נופלת שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נופלת שוב
    קרן
    27/01/2013

עשיתי מעבר חשוב בחיים בלימודים ואני צריכה להשקיע בזה את כל הכוחות, אבל דווקא עכשיו אני לא מרוכזת בכלל, נפרדתי/ נפרד ממני לא באמת משנה , בחור חמוד שיצאנו חצי שנה היה אחלה אבל התחיל להיות לא כיף ולא מתאים ושמחה שחתכנו אומנם לא ברוח טובה, אבל בסדר נתמודד... הוא לא באמת שינה לי, הוא היה לפסטר לאהבה הראשונה, המשכתי לצאת עם הבחור כדי לא להיות לבד, והנה עכשיו אני חודש לבד והמחשבות על האהבה הראשונה לא איחרו לבוא, על פני השטח לא בקשר בכלל כבר 8 חודשים שום קשר שהוא, נפרדנו סופית לפני קרוב לשנתיים ...והנה עכשיו כשאני בלי זוגיות הכל חוזר... כל הכעס עליו כל הפגיעה ממנו כל האכזבה.... כנראה שמזמן ידעתי שהוא לא האדם בשבילי אבל עדיין כואב לי איך כשכן היינו ביחד ומאוהבים הוא לא ידע להתייחס אליי, והבחור האחרון בהבדל גמור אליו התייחס אלי נפלא אני הייתי הכי חשובה, ופה הבחור שאהבתי כל דבר בא לפני... אני לא מצליחה להתרכז בחיים שלי כעת, אני תקועה במחשבות ובזכירונות עליו... לא מבינה אם כ"כ אהבנו איך הוא העז לעשות לי את הדברים האלה ... שאני מקום אחרון בחיים שלו עדין מאוד פגועה ממנו וכועסת , ומאוכזבת אם איתו הייתי מוכנה להכל וכ"כ אהבתי מה שווה לנסות עם אחר אם ככה נפגעתי? אני אמורה להפנים שלא היה טוב והחיים בלעדיו יהיו הרבה יותר טובים, אבל הלב לא מבין... הלב כואב ורותח מזעם עליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נופלת שוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו