מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורה לרסיסיםאלמונית11/04/2013
שלום לכולם . אני בדרך כלל לא רושמת בפורומים אבל אתה נקלעים לצב בחיים לצערי שצריכים לקבל עזרה מהסובבים אותך . אני לא יודעת לתאר את מה שעובר אלי לפני חודש וקצת אני ובן זוגי נפרדנו לאחר 4 וחצי שנים + מגרים משותפים .
היינו רבים המון זו לא פרידה ראשונה שלנו אבל תמיד חזרנו אבל הפרידה הזו שונה אחרי חודש שלא דיברנו התקשרתי אליו וממש התחננתי שנחזור והוא לא היה מכן ואמר שאין מצב שהוא חוזר לקשר הזה שוב ושזה נגמר . הבן אדם שהיה כול עולמי כול החיים שלי שהזנחתי הכל עבורו חברות עבודה הכל נשארתי לבד ובלי כלום . אני לא יודעת איך להחיל את חיי שוב אני מפחדת שיש לו מישהי הוא כלכך פגע בי איך שהוא התנהג כאילו אני זרה לו והוא לא מכיר אותי ממש ככה . איך איך הוא עשה לי דבר כזה אין לי טעם לחיים אני כול היום בוכה וחושבת ומאימה את עצמי די אני לא רוצה להגיע שוב למצב שאני מתחננת אליו זה לא נעים לי למה אני צריכה להתחנן למישהו שיהיה חלק גדול מהחיים שלי ונתתי לו את כולי במשך הרבה שנים הוא ביקש שאני לא יתקשר אליו יותר והוא אפילו לא התקשר מאז זה מרסק אותי .בבקשה עזרה דחוף !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורה לרסיסים - תגובה
דליה שוורץ12/04/2013אלמונית יקרה,
פרידה היא דבר כואב מאוד. הלב נשבר והכאב של לב שבור הוא אכן כאב גדול וחזק אבל, ללב יש תכונה נפלאה: הוא יודע להשתקם אחרי שהוא נשבר. נכון זה לא קורה ביום אחד אבל זה קורה. כדי לעזור ללב שלב את צריכהל התחיל להבין מה היה בקשר שלכםשהביא אותכם שוב ושוב למצב של מריבות ופרדות. מה היה שונה הפעם במריבה שהוא החליט שזהו הוא לא רוצה יותר.
אולי שחיקה מרוב מריבות אולי הפעם נאמרו דברים קשים יותר. בחני את עצמך בתוך הקשר ונסי להבין מהם הסיבות וההרגלים שלך שאת צריכה לשנות כדי שתוכלי להיות בזוגיות עם פחות מריבות.
אני קוראת כמה ליבך שבור וכמה את באמת מתקשה להתמודד עם הפרדה. מלבד להגיד לך שעלייך להרפות ממנו ולמרות הקושי הגדול את צריכה להבין שזה נגמר מבחינתו.את בוודאי לא צריכה להתחנן לחזור. הוא הסביר את עמדתו, את הסברת את עמדתך. ועכשיו צריך לתת לזמן לעבור ואולי תובנות ומסקנות יגיעו עם הזמן.
חשוב להבין שפרידה היא סוג של אובדן והכאב של פרדה דומה לכאב בזמן אבל.
תני לעצמך את הזמן להצטער ולבכות על הפרידה אך יחד עם זאת עלייך להבין שאין ביכולתך לשנות את דעתו. אם דעתו תשתנה זה יהיה בגלל שהוא הגיע להבנה שהוא רוצה וצריך אותך בחיים שלו. ואולי זה לא יקרה והוא ימשיך הלאה..
אני מזמינה אותך לשניים שלושה מפגשים אישיים כדי להתרומם ולהמשיך הלאה.
דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבורה לרסיסים
דני14/04/2013שלום לך,
לצערנו לפעמים רק כשאנחנו מאבדים משהו אנחנו מבינים כמה חשוב הוא היה..
עצתי לך שאין לך מה להשפיל את עצמך יותר,עשית את שלך ואמרת לו את אשר על ליבך.לפעמים זה עובד הפוך ורק מקלקל.
תנסי דרך אחרת,לטפח את עצמך,לצאת לבלות,ואולי אף לצאת עם גבר אחר.אם יש לו עדיין רגשות כלפייך הוא ירוץ חזרה,ואם אין לו לא יעזור לך כלום,מה ששל שלך ומה שלא,לא!
מאוד פשוט כמה שזה נראה מסובך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מההודעה למטה
Very sad27/04/2013אני בדיוק באותו המצב. עכשיו 3 וחצי בבוקר. אני מתעוררת מזיעה כשהלב דופק והגוף רועד. בקושי מפנימה שזה באמת נגמר. שאני לבד לחלוטין. זה בלתי נתפס. היום הלכתי לארוז את הדברים מהבית שלנו. זה היה היום הנורא בחיי. כל הזכרונות התמונות החיים ביחד. זה בלתי נסבל. אני באמת לא מבינה איך ניתן להמשיך הלאה? איך ישנים? איך לא מתים מפחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?