שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    נטלי
    13/03/2008

יש לי שאלה אנשים אומרים לי כשאני שאולת אותה שכל בן אדם שונה וזה תלוי באדם עצמו אבל בכל זאת החלטתי שוב לשאול....
    היה לי חבר 5 שנים, יש לנו ילד משותף, בגלל שלא הסתדרנו ולא היתה כבר אהבה נפרדנו ויש לציין ששנתיים אחרונים נשארנו ביחד רק בגלל הילד ניסינו להחזיר את מה שנגמר כנראה וגם בגלל ההרגל אבל זה לא הלך כל הזמן רבנו ולא הינו מאושרים...
    השאלה היא, היום אחרי 4 חודשים שאנחנו לא ביחד טוב בשבילי להתחיל להכיר גברים אחרים? יצאה לי כבר להכיר אבל הם לא היו הטעם שלי הקרובים שלי אומרים שאני פזיזה מדי וממהרת, האם זה נכון? הרי אין לי שום רגשות לחבר הקודם... רק הרגל של מס' שנים, האם צריך עוד לחכות שגם ההרגל הזה כלפיו יעבור אבל יכול להיות שזה גם לא יעבור אם אני לא יתחיל להכיר... ומה זה ההרגל הזה הרי ביום יום אני לא חושבת עליו ולא נזכרת בו כלום... לא יודעת מה לעשות.... האם תוכלו לעזור לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• להכיר גברים אחרים

אילה אריאלי
    13/03/2008

אלונה, כפי שאת מתארת את המצב נראה שנפרדת רגשית מבן זוגך הקודם ואין כל מניעה שתתחילי לחפש מערכת יחסים אחרות. את מציינת שהגברים אשר יצאת איתם לא מצאו חן בעיניך. זה טבעי, אולי היום את בררנית יותר ועם ציפיות גבוהות יותר לגבי הפרטנר שאת מחפשת. תמשיכי לחפש ואני מקווה שתפגשי את בן הזוג אליו את מייחלת.

אריאלי אילה
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו