מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקבליסטית יפה כהן עזרה חינם רומנטיתמיה20/02/2013
הסיפור שלי בקיצור, שכבר כמה שנים טובות אני מחזרת ומחוזרת והיו לי הרבה חברים אבל אף אחד לא התאים לי לזוגיות ואהבה אמיתית ונאמנה כמו שחיפשתי.
אבל לא היה לי מזל למצוא את האביר על הסוס הלבן שלי אותו חיפשתי, הרגשתי שכאילו המזל שלי בתחום הרומנטי חסום.
מכיון שאני חתיכה ומבוססת היו לי הרבה מחזרים ולחלקם האמנתי אבל אחרי היכרות מעמיקה התאכזבתי, בטח הרבה בנות מבינות מה אני מתכוונת...
התמזל מזלי ושמעתי המלצות חמות על הקבליסטית הרבנית יפה כהן המברכת מבני ברק, היא קבלה אותי ללא דרישת תשלום לעצה וברכה, מאוד התרשמתי ממנה, הרגשתי אצלה "הארה".
מאז שהייתי אצלה הרגשתי שהמזל שלי בתחום הרומנטי נפתח, אחרי כמה חודשים הכרתי את בן זוגי הנוכחי, אהבת חיי בחור חתיך אמיד ומבוסס, והכי חשוב נאמן מתחשב ואוהב. ואנו מתכננים להתחתן די בקרוב.
מצאתי אהבה מפנקת ואמיתית.
איני בטוחה שהכל בגלל היעוץ והברכה של הקבליסטית יפה כהן.
אבל זה בטוח שהיא עזרה לי ביעוץ ושהכרתי אותו אחרי הברכות שלה.
מי שגמרה עם השלב של המשחקים, ומחפשת אהבה אמיתית, אולי כדאי לה לדעת על כך.
אני מקווה שההודעה שלי תעזור לבחורות בתחום הרומנטי כמו שלי היא עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר להגיע אל הקבליסטית. פרטים?
לימור14/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?