התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    תמר
    14/02/2013

שלום לכולם,
    אני יוצאת כבר חודשיים עם בחור שהכרתי באתר היכרויות הוא בן 31 ואני בת 24. הבנאדם באמת מקסים, דואג, מתקשר, מבשל, מנקה ובאמת אחד הטובים שיצאתי איתם..אממה, יש לו כמה דברים שממש מעלים בי שאלות ותהיות ורציתי להתייעץ ולשמוע דעות של אחרים לגבי זה, למשל:
    הוא ממש רוצה שאני אעבור לגור בדירה שלו ומתחיל לדבר איתי על חתונה עוד שנה...זה נראה לי קצת הזוי ואמרתי לו שאחרי חודשיים לא מעלים עדיין את הנושאים האלו אבל הוא טוען שהוא רואה את עצמו נשוי עוד שנה..השאלה היא האם אני צריכה לדאוג? הוא איתי בגלל שהוא לחוץ להתחתן?
    דבר נוסף , כבר אמרתי שהוא אוהב לבשל ולנקות, זה באמת מקסים אבל אני הרבה עמים לא בטוחה לגביו כי הוא יותר מידי נשי מלבד הניקיונות הוא אוהב להסתכל על נשים אחרות ולהעיר על כמות האיפור שלהן או איך הן התלבשו והדבר שהכי הפחיד אותי זה שהוא כל שנה מתחפש בפורים לדמויות נשיות (כיפה אדומה, ארנבת) והשנה הוא רוצה להתחפש לדבורה ושנלך ביחד ככה למסיבה..אני התנגדתי בתוקף והוא טוען שאני מגזימה ולא זורמת ושזה מצחיק, שאלתי אותו כמה פעמים מאיפה זה בא לו והא כבר נעלב ואומר לי שהוא ממש לא הומו אם זה מה שאני חושבת. האם אני מגזימה? אני כבר לא יודעת מה לעשות...הוא בחור נורא טוב ולא בא לי סתם ככה להפסיד אותו בגלל דברים קטנים, אבל השאלה היא האם הם קטנים באמת? אני חייבת לציין שהוא גם כל הזמן אוהב להשאר בבית והוא לא כזה משקיע ביחסי מין איתי זה תמיד נמשך גג כמה דקות בלי משחק מקדים ובלי השקעה נוספת וזה גם ממש מתסכל..להיפרד ממנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

סיגלית גלאי
    14/02/2013

שלום תמר,
    הגיוני שבחור בן 31 מתכנן למסד את הקשר בעוד כשנה, השאלה אם את מוכנה לכך בגיל 24? נראה שפער הגיל ביניכם בא לידי ביטוי בתחומים נוספים כמו לגבי פורים. אני לא חושבת שבשלב הזה כפי שאת מתארת אותו, אתם בשלים למגורים משותפים. קחי לך את הזמן הדרוש לבחון את הקשר, להכיר אותו טוב יותר. רק כשתרגישי שאת יכולה לקבל אותו כפי שהוא תעברי לגור איתו, כשלב מקדים למיסוד היחסים, אבל כרגע לא נראה שאת בטוחה בכך. אז למה למהר?!
    בנוגע ליחסים האינטימיים ביניכם, הם לא ייפתרו מעצמם. כדאי שתפתחי את הנושא בפניו ותראי אם דברים משתפרים, במידה והם לא ייפתרו תוכלו להעזר בייעוץ חיצוני, זה בהחלט חשוב שתהיה ביניכם פתיחות, הבנה והנאה.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו