מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתי שבגדה בי..ארז17/04/2013
לאחר כעשרים שנות נישואים וחמישה ילדים מקסימים אישתי בגדה בי.היחסים ביננו עברו עליות ומורדות בערך כמו אצל רוב הזוגות.
יום בהיר אחד הכירה במסגרת עבודתה גבר שבא עם בנו לקבל טיפול/יעוץ וכך הכירו.
הבחור התייחס אליה יפה והיא כל הזמן אמרה לו שחסר לה יחס,למרות שאני לא חושב שהייתי כ"כ גרוע בעניין.
היחסים בינהם התפתחו לכך שאישתי הפכה לסוג של "רודפת" אחריו.. מסמסת ומתקשרת המון,והוא כמעט ולא מגיב. פעם בכמה זמן היה מסמס לה היי,מה קורה וכו'.. כך הגיע המצב לזה שאני התייחסתי אליה הרבה הרבה יותר טוב ממנו,ועדיין היא רדפה אחריו.. וניסתה לקבוע פגישה איתו המון המון פעמים.
זה מאד תיסכל אותי. אציין בגאווה שאני לא בגדתי בה ולא חשבתי לבגוד בה אף פעם!
לאחר שגיליתי את העניין ישבנו לשיחה בשעת לילה מאוחרת,כבר בהתחלה אמרתי שאני יודע הכל על הקשר שלה איתו אבל רוצה לשמוע הכל ממנה.
כבר בהתחלה הכחישה הכל ממש הכל (למרות שאמרתי שאני יודע הכל)..אמרה שהיא לא מכירה מישהו כזה וכו'
לאט לאט הראיתי לה הודעות ששלחה וקיבלה ממנו ואז התחילה לספר שכן היה קשר אבל לא משמעותי.. אמנם רצתה לפגוש אותו ולהבין מה היא מרגישה כלפיו וכו' ומזל שזה לא גבר אחר שכן זה היה נגמר אחרת.. ואח"כ קצת יותר ועוד קצת ושזה נגמר.
האמת, לא הקשר הזה מעצבן אותי כל כך,אלה השקרים הבאו אחריו,היא שיקרה לי כל כך הרבה וכל פעם אני נותן לה עוד הזדמנות ועוד הזדמנות אבל היא בשלה.
דיברתי עם הבחור כמה פעמים ונתתי לו להרגיש שאני אדם שאין לו מה להפסיד,והוא סיפר לי הכל מתוך פחד,לא נראה לי שינסה לשקר.
אמרתי לה שאני לא יכול לחיות בשקר הזה ואם לא תספר לי את האמת נתגרש,למרות זאת שיקרה לי במצח נחושה.
אני לא יודע מה לעשות מצד אחד אני אוהב אותה מאוד,ומצד שני לא יכול לחיות עם אישה שמשקרת לי שוב ושוב.ועדיין לא סיפרה לי את מה שאני יודע שקרה ביניהם.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישתי בגדה בי..
דני17/04/2013שלום לך,
אם אתה באמת רוצה לשמוע את האמת אישתך לא יכולה להודות גם אם היא רוצה שבגדה בך...זה כמעט בלתי אפשרי,היא מפחדת שבבוא העת יהיה לך קלף מנצח נגדה בבית דין רבני.זו לדעתי הסיבה שהיא משקרת.יש לך שתי אפשרויות.מאחר ואתה יודע את האמת מה לעשות איתה, להתגרש או למחול ולהמשיך הלאה בתקווה שאישתך למדה את הלקח.אם היא משקרת לך שלא שכבה איתו ואתה יודע שכן הדילמה קשה מאוד..אם רק היו פלירטוטים וזה מה שהבנת גם מהבחור תמשיך הלאה בתקווה שהלקח נלמד.
אתה יודע מה טוב לך מה גם שאתה כותב על אהבתך לאישתך..
לא מפרקים את החבילה בכל מקרה,ישנם מצבים שניתן למחול על טעות שנעשתה..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ארז17/04/2013תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי שבגדה בי.. - תגובה
סיגלית גלאי21/04/2013שלום ארז
לא תמיד חובה לחתור לכל ה"אמת" לפעמים ידיעת הפרטים מייסרת ואינה מאפשרת להמשיך הלאה, לאור סיפורך חקרת בעצמך את הצדדים וגילית שאמנם היה קשר מסויים אבל לא מעבר לכך, עדיף שתנסה לבנות את הקשר הזוגי ביניכם שוב מאשר שתתעסק במה שהיה או לא היה, אין ספק שמעתה חשוב לבנות שוב את האמון ביניכם ללא שקרים, ולכן כדאי שתנהלו ביניכם שיחות נוספות לגבי גבולות הקשר והצרכים, נראה שייעוץ זוגי עשוי בהחלט לעזור לכם לעבור את המשבר.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי/אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סיגלית.
ארז21/04/2013שלום סיגלית,נכון שחקרתי את הצדדים ונכון שניסיתי לגלות עוד פרטים - וגיליתי.
הכל קרה בגלל שהיא שיקרה לי שוב ושוב,וכמה שניסיתי לומר שאני מבין וסולח לא עזר.כל פעם מחדש היא שיקרה.
עכשיו אני מנסה בכל כוחי לשכוח מהכל,לא לדעת יותר ולשפר את הזוגיות שלנו.
זה מאוד קשה אבל אפשר לומר שמתקדמים.
הקושי הוא שתמיד בראש יש את המחשבה והתמונה שהיא איתו,שהיא כמהה אליו ומאושרת מכל סימן ממנו.. למה לא איתי???..
מה עושים עם המחשבות האלה?
מתי הכל יישכח?..
האם זה נורמלי שיש לי בראש מחשבה לבגוד ולהכאיב לה בחזרה?..
גם נשים שנבגדו חושבות כמוני?
אשמח להתייחסות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארז
עלמה21/04/2013ארז,
כן גם אצלי התמונות צפות ומכאיבות נורא
וחשבתי לעשות את אותו הדבר ולנקום
ואז הבנתי שזה ממש לא נקמה. אין את אותם התנאים. הוא בגד כשאני הייתי נאמנה ומאמינה
שום בגידה שלי לא תהיה באותם התנאים. להפך, זה אולי יקל על האשמה שלו
וזהו
חוץ מזה תשאל את עצמך אתה באמת רוצה לבגוד?
משתוקק לזה? או לאיך זה ישפיע עליה. אם זה מונע מאיך היא תרגיש זו טעות
כרגע תנסה לחשוב רק על איך אתה מרגיש
ומה יקל על הנפש הכאובה שלך
מאחלת לך בהצלחה וגם לעצמי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארז תשובה לשאלתך- תגובה
סיגלית גלאי22/04/2013שלום ארז
מקווה שהבנת שבגידה מצידך לא תקל עליך להיפך היא עשויה להחמיר את המצב ולסבך אותו חבל... אף פעם אין לדעת כיצד נרגיש ונחשוב רגע אחרי, לכן עדיף שלא.
בנוגע למחשבות - על זה כדאי לעבוד ובהחלט אפשרי, בנוסף לכך גם הזמן יעזור ככל שהוא יחלוף הכאב יתעמעם. סבלנות!
בהצלחה
גלאי סיגלית- ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי שבגדה בי
ארז23/04/2013"אז תדע לך שאתה לא היחיד. לא משנה סיפורי וסיפור הזוגיות שלא קיימת עם האשה, אבל כדי לעשות את הצעד ולהודיע לה שזה נגמר, הייתי חייב רוח גבית בדמות אשה שלימדה אותי איך אהבה אמתית אמורה להרגיש, לא חיפשתי אותה, ונפגשנו בצורה אקראית לחלוטין. אני מאמין שאי אפשר לחפש במקומות מסויימים (אלא אם אתה מתכוון למין) אבל צריך לפתוח את הלב ואת האזניים. . תן לעצמך קרדיט על שאתה חזק מספיק להחזיק בבית כרגע, ותן לעצמך טפיחה על השכם שגילית שיש דברים שאסור לוותר עליהם. כל הכבוד !"
מה דעתכם על תגובה זו?..
נראה לי שזה מה שאני צריך,רוח גבית כזו שאפשר לפתוח את הלב ואת האזניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי לחלוק איתה..
ארז25/04/2013יש בי המון לתת ואין למי.. מחפש מישהי לחלוק איתה רגעים יפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדון ארז !!אתה נאיבי.
אבי20/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?