מיואשת ומבולבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת ומבולבת
    טלי
    30/01/2013

הי אני בת 33רווקה והכרתי בחור גרוש + 2 ילדים , יצאנו 4 חודשים ,בתחילת הקשר טען שהוא מאוהב ולא הצליח להרגיש תחושה כזאת כמה שנים טובות מאז שהתגרש, לדבריו התגרש מאחר וגרושתו בגדה בו.... גם אני בעברי עברתי סוג של בגידה מאוד כואבת ושיתפתי אותו בסיפור בהמשך עלו חשדות מצידי והוא גם היה זורק הערות כלפי שאולי איני אמינה. מעולם לא בגדתי או שהעלתי בדעתי לעשות דבר שכזה. בחודש וחצי האחרונים עברתי לא מעט איתו , נעשתי חשדנית בצורה אובססיבית ומפחידה והוא סיפק לי סיבות לכך. נרדם מוקדם מו הרגיל לא עונה לטלפונים וכו'. כשדברתי איתו על הנושא אמר שאני לא סמכתי עליו מתחילת הקשר וכלום לא יעזור! כרגע אנחנו לא ביחד כבר שבועיים נפרדנו כבר 5 פעמים ותמיד הפרידה באה מצידי כי לא יכולתי לסבול את תחושת החשדנות מה שגרם לו להתרחק. אנחנו לא מסוגלים להתנתק האחד מהשניה בכל פעם מישהו נשבר מסמס או מתקשר , לדבריו הוא מאוד אוהב אותי וקשה לו לוותר עלי ... אבל בפועל לא יוזם מפגש איתי כל פעם אומר שפוחד להיפגש כי אני חותכת איתו את הקשר. מה שלא נכון בפועל.
    אנא עזרו לי מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת ומבולבת

הוספת תגובה

• מיואשת ומבולבלת

טלי
    04/02/2013

חייבת לציין שעדיין נמצא באתר הכרויות ... אנחנו נפרדים וחוזרים כל יומיים בערך ולדבריו אני עושה מזבוב פיל הוא לא מתחיל שם עם נשים, נכנס כי מקבל הודעות ... אבל לא מתכתב עם אף אחת ולא נפגש עם אף אחת ,לדבריו לא מחק את הכרטיס שלו באתר כי אני נפרדת ממנו כל שני וחמישי , אוסיף כי רק בשבת האחרונה חזרנו וכבר ביום ראשון נכנס לאתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו