הוא עזב את מקום העבודה ונפגשנו אחת לחודש בערך... והקשר מרחוק רק דעך ודעך... היום פחות פלרטוט, פחות מחפש אותי (למרות שאנו די ברורים ברצון של שנינו לסקס נטו). נכון ונחמד, אך... אני תוהה עם עצמי ואומרת, האם אני מחפשת רק סקס? האם נכון כאישה להרגיש מעבר כשיש סקס? מריגשה לא טוב כ"כ, האם להפסיק? (למרות שקשה ומרגישה מעט שאני מאוהבת....או ששבה את ליבי...) קשה לי מאוד, אין לי את המגע והפלרטוט מצד בעלי (אחרי כל הנסיונות בעולם... ולפרק תא לא עולה כאופציה בשנים הקרובות). בא לי על מישהו שירגש אותי והוא לא שם בשבילי... מעט לא נעים ומתסכל... אני אישה מאוד חזקה. לקבל ממנו רק הודעות חולין... לא נעים. פונה גם אליך רוטרי... האם להפסיק? שאמצא את הגבר שיהיה ראוי מכל הבחינות? אני יודעת שמגיע לי...אבל הלב כואב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אביה -

בני
    04/01/2013

היי

אם את מחפשת שמישהו יאמר לך להפסיק אז אני מוכן להתנדב...עצם העובדה שאת לא שלמה עם מה שאת עושה כנראה שזה לא מתאים לאופי שלך והרי כל מה שאנחנו צריכים זה להרגיש טוב!
    ואם זה לא קורה...סימן שיש דרכים נוספות כדי להרגיש טוב!
    מניסיון...אני לא חושב שזה יעזור כי ברגע שהתחלת להרגיש שקמת לתחיה מחדש יהיה לך מאוד קשה לעצור את כדור השלג שמתגלגל ללא שליטה ומפתח חיים משלו.
    מצד שני (תמיד יש צד שני...)
    את צריכה לקחת בחשבון שכל הדברים היפים שהשגת ב-13 שנה > בית משפחה ילדים מקסימים וכו', כל זה ועוד... כמו ערכים ותכונות אישיות מיוחדות שיש בך ייעלמו ממך לגמריי, ובסופו של דבר תמצאי את עצמך יותר מותוסכלת מהמצב הנוכחי.
    אז מה עושים?
    אני אשאל אותך שאלה בסדר?
    מה היית עושה לו ח"ו ח"ו הייתה לך בעיה רפואית האם גם אז היית מתייאשת? האם לא היית עושה הכל! אבל הכל! כדי למצוא את הרופא שיתאים לך את התרופה המתאימה?
    מדוע אם כן הרמת ידיים דווקא בדבר הכי משמעותי בחיים שלך? הרי הכל הולך להתפרק לא חבל?
    -
    תרשי לי עוד הערה קטנה...
    בהודעתך ציינת בשורה השנייה > מאז נישואי לבעלי אני נלחמת על הזוגיות! אולי כאן בדיוק נמצא הפתרון... כשבן זוג אחד לוקח על עצמו את המלאכה בדרך כלל הוא לא מאפשר לשני גם לתרום במשהו...אין זה פלא שהרגשתך הכללית הייתה של "מלחמה"...ובמלחמה כמו במלחמה יש נפגעים לשני הצדדים.
    -
    לדעתי את צריכה לתת את כל כולך לתוך הזוגיות שיש לך ולא החוצה...אבל בצורה שונה ממה שעשית עד כה,
    ואם הבנתי נכון את מה שכתבת אז הדרך צריכה לעבור ב"צמצום הפער" שהיה ועדיין קיים בין הצרכים המיניים שלך לצרכים המיניים של בן זוגך,
    תחפשו יועץ זוגי המתמחה גם במיניות כדי שתקבלו כלים להתמודד עם הפער ולצמצם אותו בהדרגה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביה

אביה
    07/01/2013

מעריכה מאוד, תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש חברה....

new
    24/02/2013

אביה,
    אני בן 42 , נשוי עם שלושה ילדים. כבר כמה שנים ממש לא מאושר בחיים שלי (מבחינה רגשית. על פניו הכל תקין, כולל הורים של ... חברים, עבודה והכל).
    עם אישתי אני מנהל חיי שותפות בלי ממש רגש עמוק, אין עם מי לשתף...
    אשמח לדבר (סקייפ או במיילים פה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• d

D
    01/03/2013

היי איך באמת חיים מהלך חיים שלם כשאתה בודד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

דיקלה
    01/04/2013

שלום לך,
    אתה יכול לכתוב את כתובת הדואר האלקטרונית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לך

דיקלה
    01/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שלי...

new
    02/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שלי

new
    02/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומן אסור, האם הגיעה לקיצו? - תגובה

יששכר רוטרי
    24/02/2013

שלום אביה,
    מגיע לך ריגוש מיני, מגיע לך התאהבות, מאהב זה כף, אבל זה גם מותרות מבחינת הסיכונים וההפסדים שעומדים בצידם.
    תארי לעצמך שניתן היה להפוך את בעלך למאהב המרגש שלך, אין הרבה סיכויים, אך יש תקווה. אם תשכנעי אותו לבוא לייעוץ, פירושו שגם הוא רוצה שינוי... וזה מעולה. אם לא ...את יודעת מה לעשות...אבל בזהירות רבה....אני בטוח שיש גברים במצבך וכו...אני יכול לעזור.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון שלי

דוד
    06/04/2013

ראי יש לי מאהבת. קרוב לשנה היא מוסלמית.
    בעלה גם לא מתייחס אליה, משפיל אותה,היא חפשה ריגושים במקום אחר.
    למזלי הייתי במקום הנכון,בזמן הנכון
    זה כיף זה משלים את החסר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

אבי
    07/04/2013

לדעתי כדאי לך להמשיך ולחפש את האחד שיעשה לך את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו