מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצובה כל כךvery sad24/04/2013
אני כל כך עצובה.
הוא נפרד ממני. אחרי 3 שנים. אני בת 32 . תכננו חתונה ביחד. הכל התפוצץ לפני כחצי שנה . ומאז הכל דעך דעך ובסוף הייתי צריכה לעבור הפלה כדי לא להכניס אלינו עוד קושי. ולפני כמה ימים הוא סוף סוף החליט, שאין טעם יותר ליחסים בינינו.
הכל ככ כאוב. אני לא ישנה, כואבת לי הבטן, הגוף כל הזמן רועד . לא מבינה מה לעשות עם כל האהבה שיש לי בלב. איך להתחיל מחדש את כל החלומות , התקוות, אני עדיין ככ אוהבת אותו והוא לא אוהב אותי. לא טוב לו איתי.
אין לי מושג איך להמשיך הלאה. לללכת לארוז את כל הדברים שלי. לפרק את כל החיים המשותפים. הזכרונות, התמונות.
חשבתי שהוא האחד. והניפוץ של התקוות. לא מסוגלת לתפוס את המציאות החדשה. מרגישה ככ לבד. אף חברה ושום משפחה לא מבינים אותי. אומרים שזה הכל לטובה. אך אני מרגישה שהחיים שלי נהרסו, איבדתי את אהבת חיי.
מלאה בפחדים. האם אוהב שוב ויאהבו אותי. האם תהיהי לי משפחה , האם אפסיק יום אחד לדמיין את הפנים שלו, להתגעגע לחיבוק שלו. להתרגל ללבד. אין לי עם אף אחד לחלוק את החיים שלי .
זנ נורא ואיום. איך יוצאים מזה.
הוא נטש אותי, השאיר אותי מאחור לאחר שאני עשיתי בשבילו הכל ולעולם לא הייתי משאירה אותו לבד. זה ככ כואב. הלב שלי פשוט שבור כ"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה
מור03/05/2013היי אומנם ההבדל בינינו בגיל הוא אולי משמעותי, אבל אני בהפרש של עשור ממך גם קרה לי אותו הדבר, והרגשתי בדיוק אם לא גרוע ממך. כתבתי פה בלי סוף וגם בחורים אחרי שיצאתי ואפילו חבר של חצי שנה לא ממש עזרו, הוא כל הזמן היה לי בלב גם שנתיים אחרי, אבל יקירה נסי למרות שזה קשה לחיות את חייך, ומתישהו למרות שאולי הוא תמיד יהיה לך בלב יבוא עוד מישהו וכשהוא יגיע את תביני כמה טוב שנגמר עם ההוא ושלא בזבזת עליו את האהבה שלך יותר ממה שהיה צריך כי אם הוא לא היה מספיק בשביל להישאר עדיף שנגמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?