איך ממשיכים בחיים ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך ממשיכים בחיים ...
    א. א. מ.
    22/01/2013

שלום, אני אישה בת 30 אמא לשני בנות מקסימות (בנות 4 ושנה), נשואה 6 שנים. לפני 3 חודשים גיליתי שהוא בוגד בי עם ילדה בת 24, בהתחלה ניסיתי הכל כדי להחזיר אותו אליי...בכיתי, לא אכלתי, לא ישנתי, פניתי לכל מי שאני מכירה כדי שיעזור לנו לעבור את התקופה הקשה הזו, אבל תוך שלושה ימים הוא החליט לעזוב את הבית והמשיך את חייו איתה. אני טיפוס חזק אבל רק מבחוץ, כולם חושבים שאני מחזיקה מעמד אבל אני נקרעת מבפנים... אני לא מוצאת דרך לצאת מהכאב, מהפגיעה..בין לבין הכרתי מישהו, מבוגר ממני בהרבה, שהיה כאן לצידי ברגעים הקשים, תמך בי, עזר לי אבל הבעיה שהוא נשוי... התאבתי בו (לא בטוח שהתאבתי אולי נקשרתי למישהו שהיה לו הכפט ממני...) בכל זאת פתחתי אליו רגשות והוא גם והתחיל בינינו סוג של קשר אבל שידעתי שזה אסור ושאני בעצם עושה מה שעשו לי... הוא דיבר איתי כאילו אני הכל בחיים שלו, עד כמה הוא מאושר איתי ועד כמה שהוא אוהב אותי, עד כמה שחייבים להמציא מילה יותר חזקה מאהבה כי הוא לא האמין שזו אהבה בינינו אלא יותר מזה... האמנתי לו... ואחרי כמה שבועות הוא התחיל להתחרק ממני, פתאום במשך 4 ימים לא שומעת ממנו, לא עונה לשום טלפון הודעה... חשבתי שקרה לו משהו ואז תפאום הוא צץ החוצה ואומר לי שהוא צריך קצת הפוגה ... ושוב אני הרוסה, לא יודעת מה לעשות אין לי עם לשתף מה שאני חווה כי הכל נעשה באיסור... אני כל כך עצובה וכל כך פגועה...שואלת את עצמי מה עשיתי רע בחיים בשביל לסבול כל כך... ואני כבר לא מוצאת כוחות להילחם... אני מפחדת ליפול ואני חייבת להיות חזקה בשביל הבנות שלי ובגלל שאני נמצאת בהליכי גירושין מכוערים ביותר ... איך ממשיכים בחיים אחרי כל כך הרבה הכזבות ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך ממשיכים בחיים ...

הוספת תגובה

• א. מ -

בני
    22/01/2013

היי
    כואב לשמוע את מה שאת עוברת...
    המצב הסתבך על לא עוול בכפך לא תיכננת את זה לא חלמת על זה ובכל זאת זה קרה. אומרים שאין לנו יכולת שליטה על מה שייקרה איתנו...אבל הבחירה מה לעשות עם מה שקרה נמצאת בהחלט בידיים שלנו!
    אני מציע לך ללכת לשיחה עם איש מקצוע שייעשה לך סדר בדברים, גם בשביל שישמע וינסה להכיל ממקום נקי את מה שעובר עלייך, ובעיקר כדי שתקבלי כלים כיצד להתמודד טוב יותר עם עצמך ועם ילדייך,
    כדי לא להפגע שוב את חייבת לאזור את כל הכוח שעוד נשאר לך ולא ליצור קשר עם שום אדם שיכול רק לבלבל אותך ולהרחיק אותך מהפתרון שאת זקוקה לו,
    אני מוכן לעשות לך סדר ולתת לך מעין הכוונה ייועצית כאן בפורום או במייל הפרטי תבחרי את את הדרך שנוחה לך או שתלכי לייעוץ כפי שהצעתי לך בראשית דבריי
    אני מאחל בהצלחה בכל דרך
    קורה במשפחות הכי טובות השאלה איך את מתנהלת ויוצאת יותר חזקה עבורך ועבור משפחתך לעתיד
    בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

א.א.מ
    23/01/2013

גם אם אני יודעת שאני לא אשמה אני ממשיכה לחשוב מה לא עשיתי בסדר שגרם לחיי להיראות ככה בגילי הצעיר... לא פשוט להתחיל חיים חדשים עם שתי ילדות קטנות ... לא שפוט למצוא כוחות להתקדם. אמרת משהו שהוא מאוד נכון שיש לי בעיה עם גברים כי אני לא מבדילה בין הלב לבין המוח ... איך אפשר לשלוט בזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו