נישואים במשבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נישואים במשבר
    דורית
    01/05/2013

שלום יששכר אני ובעלי הינו בטיפול זוגי והוא פשוט הפסיק בעלי חייב טיפול אישי הוא לא יודע לומר טעיתי או את צודקת הוא תמיד צודק גם כשאני מוכיחה בעלי בן 41 אבל ממש מתנהג כמו ילד קטן אני באופן אישי נהנתי והתאכזבתי שהפסקנו אשמח לקבל טיפול אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואים במשבר

הוספת תגובה

• נישואים במשבר

דורית
    02/05/2013

שלום יששכר! בעלי עובד ובקושי אני רואה אותו הוא גם לא יודע על זה שאני כותבת לך ובנושא טיפול זוגי הוא לא ממש שתף פעולה ולא רצה הלוואי אבל אם יהיה אפשר באיזה דרך לעזור לי בטיפול אישי אשמח יש לי ילדים ובשבילם ובשבילי אני היתי רוצה טיפים ועצות בשביל להיות רגועה וסבלנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בטיפול

סיון
    20/05/2013

אך לא גרה באיזור. האם אתה מכיר מטפלים שעובדים בשיטה זו באיזור קרית שמונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בטיפול - תגובה

יששכר רוטרי
    22/05/2013

לצערי לא מכיר מטפלים באיזור שלכם, אך כאשר זקוקים לפתרון דחוף, המרחק לא קובע...
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו