מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהmiri10/02/2013
אני אישה נשואה כמה שנים טובות אבל אף פעם לא באושר
לפני שנתים התודתי לנט ונכנסתי לפורמים ולפיסבוק
שם מצאתי כול מיני גברים אבל זה תמיד נשאר בתחום "הווטרואלי"
עד שמצאתי אותו...........הוא גם נשואי
נפגשנו ולאט ולאט הקשר התחזק נפגשנו כול יום ההינו שעות בטלפון
חיינו נשמנו אחד את השיני וההינו "מאוהבים " עד הגג
עד שנתפסנו וזה היה הסוף
מאז הלב שלי שבור הלכתי לכול מיני טיפולים אבל כלום לא עזר
אני מתגעגת אליו מאוד
אומרים שהזמן יעשה את שלו אבל הזמן הלך חלף
והכאב והגעגועים עדין חזקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
דליה שוורץ11/02/2013מירי שלום,
את נשואה אך לא באושר והדרך שבחרת לטפל בבעיה היא למצוא את האושר במקום אחר. מאחר וכרגע הקשר הזה לא יכול להמשך אני מציעה לך לטפל בבעיה שלכם שלא מאפשרת לך להיות מאושרת. הדרך הקלה ביותר היא לחפש מישהו אחר שיגרום אושר אבל אני חושבת שמגיעה לך הזכות להיות מאושרת בחיים היומיומיים שלך עם בן הזוג שלך. נסי להבין באמצעות טיפול זוגי מה הבעיות שלכם ואולי תגלי שהאושר נמצא אצלך בבית וכל מה שצריך זה רק לחשוף אותו ולהוריד את המכשולים שיש בדרך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדליה
miri11/02/2013תודה על התשובה דליה
ענית לי לעבוד על הנשואים עם בעלי ולמצוא א האושר שלי
אבל לא זה מה שמציק לי כרגע
הבעיה הענקית שלא נותנת לי מנוח
שאני לא מפסיקה לחשוב על "האוהבי"
הוא כול הזמן במחשבות שלי לא יוצא לי מהראש (וזה אחרי שנה כבר)
אני אשה עסוקה עובדת יוצאת מבלה אבל הוא בראש שלי כול הזמן
וזה מטריף את דעתי .......
בבקשה עוצי לי עיצה
נ.ב ההיתי בכול מיני טיפולים למינהם ושום דבר לא עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmiri -
בני12/02/2013היי
קחי בחשבון 2 דברים:
1. שנה זה לא הרבה בשביל אחת שלא רוצה לשכוח...
2. ביום שתלמדי לתעל את כל האנרגיות והמחשבות אל תוך הזוגיות שיש לך כרגע ביד...אז - יש סיכוי גדול שהזכרונות החדשים ישכיחו את זכרונות העבר.
מצד שני אני ממליץ לך לא להלחם בגעגועים לדברים הטובים שהיו לך בקשר ההוא, כי כשאת נלחמת את נפגעת!
אז גברת נכבדה...
תסתכלי קדימה ותראי מה את כן! יכולה לעשות בשביל להרוויח שאת שארית חייך מכאן ולהבא תחיי כמו שאת אוהבת!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אריק13/03/2013מירי, שלום רב.
פייסבוק ודומיו (הכוונה לכל רשת חברתית לסוגיה שאינה בתחום מקצועי תמים) הנו דבר נפלא מבחינת חלוקת קשב וכותל קשובה לבעיות של "חברים" אבל קיים אבל גדול בנושא...
הפייסבוק גם יכול להיות האויב מספר אחד של משפחה בה יש בעיות בין בני הזוג גם אם קיים סדק הוא רק התרחב עם הזמן כי האשה/הגבר מעדיפים "לברוח" לכל מיני מחוזות וירטואליים במקום להתמודד עם הבעיה האמיתית בביתם. נניח וקיימת אשה בעלת קשיים אמיתיים בזוגיות ולפתע מופיע נסיך ברשת - קובע פגישה - והופ!! הוא אהבת חייה...אני לצערי נכחתי בשנים עברו והיום בכמה סיפורים לא פשוטים מחברים טובים שפשוט המשפחה "התפרקה" אודות לרשת הנפלאה הזו.. אז נכון שהבעיה הייתה שם אבל בריחה איננה התמודדות ואל תהיי בטוחה כי מחר הדמות שהכרת תישאר אותה אחת. אל תסמכי על אף אחד חוץ מעל עצמך גם באם הוא נראה לך הכי מקסים בעולם.. לבעלך יש משהו שלאף אחד אין : זיכרונות משותפים, ילדים מקסימים שלכם ועוד. באם בעלך לא בגד ולא פוגע בך באלימות יום יומית תבדקי את עצמך שוב ושוב לפני קבלת כל החלטה גורלית להמשך חייך ורק אל תשכחי לקחת אחריות על החלטה זו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?