מלאת אהבה ולא לבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלאת אהבה ולא לבעלי
    שירן
    17/02/2013

אני נשואה 3 שנים לפני בעלי היה לי חבר כ4 שנים במשך כל התקופה שנפרדנו ואחרי תמיד שמרנו על קשר טלפוני בלבד, היינו מדברים בעיקר על החיים שלי ושלו עם הזמן הוא התחתן (היום + 2 ) ואני התחתנתי (+1) ועדיין שמרנו על קשר , כאילו אנחנו לא יכולים להיפרד.. כל אותה תקופה עד עכשיו (כ8 שנים) לא נגענו אחד בשניה, היינו רק אוזן קשבת אחד לשנייה , היינו מתלוצצים במחשבות אם היינו מתחתנים וכאלה.. לאחרונה אני ובעלי עברנו לעיר הולדתו שהיא גם העיר שבה האקס גר , יוצא לי פתאום לראות אותו במשך היום- ואני לא אשקר פתאום הבנתצי כמה הוא היה חסר לי, כמה כיף לראות אותו, לדבר איתו פנים מול פנים.. מיום ליום הרגש שלי מתחיל לעזוב את בעלי ולדבוק בו.. פתאום השיחות שלנו נהיו יותר תשוקתיות ותוכן השיחות עברו ל- אני אוהב אותך, את פעם לא הפסקתי, אני מתגעגע.. ואני פתאום מבינה שגם לי זה קרה גם אני מתגעגעת אליו גם אני אוהבת אותו . ביום חמישי האחרון (יום האהבה) זה התקדם שלב, באתי לבקר אותו במשרד התחבקנו והתנשקנו כמו שמעולם לא התנשקתי הרשתי שאני נופלת מרוב אהבה , אומנם זה נגמר רק בנשיקה הזו אבל אני כל היום חושבת עליו חושבת מתי אראה אותו שוב מתי הוא יתקשר מתי נתקדם מתי נתנשק שוב מתי ואם נלך עד הסוף.. מה עושים אני באמת מאוהבת בו כמו מלפני 8 שנים הוא באמת חסר לי ..האם להמשיך או לעצור הכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלאת אהבה ולא לבעלי

הוספת תגובה

• אקס מיתולוגי

דני
    03/03/2013

עצתי לך תתרחקי מהאקס כמו מאש! את תהרסי את חייך בשביל משהו שלא יהיה מושג בסופו של דבר,תיכנסו לרומן סוער,בעלך יזרוק אותך והאקס יקבל רגליים קרות כמו שלרוב קורה ואת תישארי קרחת מכאן ומכאן,כל עוד את עדיין לא עשית את הטעות הקריטית ולא נכנס איתו למיטה תעצרי את זה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו