ננישואים במשבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ננישואים במשבר
    דורית
    30/04/2013

אני נשואה 9 שנים ויש לי 2 ילדים וכרגע אני בהיריון בחודש הרביעי בשנה וחצי האחרונים עברנו שני משברים בנשואים שכמעט התגרשנו אני מרגישה שבעלי לא מבין אותי ולא תומך בי בכלום הוא רואה רק את עצמו אגואסיט בזמן שהינו פרושים היה מתכתב עם נשים שגיליתי מאוד כאב ועדין כואב כשאני נפתחת אליו בנושאים שקשה לי הוא רק שומע מרגישה היום לבד עצובה מאוד למרות שהוא אבא טוב אני מרגישה שהוא איתי רק בשביל הסקס לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ננישואים במשבר

הוספת תגובה

• ננישואים במשבר - תגובה

יששכר רוטרי
    01/05/2013

שלום דורית,
    בואי נסתכל על הצד החיובי בנישואיך (כי אם לא היה חיובי אז אין מה לעשות).
    * את אומרת שהוא אבא טוב, זה חשוב מאוד, כי מי שיכול להיות אבא טוב, ניתן לכוון אותו להיות גם בן זוג טוב (כאן אני יכול לעזור).
    * את טוענת שהוא איתך רק בשביל סקס....מה החיובי בזה?
    הוא נמשך אליך! הוא חושק בך! אפילו שאת בהריון (לידיעתך ישנם גברים והם לא מעטים, שמאבדים את המשיכה ואת התשוקה אל בת הזוג כאשר היא הרה).
    בכל שנותי כמטפל הצלחתי ליישב את ההידורים בין בני הזוג כאשר ישנה משיכה גופנית, הדדית ביניהם, לעומת זאת, כמעט בלתי אפשרי לתקן זוגיות כאשר אחד הצדדים לא מרגיש משיכה גופנית אל הצד השני.
    מכל האמור, ניתן להבין שישנה בעיה ביניכם, אך לא כזאת שלא אוכל לסייע לכם...
    החשוב ביותר הוא להביא אתכם (עוד לפני הלידה הקרובה) להיות מאושרים...
    ברור לי לחלוטין שיש דברים שאת עושה שמפריעים לו, או שאינך עושה... ולכן חסרים לו.
    אם תציעי לו טיפול זוגי והוא יסכים?! הרי שזה קריטריון חשוב לרצונו לשפר את התקשורת ואת הזוגיות שלכם.
    אם לא יסכים, ניתן לנסות ולעזור לך בטיפול אישי, כך שבעקיפין (דרך התנהגותך המודרכת על ידי), ניתן יהיה אף לשפר את התנהגותו כלפיך....על כל הדברים שהפריעו לך ועדיין מפריעים לך...
    ברור שזה פחות יעיל, אך זה מה שנותר.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות. .0505531397

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו