מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתי בגדה ואובד עצותארז רון14/03/2013
אני נשוי מזה כתשע שנים ויש לי שני ילדים קטנים. לפני כחודשיים גילתי במקרה כי אישתי בגדה בי עם גבר אחר המוכר לי. מס' ימים זה ישב לי על הלב ובשלב הראשון אפילו לא אימתתי אותה עם העניין. רק לאחר כמה ימים אמרתי לה שראיתי את ההודעות והיא טענה כי מדובר בפלרטוט עם הבוס שלה. כמובן שזה לא נכון לערכתי בדיקה יותר מקיפה וזהיתי את הגבר. אקדים ואומר כי הנישואים ביננו לפני הבגידה היו לא טובים. הרבה מחלוקות הרבה מריבות על כלום. אישתי טיפוס עצבני וחרדתי ולכן לא האמנתי אף פעם שתבגוד אבל מסתבר שטעיתי. להפתעתי אינני מצליח לקום וללכת כמו שחשבתי שאעשה אם אגלה כזה דבר. אני חושש מהלבד, מהריחוק מילדים ומהתחלה חדשה. אציין כי אני נראה מצויין בעל מקצוע וכל הסביבה שלי לא מבינה מה מקור חוסר הביטחון שלי בעניין זה. בהקשר הזה אצין כי אישתי נוהגת במריבות לעבור קווים אדומים רבים הכוללים עלבונות בלתי נתפסים החל מהערות לגבי החזות שלי, השכל שלי היכולות שלי וכו'. אני כמובן גם כל הזמן מעסיק את עצמי בשאלה אולי זה בגללי אולי אני גרמתי לזה וזה מונע ממני לפרק את החבילה.
אוסיף כי שגיליתי את זה הלכנו לאימון זוגי ביוזמתי ולאחר מס' בודד של מפגשים אישתי הודיע כי יא לא רואה שלזה תורם וחבל על הכסף. אז גם לזה הפסקנו ללכת. הכי גרוע מבחינתי זה לחזור לשגרת החיים העלובה שלנו, אך אני חושש גם מפירוק המשפחה.
אשמח לשמוע דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארז -
בני17/03/2013אני נשוי מזה כתשע שנים ויש לי שני ילדים קטנים. לפני כחודשיים גילתי במקרה כי אישתי בגדה בי עם גבר אחר המוכר לי. מס' ימים זה ישב לי על הלב ובשלב הראשון אפילו לא אימתתי אותה עם העניין. רק לאחר כמה ימים אמרתי לה שראיתי את ההודעות והיא טענה כי מדובר בפלרטוט עם הבוס שלה. כמובן שזה לא נכון לערכתי בדיקה יותר מקיפה וזהיתי את הגבר. אקדים ואומר כי הנישואים ביננו לפני הבגידה היו לא טובים. הרבה מחלוקות הרבה מריבות על כלום. אישתי טיפוס עצבני וחרדתי ולכן לא האמנתי אף פעם שתבגוד אבל מסתבר שטעיתי. להפתעתי אינני מצליח לקום וללכת כמו שחשבתי שאעשה אם אגלה כזה דבר. אני חושש מהלבד, מהריחוק מילדים ומהתחלה חדשה. אציין כי אני נראה מצויין בעל מקצוע וכל הסביבה שלי לא מבינה מה מקור חוסר הביטחון שלי בעניין זה. בהקשר הזה אצין כי אישתי נוהגת במריבות לעבור קווים אדומים רבים הכוללים עלבונות בלתי נתפסים החל מהערות לגבי החזות שלי, השכל שלי היכולות שלי וכו'. אני כמובן גם כל הזמן מעסיק את עצמי בשאלה אולי זה בגללי אולי אני גרמתי לזה וזה מונע ממני לפרק את החבילה.
אוסיף כי שגיליתי את זה הלכנו לאימון זוגי ביוזמתי ולאחר מס' בודד של מפגשים אישתי הודיע כי יא לא רואה שלזה תורם וחבל על הכסף. אז גם לזה הפסקנו ללכת. הכי גרוע מבחינתי זה לחזור לשגרת החיים העלובה שלנו, אך אני חושש גם מפירוק המשפחה.
אשמח לשמוע דעתכם.
היי
המובן מאיליו הוא הרוצח מס' 1 של הנישואים!
מבלי להיכנס לעובדה שציינת על כך שאשתך חרדתית ועצבנית...מה שמוסיף לה דרך אגב נקודות חולשה לבגידה! (הפוך ממה שחשבת...).
בסופו של יום כולנו בני אדם עם רגשות וצרכים שאם לא נקבל אותם במקום אחד נחפש אותם במקום אחר!
מובן שלא תסכים עם המעשה אבל אם תתאמץ תראה שניתן להבין מדוע היא חיפשה דרכים למלא את החסר כי אתה בעצמך כותב שהיחסים שלכם לא היו טובים...
אי לכך ובהתאם לזאת - אתם צריכים לעשות הכל כדי לבנות את הקשר מתחילה, שזה אומר לחפש דרכים ולהיות יצירתי כדי לגרום למערכת הזוגית שתהייה מעניינת ומספקת!
תגיד לאשתך שלהתגרש עולה הרבה יותר כסף מכמה פגישות אצל היועץ הזוגי היקר ביותר שקיים בארץ!
בינתיים אתה יכול להמשיך וללכת לבדך, או לבחור איש מקצוע אחר כדי לראות איפה אתה יכול לקחת אחריות על החלק שלך ובכך לגרום גם לאשתך לבוא לקראתך לקראתכם לטובתכם ולטובת הילדים שלכם!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?