מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתי בגדה בישמעון18/02/2013
אישתי בגדה בי גיליתי את זה דרך הפיסבוק אחר כך גם התאמתתי אתה והיא הודתה
אני לא יודע איך להתנהג יש בי כעס עצום על המעשה הזה
עבר כחודש מאז שגילתי את דבר הבגידה אנחנו חיים ביחד יש סקס ובילויים משותפים
אבל כל הזמן יש לי את התמונה שלה מזדינת אם גבר אחר אני לא מצליח להוציא את התמונה הזאת מהראש
מה הייתם מצעים לי לעשות בכדאי להפטר מהתמונות האלה או בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי בגדה בי
שמעון18/02/2013אני לא מבין איך קישרת הזה לסקס יותר טוב אני בכלל לא מסתכל על זה מההבט המיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי בגדה בי - תגובה
דליה שוורץ20/02/2013שמעון שלום,
לגלות בגידה של בן או בת זוג זאת חוויה מאוד לא נעימה ואפילו טראומטית.
זה פגיעה באמון, זה מעליב ולרוב נוצר משבר גדול בעקבות בגידה. אבל, ויש אבל גדול, קיימת תמיד האפשרות להבין למה זה קרה ולנסות לשפר. זה תהליך לא פשוט שדורש משני הצדדים פתיחות להקשיב ובעיקר רצון לעשות שינוי ולשקם את הנישואים.
במקרים רבים בגידה היא תוצאה של צרכים לא ממומשים כמו חיזור ע"י הבעל, מחמאות, הרגשה שהיא נאהבת הערכה גדולה למי שהיא וצורך בריגוש. ולכן אפשר לשקם זוגיות אחרי בגידה ולהפוך אותה לטובה הרבה יותר אבל זה דורש משני הצדדים מאמץ ומנסיוני בעבודה ממושכת עם זוגות אני יכולה להגיד בודאות שזוג שהחליט שהוא מעונין להתגבר על זה מגיע לזוגיות מצויינת.
קיימת תמיד גם האפשרות לא לסלוח ולחיות את הבגידה שוב ושוב אבל אז החיים שמצפים לכם יהיו מלאים בתסכול ומרמור.
הבחירה בידכם.
אשני לעזור באופן אישי,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות אישתך בזרועות אחר
Dona02/03/2013ישארו איתך עד שתפנים שקרה מה שקרה, שאין לך אפשרות לשנות את מה שקרה, ועד שתסלח. כי אתה הבלגת על הבגידה אבל לא ממש סלחת. (וקשה מאוד לסלוח).
יש הבדל גדול בין הבלגה למחילה/סליחה. לא כל אחד מסוגל לעשות את המעבר הזה גם אם רוצה. טיפול פסיכולוגי יכול להאיר נקודות חדשות שנזנחו, לעזור לשאול שאלות נוספות אבל שום טיפול פסיכולוגי לא יעזור אם זה לא בא ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני03/03/2013מה השאלה שאתה שואל בדיוק? האם הכל יסתדר ויהיה בסדר? האם תפסיק מתי שהוא לתאר לעצמך את אישתך מתנה אהבים עם גבר אחר? אז זהו שלא! יש לך אפשרוץ לשלוח אותה לקיבינימט או לחכות לפעם הבאה שהיא תבגוד בך ושלא יהיה לך ספק שזה יקרה שוב...הטעם הזה ממכר ומי שטעמה ממנו לא יכולה בלעדיו...
החלטה שלך ורק שלך אף אחד לא יכול להחליט במקומך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מחיר...
אריק13/03/2013שאל את עצמך ידידי באם המצב היה הפוך מה היה קורה? האם היא הייתה מעבירה את הניאוף/בגידה שלך ו"מחליקה" ? לא בטוח אבל עצם העובדה שהסקס קיים עדיין לא בהכרח מעידה על הרמוניה קיימת...אולי זו הסוואה ? נושא הזיוף ביחסים (כולל יחסי אישות) איננה נחלת גברים בלבד תאמין לי שנשים לא שונות בנושא זה אם לא יותר. אם יש ספק אז אין ספק בחן את רמת הפגיעה בהישארות שקרית או בצעד לאמת (כולל בילדים באם ישנם) וקבל החלטה שעליה תיקח אחריות על עצמך ובלבד !!
וכן - אני מסכים עם הכותב הקודם שברגע שנחצה הגבול קיימת יותר אפשרות לבגידה הבאה ומתי מעט - אולי יותר באגדות - באמת ייראו "מעידה חד פעמית".
הרבה אושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך אדוני הנבגד העצה שלי היא
אריק24/07/2013ישנן שלושה אפשריות-שאתה לא מספק את אישתך
או שאישתך טיפשה הוא שנמאס לה ממך
אם תסלח לה תישאר כל חייך עם צלקת ואחרי בקבוק יין אתה תראה את הגבר שהיא בגדה בו גוהר עליה בחלומות שלך
אם תשאר איתה בגלל ילדים או רכוש משותף אז אתה לצערי טיפש
אם תתעלה על עצמך ותשקר את עצמיך שזו היתה טעות האישה מעדה הרי אנחנו בני אדם בסך הכל-אז אתה אהבל-מי שבוגד תמיד יבגוד מי שמשקר תמיד ישקר ומי שגונה תמיד יגנוב
אי לכך עצתי לך-קח את המזוודה וברח ממנה חפש לך אישה אחרת שתכבד אותך
ואני מבטיח לך כשהזמן יחלוף אתה תהיה מאושר
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרוק אותה ותתגרש ממנה
מיכאך09/08/2013ב"ה
מיש שבגדה פעם אחת תבגוד כל הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?