נבגדת ומיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדת ומיואשת
    זקוקה לעזרה
    01/04/2013

לפני יומיים גיליתי שבעלי בוגד בי. אקדים את הסיפור ואומר כי אנו נשואים 10 שנים + 3. הקטן בן 15 חודשים.
    גיליתי במקרה וכמובן שהוא הכחיש בהתחלה. מסתבר שהם שנתיים וחצי בקשר מיני שמההחלה זו היתה מטרתו. הם הכירו באתר של סטוצים של זוגות נשואים.
    עוד כשהייתי בהריון כשבוע לפני הלידה גיליתי מיילים שלו, שוב במקרה, עם מישהי אחרת עם משפטים כמו מתגעגע לריח שלך. לטענתו זה היה קשר מתוך חמלה כי הבחורה עם גידול כלשהו בראש והוא היה הולך איתה לבית חולים ללא ידיעתי כמובן ומחזיק לה את היד.
    ציינתי כי הייתי לפני לידה במצב מאוד רגיש וסלחתי לאחר בלאגן מאוד גדול שעירב את כל המשפחה. אבל באותו הזמן הוא שכב עם המאהבת שלו שרק עתה גיליתי עליה. לטענתו פחד לספר לי עליה.
    כמו מטומטמת ובעיניים עצומות ובעיקר תמימות אף הסכמתי שניסע לרילוקיישן (כרגע אנחנו בארה''ב). האמנתי לו שרצה שנתרחק מהכל ונתמקד בזוגיות שלנו. ואז עוד לא ידעתי על הרומן.
    לפני חודשיים הוא נסע לבד לארץ ל 10 ימים בעקבות ארוע משפחתי. המיילים שגיליתי היו מאותם הימים. לאחר שלחצתי עליו התוודה על הקשר ואמר כי אף שכב איתה כשהיה בארץ פעמיים.
    אציין כי בתחילת יחסינו הסקס היה נהדר אבל מזה הרבה זמן שאין כלום. השיא היה 3.5 שנים יבשות! אני מצידי מאוד זקוקה לזה וכל פעם שניסיתי להתקרב אליו, הוא היה עובר לספה אחרת במופגן או ממציא תרוצים עלובים כמו שיש לו עבודה והוא צריך לעבוד במחשב עד אמצע הלילה או שהוא עייף מדי/ ערני מדי וכו'. נורא נפגעתי כל פעם מהדחיה.
    לטענתו הוא נמשך אלי אבל קשה לו איתי בגלל רגשות האשם שהוא סחב איתו.
    אני מיואשת. כל היום בוכה ובקושי מתפקדת. בעיקר מרגישה חוסר אונים וכלואה כי אני פה בארץ זרה והילדים באמצע שנת לימודים. והכי כואב שצד מסוים שלי עוד אוהב אותו ומנסה להאמין לו. קרועה ומיואשת מתחננת לכל עצה שרק תתנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבגדת ומיואשת

הוספת תגובה

• נבגדת ומיואשת - תגובה

יששכר רוטרי
    01/04/2013

שלום לך,
    לו הייתם בארץ הייתי מנסה לעזור לך לפתור את הבעיה בדרכים המוכרות לי.
    מאחר ואת בחו"ל והואיל שסיבלך, רב אני יכול רק לומר לך שתנסי לחיות את חייך כפי שהוא חי אותם כולל הכל,.אני יודע שזה מסובך, ארץ זרה , הילדים בהשגחתך, וכו.
    אבל רק כשוא ירגיש שיש לך חיים בלעדיו, וגם את מסוגלת לעשות את מה שהוא עושה.... יכול (אולי) לבוא המפנה..
    בסוף שנת הלימודים חיזרי ארצה, ואז תוכלי ביתר קלות לממש את הצעתי ואת ייעוצי בהמשך.
    עד אז תתאפקי, ותתנחמי ברעיון שאת עוברת לעבור מהפך....כי כשהוא יקנא לך...והוא יקנא, את תרגישי את ההבדל. ועד אז יקירתי החזיקי מעמד ומתוך מחשבה שכל הרע הזה ייגמר... את עדיין אישה צעירה, ואולי גם נראית טוב, אז הזקיפי את ראשך ואל תתני למצב לדכא אותך....
    למרות שזה נראה לך סוף העולם... יש דברים גרועים מאלו כגון: בעיות בריאות וכו. בסופו של דבר אם תחשבי כך, זה בוודאי יקל עליך עד שהבעיה תיפתר.
    בחיי היום יום, החזיקי מעמד, אל תנג'סי לו תהיי אדישה אליו, ואז תראי את המהפך.
    רוטרי יששכר מומחה למיניות ולזוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשיבי לעצותיו...

דיקלה
    01/04/2013

קראתי את תסכולך, כל מילותיו של רוטרי, אכן נכונות....
    לכי עם זרם החיים שלך, תחיי לצידו (לא איתו), תהני, תכייפי, מצאי לך אפילו נני נחמדה שתטפל בילדים כשאת בשעות התאווררות.
    זכרי תמיד, אין לנו לבטל את עצמנו, גם לא בשביל בן הזוג שלנו, גם כשהיחסים טובים... לדאבוננו, הם תמיד צריכים להרגיש מעט "מאויימים" מאיתנו, לא משנה בתקופת היחסים (באם בתקופה טובה או תקופה פחות טובה), כלל ברזל!!! תאמצי אותו!!!
    אני מבינה את הרגשתך, התחושה בחיים שבארץ זרה יותר מנוכרת, רחוק מהמשפחה והחברים, זה מעט יותר קשה. אני סומכת עלייך, מצאי לך את חוג חברים חדשים ותחיי בשביל עצמך ובשביל הילדים!!!
    הגלגל מסתובב... כשאנחנו אחרי לידות, אנחנו בתקופה הכי פחות נחמדה שלנו.... אל תוותרי לעצמך... תגדילי ראש ומצאי את העיסוקים שלך. יום יבוא, והבחירה תהיה בידיים שלך, האם להמשיך בזוגיות או להפסיק (הוא זה שישתרך אחרייך...).

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, חזקי ואמצי!!! בהצלחה וברכת חג שמח!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו