מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה מתמשכתקרן23/03/2013
אני ובן זוגי נפרדנו לפני כשנה וקצת וכל כמה חודשים אנחנו מוצאים את עצמנו חוזרים לקשר מיני אבל לא רק , הוא נשאר לישון אצלי , נשארים דברים שלו , וכל כמה זמן אנחנו מגיעים לפיצוץ וזה נגמר, בפעם האחרונה , לא חשבתי שנגיע למקום כזה ולא חשבתי בחיים שנחזור לשכב אחד עם השני, וחזרנו ושוב במשך חודש מבלים ביחד ישנים ביחד , יש לו מפתח והכל רגיל , זוגיות ללא זוגיות , אני החלטתי שהפעם אני נכנסת לזה בלב שלם כי אני באמת לא רוצה אותו בעתיד ולא רואה איתו עתיד. יש המון פערים חברתיים , תרבותיים , אנחנו מרקע שונה והוא לא באמת גבר אמיתי ומפנק , יותר עבדאי . ניתקנו שוב את הקשר למשך חודש , ומצאתי בגדים שלו בארון שעשיתי סדר פסח , שלחתי הודעה שהם אצלי , הוא לא הגיב ואני התקשרתי יום למחרת לבדוק האם קיבל את ההודעה , דיברנו רגיל עד ששאלתי האם הוא מתגעגע אליי וחושב עליי אחרי שסיפר לי שהיה באיזה בר והתנשק עם מישהי אבל זה לא היה זה. השיחה התפתחה לריב ולא דיברנו יומיים , ביום חמישי בבוקר כשאני יודעת שהוא נוסע לאילת מטעם המכללה שלו , עשינו שיחה בוגרת ללא ריב וצעקות והסברתי לו שהוא מאוד חשוב לי ושעצוב לי שאנחנו לא נוכל להיות אף פעם חברים ץ חשוב לי לציין שזה היה קשר מאוד לא בריא, הוא בחור מאוד עקשן ומאוד דעתי , הוא מאוד קנאי לפרטיות שלו.
לא יודעת מה השתלט עליי ואחה"צ מצאתי את עצמי מבקשת ממנו שלא ישכב עם אף אחת באילת עד שנסיים את הדברים ביננו יפה , אני לעומתו אגב כבר עשיתי סקס עם אחרים והוא יודע מזה , הוא לא עשה עם אף אחת לטענתו ואני מאמינה לו אגב, הוא לא סטוציונר בעליל , הקשר שלנו התחיל כסטוץ והוא כעס עליי לתקופה מאוד ארוכה שאחרי הסקס התנהגתי כרגיל ולא כמאוהבת .
לאחר שיחה קשה הוא אמר שהוא המשיך הלאה ולא אכפת לו ממני , ושהוא לא אוהב אותי יותר , ושאני עושה נזק יותר מתועלת . הגעתי הביתה , שלחתי הודעה שאני מצטערת ושאני לא רוצה לחיות יותר בלעדיו , הוא התקשר אליי בעצבים ופשוטו כמשמעו התחנן שלא אהרוס לו את החופשה ושנדבר על הכל ביום ראשון , לא שהיתה לי כוונה להתאבד חס וחלילה אבל אני במצב נפשי לא מאוזן עוד מאז שאבא שלי נפטר לפני שנתיים.
אני מאמינה שאם לא היה אכפת לו הוא לא היה מתקשר באותו הרגע או מקשיב לי במשלך 45 דקות בזמן שהוא יורד מהמטוס ומגיע למלון
אני כרגע מרגישה מבועתת ומושפלת ולא יודעת מה לעשות בשביל לתקן את המצב , אני לא רוצה שזה מה שהוא יזכור ממני , אני יודעת שלא אמור להיות אכפת לי אבל אני כן רוצה לתקן את מה שעשיתי .
האם תוכלו ליעץ לי כיצד לפעול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מתמשכת - תגובה
סיגלית גלאי24/03/2013שלום קרן
קרן יקירה, שאלת המפתח היא למה לתקן?? מנית יותר סיבות למה את לא צריכה להישאר איתו מאשר למה כן. מצד אחד את משוכנעת שאת לא רוצה אותו בחייך ציינת שזה קשר לא בריא, יש פערים תרבותיים ועוד.. ומצד שני את חושבת שלא תוכלי לחיות בלעדיו?! נראה שהמחשבה הזאת מתעוררת בך כשאת מדמיינת אותו עם נשים אחרות, נשמע שאת "רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" את לא החלטית עם עצמך ואת גם מבלבלת אותו..
נראה ש"פסח" הוא זמן טוב לעשות ניקיון בבית ובנפש, ולבדוק האם יש לכם רצון לקיים זוגיות שיש בה התחייבות הדדית שממלאת את הצרכים של שניכם, או שמדובר רק בחשקים רגעיים, אם לא תעצרו כדי להבין מה אתם באמת רוצים הסיפור הזה עלול להימשך זמן רב. ממליצה לכם לפנות לייעוץ זוגי.
בהצלחה וחג שמח
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?