חי בכלא של רגשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חי בכלא של רגשות
    שלומי
    04/03/2013

אני חי עם אישתי כבר 13 שנה, היא ניתקה אותי מהחברים והמשפחה ואני היום חי במקום שאין לי קשר עם אף אחד, אני מרגיש בודד כי אין לי שום תקשורת עם אישתי, הלוואי ויכולתי להתגרש ולפתוח דף חדש בחיי, להכיר מישהי שתעשה לי טוב ותהנה ממה שיש לי לתת, אבל גירושים יגרמו להרבה בעיות, יש לי 2 ילדים שאני מאוד אוהב ומאוד קשור אליהם ואני יודע שאם אעשה את המהלך הזה המצב הכלכלי של כולנו ידרדר ורמת החיים של הילדים יירד והם גם זקוקים להרבה תשומת לב מה שהם לא מקבלים מאמא שלהם ואני מרגיש שרק אני נותן.
    לכן אני נאלץ להישאר במערכת יחסים שאני ממש סובל ורק בשביל הילדים
    אני הייתי רוצה להכיר מישהי שתוכל להזדהות איתי ושנוכל להכיר ולהיפתח ולדבר על דברים אישיים להכיר חברה...כי היום אין לי אחת כזו...תמיד חלמתי שאישתי תיהיה גם חברה שלי, לצערי לא הצלחתי להגשים את החלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חי בכלא של רגשות

הוספת תגובה

• חי בכלא של רגשות - תגובה

דליה שוורץ
    10/03/2013

שלומי שלום,
    אתה מתאר מצב שבו אתה ויתרת על כל הקשרים שהיו לך כי כך אישתך רצתה והיום אתה מרגיש לבד. העניין הוא הרבה מעבר להכרות עם אנשים חדשים. השאלה הגדולה ביותר שאתה צריך לשאול את עצמך היא למה בעצם הסכמת לותר על האנשים שהיו חשובים לך בחיים. האם אתה מוצא את עצמך גם היום מוותר על מה שחשוב לך?
    גם בפנייתך כאן אתה מוותר על הרצון שלך להיות מאושר עם אישה שתאהב אותך כי לילדים יהיה קשה.
    זה נכון שלהתגרש זה לא פשוט ויש לזה הרבה היבטים, גם כלכליים וגם העניין הריגשי מול הילדים אבל לא בטוח שלהשאר במצב רע זה הפתרון הנכון. יש לי הרגשה שאתה אפילו לא מנסה לבדוק מה האופציות שלך ואיך ניתן אולי להיות מאושר אלא בוחר לוותר למען אחרים.
    זאת הנקודה העיקרית שאני ממליצה לך לשים אליה לב, ואף ממליצה לטפל בבעיה.

מזמינה אותך לייעוץ אישי.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו