מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עצה דחוףףמיכל10/02/2013
שלום,בעלי ואני בשנות השלושים לחיינו . יש לנו 2 ילדים.לפני חודש הוא הודה בפניי שלפני 9 שנים הוא בגד בי בחו"ל עוד כשהיינו חברים . בשנות נישואינו היו לי כמה חשדות לא מבוססים כי סלולארי ברטט וקבלת SMS שלא ראיתי. נרות כבויים שגיליתי לאחר שחזרתי מטיול בחו"ל.. יש לו ידידות טובות רבות אבל לא הראיתי קנאה. הוא היחיד ששכבתי עימו . מאז הוידוי שלו ,אני לא שקטה ועולמי חרב עליי. הוא מצידו מבין שיש לו בחורה נאמנה וטובה לצידו אבל אני אוכלת את עצמי מבפנים. הואהציע לי לשכב גם עם מישהו כדי להתנסות ואף מעודד אותי לצאת לבלות ולצאת לחו"ל. הוא מבלה פחות : בעיקר עם חברים-כדורגל,משחקי כדורגל בחו"ל,ימי הולדת,הופעות.. ברור לי יותר מתמיד מיהו ומהו. אני בהתלבטות איך להתנהג אליו כי אני לא מסוגלת לדבר עימו אפילו אך חוששת שהמצב יתדרדר ושבעלי יעלה טרמפ על העניין ..אני כרגע צבועה כלפיו.הוא בעל מסור ,מפנק,חם,מפרגן ואב טוב לילדיו. הוא שותף מעולה לחיים. אך אני לא מסוגלת לסבול את התחושה הזו. מצד שני אני חוששת להזדקן לבד (לאור כמות הבודדים/בודדות שיש בשוק).מה עליי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא מגיב לי?
מיכל12/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך להתייעץ גם באתר AskPeople
פז12/02/2013מציעה לך להתייעץ גם באתר
אתר מדהים שעזר לי המון.
אני ממליצה עליו בחום..
בהצלחה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת עצה דחוףף - תגובה
סיגלית גלאי13/02/2013שלום מיכל
את מתארת בעל מפנק חם מפרגן ועוד.. למה לך להרוס לעצמך ולוותר עליו או על המערכת היחסים הטובה שיש ביניכם, בגלל מעידה שהייתה לפני תשע שנים.
אני לא מציעה לך ל"החזיר לו" באותו אופן, כי את עשויה להתחרט על כך ולהחמיר את המצב ביניכם, חבל!
אולי זה הזמן לבדוק איתו, מה חסר לו אם בכלל בזוגיות שלכם עכשיו? ולשם מה הוא מציע לך להתנסות גם, האם כדי להשתיק את מצפונו או כי הוא מעוניין במערכת יחסים פתוחה ביניכם שתאפשר התנסויות מהצד?
בכל אופן, אני מציעה לך לא לפעול ממניעי אגו פגוע, אלא להיפך לשמור על הזוגיות שלכם ולנצל את ההזדמנות להעמיק את הקשר במקום לפרק.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי נראה
Dona14/02/2013שהוא מנסה לגשש אם תהיי מוכנה לנישואין פתוחים.
הרי לא היתה לו שום סיבה אחרת להודות בבגידה מלפני כל כך הרבה זמן.
ולפי מה שכותבת לא הייתי שוללת גם בגידות אחרות טריות הרבה יותר.
הוא לא סתם מנסה לעודד אותך לנסות סקס מחוץ למסגרת.
(אנשים הם אף פעם לא כאלו אלטוריסטים בענייני סקס.כשאין להם אינטרס אישי).
הוא מעודד אותך לקשר כדי להצדיק את מעשיו. ושלא תרגישי נפגעת ושלא תתנגדי.
מה לעשות:
תשבי איתו לשיחה רצינית. תבררי מה הוא צריך, מה הוא רוצה לעשות. תשאלי אותו בצורה ישירה אם ואך רוצה לשנות במשהו את הזוגיות שלכם.
תהי קשובה ואל תתעצבני , תהיי אמפטיות גם אם לא מסכימה ו/או קשה לך עם מה שאומר. כי אם תתחילי לבכות, לבוא בטענות, תתנגדי לרעיון הוא יסגר וימשיך לבגוד בך. לבד. בלי לנסות לפתוח את הנישואין. בלי נסיונות שכנוע והצטדקויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?