מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה כואבתאיילת13/03/2013
שלום
אני בת 26, נשואה כבר 8.5 שנים +2 ילדים.
לפני כחצי שנה גיליתי שבעלי בוגד בי, אבל לא עם מישהי ספציפית אלא עם נערות ליווי אותן הוא מבקר בתדירות של כ-3 פעמים בשבוע !!!
אני מאוד אהבתי את בעלי, לפני כן היינו זוג מאוד קרוב ואוהב. יחסי המין בינינו לפני כן היו תמיד מטריפים והוא אף פעם לא התלונן. בדיעבד, אחרי שגיליתי את הבגידה, שמתי לב לכך שכבר כמה חודשים הוא בקושי נוגע בי, לא יודע אפילו מתי אני במחזור.
אני לא מבינה איך הייתי כל כך עיוורת ולא ראיתי את זה קודם!!
הוא הודה בהכל וסיפר אפילו מעבר למה שידעתי, לדבריו בגד בי במשך כחצי שנה עם כמה עשרות נשים שונות (שעוסקות בזנות)!!!!
אני נכנסתי לדיכאון עמוק, ניסיתי לחתוך את עצמי כמה פעמים, חשבתי שאם דבר כזה קורה, כנראה שסוף העולם הגיע. לא רציתי לחיות. חזרתי לעשן אחרי 5 שנים בלי סיגריות, איבדתי ריכוז בעבודה ובלימודים שלי, שקעתי בעולם שחור, הייתי בטוחה שאני בסרט רע, שאני עוד מעט מתעוררת ממנו.
היום אני די בטוחה שהוא עדיין בוגד בי. אפשר לומר שכל הסיפור של הבגידות התחיל לפני שנה (ואני גיליתי רק לפני חצי שנה). הוא לא בבית בלילות בשנה האחרונה, מגיע כל יום ב-06:00 בבוקר, לא מספר לאן הוא הולך ואיפה הוא נמצא. פעם הוא היה אומר שהוא ישן אצל חבר שלו, היום החבר שלו סיפר לי שהוא בכלל לא היה ישן אצלו.
בקיצור- בעל נבלה !!!
האמת היא שאין לי שום כוונה לסלוח או למחול. לא מדובר במעידה חד פעמית. מדובר על עשרות נשים, על תקופה ממושכת, (שכנראה עדיין נמשכת), אני מפחדת ממחלות ונגעלת מהמחשבה שהבנאדם שהכי אהבתי בעולם, שלא היה לי אף אחד חוץ ממנו, עשה לי דבר כזה.
בימים האחרונים התחלתי להרגיש נפשית קצת יותר טוב, כי אני מתחילה לחשוב בכיוון של נקמה והמחשבה על זה עושה לי טוב למרות שבאופי שלי אני בנאדם כל כך נאמן שזה לא מתאים לי להתחיל לבגוד לשם הנקמה.
בכל אופן, מבחינתי שמתי עליו איקס גדול. אני לא רוצה להישאר איתו.
ניסיתי כמה פעמים לעזוב אותו והוא ניסה להתאבד, בלע המון כדורים, אמר שהוא מצטער, שכואב לו לראות כמה אני סובלת ושהוא לא התכוון לפגוע...
אני ממש מיואשת. לא רוצה לחיות איתו. מקווה שהוא יתגבר על הפרידה ויניח לי לנפשי, אני מרגישה ממש כאילו הוא כובל אותי לחייו, כאילו הוא כופה עלי לחיות איתו.
אני חושבת שזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות, שאישה תהיה גם נבגדת וגם כפויה להישאר עם בעלה ולהיחשף לזוועות מבלי יכולת להשתחרר (כבולה מהבחינה שהוא מאיים להתאבד). אולי אני דואגת יותר מדי למישהו שלא רואה אותי ממטר?
לא יודעת איך להמשיך את חיי מכאן והלאה.
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי עליך
אריק13/03/2013אם הוא עשה באמת את כל זה - הוא לא שווה את האדמה עליה את דורכת...
גבר יכול (מניסיון מר) לעבור תקופות קשות ביותר : הוא יכול להסתיר, לנסות להתמודד לבד ולפנות לבריחה לעולמות משלו
אבל וזה אבל גדול גבר צריך גם לדעת כי כשמדובר בתא של אשה וילדים שיחשוב פעמיים לפני פתיחת הרוכסן.. אנו כך נבדלים מבהמות ומפרימיטיביות - כל אדם הוא עולם במלואו אבל הנושא משתנה כאשר מדובר באחריות כלפי הקרובים אליו כלומר התא המשפחתי !!
תבדקי את עצמך שוב ושוב ולרגע אל תחדלי להבין שאת היותר טובה !!
ושתמצאי אושר - מגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד יבואו ימיים יפים עליך
רן09/04/2013היי אילת תהייה חזקה את לא לבד אשמח לשוחח איתך ולחזק אותך .ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיים להתאבד
דני14/04/2013לא ברור למה הוא לא גר בבית אם זה כי העפת אותו לכל הרוחות או מיוזמתו.
לגבי האיומים שלו בהתאבדות זה לא צריך להיות פקטור מבחינתך.הבן אדם בוגד וחי את חייו מבלי להתחשב בך וברגשות שלך.תעשי רק מה שטוב לך,נקודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?