מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשתי לא מפסיקה לריב איתידור19/03/2013
שלום.
כמו שכתבתי בכותרת, אשתי לא מפסיקה לריב איתי.
בהתחלה זה דיי היה מוציא אותי מפוקוס עד שלמדתי לחיות עם זה ולא להתרגש יותר מדיי.
אני כל הזמן מרגיש שלא משנה מה אעשה בשבילה, היא פשוט תישאר אותו דבר.
יש לציין, אני גבר מאוד מסור גם בעבודות הבית וגם בטיפול בילדים על כל המשתמע מכך, אני מנסה להקל עליה בכל דבר אפשרי.
בנוסף, אין בינינו יחסים מיניים כמעט בכלל (הפעם האחרונה הייתה לפני חצי שנה), למרות שאני נמשך אליה בטירוף!!!
ככל שאני מסביר לה שהיא חייבת לעבוד על עצמה בקטע הזה שהיא חייבת להבין שמציאות מושלמת מדיי קיימת רק באגדות ולא בהכרח הדבר האידיאלי, אלא ההתמודדות עם הקשיים בצורה בריאה ומאוזנת היא היא הדבר האידיאלי, היא מתעצבנת יותר.
היינו כבר אצל שלושה מטפלים שונים והעניין לא צלח לצערי.
כואב לי שבכל בוקר הילדים צריכים לראות שאמא כועסת והאווירה בבית דומה יותר למארב בשדה קרב מאשר לבית.
הדבר האחרון שאני רוצה זה להתגרש, יש לי קשר מאוד מיוחד עם ילדיי והחלום שלי הוא לראות אותם גדלים עם אבא ואמא בשלווה ובשמחה, למרות שאני מודע לכך שאולי לא יהיה מנוס מכך.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתנחם שזה תלונה קבועה של כל הגברים
ירדן21/03/2013יש פתגם שצרת רבים נחמת שוטים.
ולעומת זה יש פתגם שצרת רבים חצי נחמה.
אז אם זה מנחם אותך, תדע שתלונתך היא תלונה קבועה של רוב הגברים הנשואים אחרי מספר שנות נישואים.
וזה מאוד אינדבדואלי אישי ופרטי האם בכלל זה ניתן לתיקון.
בכל אופן גם כשזה ניתן לתיקון, אל תתצפה שהשינוי יגיע מהכיוון של אשתך.
אלא יש סיכוי רק אם תבין שהשינוי תלוי בך.
לרוב זה ניתן לתיקון
אם תנסה לפנק, ולהבין!!! אותה יותר.
תקשיב לה, תעזור לה, ותבין את המצוקות והקשיים של האמא של ילדך.
תבין את המצב הקשה והמפרך שלה.
או אז, אולי יש סיכוי שמצבך הזוגי ישתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?