גרושים אחרי בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרושים אחרי בגידה
    חגי
    16/03/2013

אני חוויתי בגידה מתמשכת עם מעקבים של חוקר פרטי שהראה לי סירטונים ותמונות של לפחות 3 גברים בתקופה של 4 חודשים.למרות שביקשתי לסלוח ולשקם את המערכת הזוגית עם יועץ נישואין היא לא הסכימה.היא גם בסוף ספרה לי על כל מערכת היחסים שהיתה לה.כשהבנתי שאין לזה סוף הגשתי בקשה לגט בבית הדין הרבני ומרגע הדיון הראשון ועד הגרושין עברו 3 ימים ועכשיו אני גרוש.יש לציין שהחובות המשותפים שלנו הגיעו ל 300,000 ש"ח והיא לא רוצה לשלם כלום ואני נושא בעול החזרת החוב ובעול המזונות.עורכי הדין עולים ים כסף והיא יודעת שאין לי כי אני משלם הכול ולוקח הלוואות מהמשפחה לממן את העורכי דין.אני במאבק גם על משמורת הילדים וחיי בנתיים עם האמא כי אין לי כסף לשכור דירה.אני כבר לא ילד אני בן 51 עם ילדים בגיל 8.5 ו 5.5 וזה יוצר אצלי מצב של תסכול נוראי ומאוד קשה לי ליצור זוגיות בריאה כי אני טעון רגשית בצורה של כעס נוראי.למזלי אני נראה צעיר לגילי עם מראה חטוב כי המקצוע שלי עוסק בספורט.איך מתפתרים מהכעס האין סופי והמועקה הזאת?זה לוקח אותי גם אל הדייטים ואני לא מצליח ליצור זוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרושים אחרי בגידה

הוספת תגובה

• חגי -

בני
    17/03/2013

היי

אומרים - לכל דבר בעולם יש התחלה אמצע וסוף!
    בגלל המהירות שבו הצלחת לחתוך את הקשר הזוגי ולהתגרש טרם סיימת לעבד ולסיים את זה כמו שצריך...
    תראה - מצד אחד כואב ומצער לשמוע את כל מה שעברת בזוגיות שלך, אולם מצד שני אתה יכול להתנחם ואפי' לשמוח שהצלחת להתפטר כ"כ מהר מעונשה של הגברת!
    הבעיה אם כן כפי שציינתי מאחר וטרם הספקת לעכל ולעבד את החוויה/טראומה כי נפרדתם מהר מאוד ובכל זאת יש לכם זכרונות משותפים חובות וכו' והכי חשוב ילדים קטנים שצריכים עדיין את שיתוף הפעולה ביניכם ולכן מוקדם מידיי ידידי לדבר על דייטים ויצירת קשר חדש כי הלב לא פנוי!
    אז מה אני מציע?
    לגשת לאיש מקצוע לכמה שיחות כדי לעבד עם עצמך את החוויה כדי שתוכל לסיים פרק אחד בחייך ולהכין מקום בלב לפרק ב'.
    את הכעסים ניתן להוציא ע"י ראייה ועשייה חיובית, תוסיף לכך גם את גורם הזמן שיוריד בהדרגה את התסכול והמועקה שהינך חש כעת - ובכלל...ביום שתמצא אהבה חדשה או אז הזכרונות הטובים יעפילו וישכיחו את החוויות שנשארו מהקשר הקודם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו