חייבת עצה דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עצה דחוףף
    מיכל
    10/02/2013

שלום,בעלי ואני בשנות השלושים לחיינו . יש לנו 2 ילדים.לפני חודש הוא הודה בפניי שלפני 9 שנים הוא בגד בי בחו"ל עוד כשהיינו חברים . בשנות נישואינו היו לי כמה חשדות לא מבוססים כי סלולארי ברטט וקבלת SMS שלא ראיתי. נרות כבויים שגיליתי לאחר שחזרתי מטיול בחו"ל.. יש לו ידידות טובות רבות אבל לא הראיתי קנאה. הוא היחיד ששכבתי עימו . מאז הוידוי שלו ,אני לא שקטה ועולמי חרב עליי. הוא מצידו מבין שיש לו בחורה נאמנה וטובה לצידו אבל אני אוכלת את עצמי מבפנים. הואהציע לי לשכב גם עם מישהו כדי להתנסות ואף מעודד אותי לצאת לבלות ולצאת לחו"ל. הוא מבלה פחות : בעיקר עם חברים-כדורגל,משחקי כדורגל בחו"ל,ימי הולדת,הופעות.. ברור לי יותר מתמיד מיהו ומהו. אני בהתלבטות איך להתנהג אליו כי אני לא מסוגלת לדבר עימו אפילו אך חוששת שהמצב יתדרדר ושבעלי יעלה טרמפ על העניין ..אני כרגע צבועה כלפיו.הוא בעל מסור ,מפנק,חם,מפרגן ואב טוב לילדיו. הוא שותף מעולה לחיים. אך אני לא מסוגלת לסבול את התחושה הזו. מצד שני אני חוששת להזדקן לבד (לאור כמות הבודדים/בודדות שיש בשוק).מה עליי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עצה דחוףף

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא מגיב לי?

מיכל
    12/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה לך להתייעץ גם באתר AskPeople

פז
    12/02/2013

מציעה לך להתייעץ גם באתר
    אתר מדהים שעזר לי המון.
    אני ממליצה עליו בחום..

בהצלחה לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עצה דחוףף - תגובה

סיגלית גלאי
    13/02/2013

שלום מיכל
    את מתארת בעל מפנק חם מפרגן ועוד.. למה לך להרוס לעצמך ולוותר עליו או על המערכת היחסים הטובה שיש ביניכם, בגלל מעידה שהייתה לפני תשע שנים.
    אני לא מציעה לך ל"החזיר לו" באותו אופן, כי את עשויה להתחרט על כך ולהחמיר את המצב ביניכם, חבל!
    אולי זה הזמן לבדוק איתו, מה חסר לו אם בכלל בזוגיות שלכם עכשיו? ולשם מה הוא מציע לך להתנסות גם, האם כדי להשתיק את מצפונו או כי הוא מעוניין במערכת יחסים פתוחה ביניכם שתאפשר התנסויות מהצד?
    בכל אופן, אני מציעה לך לא לפעול ממניעי אגו פגוע, אלא להיפך לשמור על הזוגיות שלכם ולנצל את ההזדמנות להעמיק את הקשר במקום לפרק.

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי נראה

Dona
    14/02/2013

שהוא מנסה לגשש אם תהיי מוכנה לנישואין פתוחים.
    הרי לא היתה לו שום סיבה אחרת להודות בבגידה מלפני כל כך הרבה זמן.
    ולפי מה שכותבת לא הייתי שוללת גם בגידות אחרות טריות הרבה יותר.
    הוא לא סתם מנסה לעודד אותך לנסות סקס מחוץ למסגרת.
    (אנשים הם אף פעם לא כאלו אלטוריסטים בענייני סקס.כשאין להם אינטרס אישי).
    הוא מעודד אותך לקשר כדי להצדיק את מעשיו. ושלא תרגישי נפגעת ושלא תתנגדי.

מה לעשות:
    תשבי איתו לשיחה רצינית. תבררי מה הוא צריך, מה הוא רוצה לעשות. תשאלי אותו בצורה ישירה אם ואך רוצה לשנות במשהו את הזוגיות שלכם.
    תהי קשובה ואל תתעצבני , תהיי אמפטיות גם אם לא מסכימה ו/או קשה לך עם מה שאומר. כי אם תתחילי לבכות, לבוא בטענות, תתנגדי לרעיון הוא יסגר וימשיך לבגוד בך. לבד. בלי לנסות לפתוח את הנישואין. בלי נסיונות שכנוע והצטדקויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו