בגידה וגירושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה וגירושים
    ש.ז
    17/04/2013

שלום אנחנו זוג בני 43 +3 ילדים. בעלי בגד בי במשך חודשיים עם צעירה בת 27. ניסינו טיפול זוגי אך הוא לא מסוגל להתנתק ממנה. הוא החל לשקר לי שהוא לא בקשר ותפסתי הודעות שהוא אומר שהיא אהבת חייו.
    החלטתי להתגרש מאחר ואיני מאמינה בו.
    1. איך מתחילים?
    2. איך מתמודדים עם הפגיעה הקשה הזאת?
    3. אני רוצה לסיים את זה מהר אך הוא מרוויח פחות ממני ונראה שאני מפסידה . מה לעשות?
    4. אני לא מעוניינת במשמורת משותפת איך אפשר להשפיע על כך?
    מיואשת ומדוכאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה וגירושים

הוספת תגובה

• מתחילים בזה שמחליטה לעשות הכל

Dona
    17/04/2013

כדי להצליח ולחזור להיות מאושרת.
    - תפני לעו״ד טוב.
    - תחפשי לך כתף של אדם קרוב שיכולה להשען ולסמוך. ועם זה לא מספיק תפני לטיפול מקצועי של פסיכולוג. תתיעצי איתו גם בקשר לילדים שיפגעו כמה שפחות. במידה ויש לו ייסורי מצפון על הבגידה, תפעלי מהר לגיבוש הסכם לפני שזה עובר לו.
    מבינה את הפגיעה הקשה. את הכעס, את חוסר האונים, את היאוש. אבל יוצאים מזה.
    כל יום עוד קצת. וגם אם עכשיו נראה לך שזה סוף העולם, זה לא. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

רן
    17/04/2013

במידה ויהיו לך תובנות בעינין אשמח אם תשתפי, אני שואל את עצמי את אותם שאלות,בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין

דני
    18/04/2013

שלום לך,
    אם החלטת להתגרש ובעלך ממשיך בשלו דעי לך שכל הקלפים אצלך נקודה! בין אם בטוב ובין אם ברע הוא יישלם כמו ילד טוב מזונות ומדור לילדים.
    אין לך הרבה ברירות אלא לקחת עו"ד טוב,לקבל משמורת מלאה על הילדים ולתת לו להתחיל לטפס על הקירות. אם הוא בוחר בדרך של מלחמה להתנהל מולך רק הוא יפסיד.אני בעד לעשות הכל בהסכמה תוך כדי שיתוף פעולה מלא למען הילדים.תחשבי שמשמורת משותפת תיתן גם לך אפשרויות טובות ונוחות,גם לך יהיה קצת את השקט שלך לצאת ולבלות ולשקם את חייך ואולי למצוא זוגיות טובה בשנית.משמורת משותפת זה ממש לא כל כך רע,גם לילדים וגם לך.תחשבי על הכל אל תנהלי את הגירושים מתוך רצון לנקמה.רק מה טוב לילדים קודם כל,אחר כך מה טוב לך ,ובסוף כל השאר..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו