מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרוקא24/02/2013
שלום,
כתבתי פה לא מעט פעמים וגם קיבלתי תובות אבל לא הצלחתי אף פעם להתחזק עד הסוף וללככת עם ההגיון.
אל תשפט אותי צריכה רק פידבק חיובי.
נשואה + 2כ12 שנים.
התאהבתי בגבר עבד איתי סיפור של 3 שנים כיום אני כבר לא עובדת שם הסיפור היה עם רגשות שיחות נשיקות ולא מעבר מעולם לא לקחנו את זה רחוק יותר תמיד תיכול ופיצוצים על זה שלא ניתן לממש גם הבחור נשוי מבוגר ממני ילדים גדולים .
עזבתי את מקום העבודה הזה לפני כשנה ולמרות הכל לא הצלחתי להשתחרר מהסיפור בתחילה ניסינו הוא ניסה וגם אני אח כרגיל יזמתי קשר והוא אף רצה יותר קשר של מפגשים וכזה ואני לא הסכמתי ושוב נותק ופה ושם אני יוצרת ואז לפני כחודשיים הייתה שיחה אמיתית ואמרתי שרציתי לראות אותו והוא גם ואז החל כדור שלג של חודש טלפונים והודעות סביב השעון פגישות מגע אינטימי לא מלא לא הייתי מסוגלת לשכב איתו אני רציתי שהוא יחליט והו אמר שהוא לא יפרק את ביתו וכל פעם שניפגשנו אלו היו פגישות במקומות בודדים ברור שכל הפגישה הייתה מלווה במגע ואני כל פגישה הייתי מתחרט ורוצה לסיים והוא מבחינתו להמשיך בלי שאף טחד ידע ושיתף אותי שזה משפיע עליו בחיים שלו אבל לא רוצה לוותר היינו מאוד קורבים עד שפעם אחת הוא החליט שזהו ואני נפגעתי לא האמנתי שזה מה שהוא עושה אני רציתי שהקשר הזה יתקדם והוא עצר אותו ומה שהכי כאב לי שהוא עשה זאת חד וחתך זה כל כך כאב לי ותיסכל אותו לא ההחלטה שלו הצורה ויצא שאני רציתי לאמר לו ואמרתי לו והוא לא הגיב וזה נגמר הכי מכוער שיש.
כאילו הייתי מישהי שרצתה אותו והוא רק רצה מין איתה זה כואב לי כל הפעמים שהוא אמר שהוא אוהב אותי.
לקחתי החלטה לסיים את הסיפור הזה לתמיד הייתי שבורה רציתי למנוע מעצמי לחזור על הטעות הזו שיתפתי את בעלי שהיה קשר ריגשי ולא אינטימי כמובן שאת זה לא אוכל לעולם לספר וזה עשה לנו טוב שנינו הבנו שהואלא נתן לי מספיק את עצמו עד הסוף וגם אני ברחתי למקום אחר וזה עזר היחסים השתפרו מאוד וזה מאוד חיזק אותי ומליא אותי ולמעה מה שנשאר בי זה החרטה על זה שהוא נגע בגוף שלי איך אני מתגברת על הבושה למרות שלא שכבתי איתו פשוט הוא הלך כלכך לא יפה שזה מבייש אותי נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרוק - תגובה
יששכר רוטרי25/02/2013לא ברור לי מה כואב לך יותר,
התסכול, האכזבה, הגעגועים, או הבושה.
מנסיון אני יכול לומר לך, שעל הבושה את תתגברי, על האהבה והגעגועים יקשה עליך הרבה יותר.
אם תדעי להכניס יותר שמחת חיים לקשר בינך לבין בעלך, זה יקל עליך משמעותית את הבעיה שממנה את סובלת.
ושוב, בהקשר לבושה הפנימית שלך.... כל עוד שרק את יודעת עליה... את תוכלי להתגבר, אם את זקוקה לעזרה אז בבקשה.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
א25/02/2013יששכר שלום,
כניראה שהכל כואב האכזבה מגבר שאהבתי שחשבתי שאוהב אותי זה כואב ולכן שבגלל שאהבתי והתאכזבתי ובגלל שהניתוק מצידו היה חד אז אני גם חשה בושה אינטימיות שהייתה לי אותו איך הוא יכול לאמר עשרות פעמים שהוא אוהב אותי לשתף אותי הפרטים אישיים מהחיים שלו וללכת ככה בלי לעשות זאת בעדינות כל כך כעסתי עליו בסוף וכן יש לי תיסכול לכן אני חשה בושה לפחות הייתי יודעת שאהב אותי ולא ללכת כאילו הייתי זרה.
אני מתחזקת מהחיים שלי ואני בסדר אבל בפנים הטעם מהסיפור הזה רע למה ככה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששכר הי עניתי לך מצפה לתשובתך
א26/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יששכר רוטרי27/02/2013שלום לך,
על פי תאוריך נראה לי שהוא אהב אותך, והוא ידע שהוא צריך לחתוך בבת אחת, כי אחרת הוא לא היה יכול...נכון שזאת ספקולציה מצידי, ואולי אני טועה...אבל כך אני מבין את זה.
אני מציע לך לחשוב על זה כחוויה ...תהני ממה שהיה....כך תסבלי פחות..
אצטט לך פתגם:
"לעולם אין להתחרט על מה שעשינו (כי לא ניתן לשנות את העבר), אלא על מה שלא עשינו".
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
א26/03/2013הי,
קשה לי אני מרגישה שבא לי ליצור איתו קשר .
אני ממש זקוקה לעידוד ותמיכה.
סיפרתי לכם עברו להם חודשיים וחצי אני נשואה היה לי ספור עם נשוי זה נגמר קשה מאוד במריבה וניתוק ומאז אני בסדר מנסה להשלים אבל פתאום מוצפת קשה לי רוצה לשוחח איתו.לדבר איתו כואב חג שמח הוא לא שלח אפילו.
אני רוצה לעשות משהו אפילו,הודעה לשלוח אני יודעת. שאסור עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוק - תגובה
יששכר רוטרי25/02/2013לא ברור לי מה כואב לך יותר,
התסכול, האכזבה, הגעגועים, או הבושה.
מנסיון אני יכול לומר לך, שעל הבושה את תתגברי, על האהבה והגעגועים יקשה עליך הרבה יותר.
אם תדעי להכניס יותר שמחת חיים לקשר בינך לבין בעלך, זה יקל עליך משמעותית את הבעיה שממנה את סובלת.
ושוב, בהקשר לבושה הפנימית שלך.... כל עוד שרק את יודעת עליה... את תוכלי להתגבר, אם את זקוקה לעזרה אז בבקשה.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוק - תגובה
יששכר רוטרי25/02/2013בהקשר לבושה.. כל עוד רק את יודעת ממנה, היא תעלם....בקרוב.
בהקשר לאכזבה , לתסכול, לגעגועים זה יותר קשה....
אם את זקוקה לייעוץ, או לעזרה בהקשר לנושאים הללו, צרי קשר.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?