מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדילמה קשה....יאן05/05/2013
שלום לכולם,
אני כבר שנה בזוגיות נפלא לא נשואים (בן30 ובת 25), גרים ביחד ונהנים מכל רגע ביחד. לפני כמה חודשים גיליתי דרך מיילים של זוגתי כי היה לה קשר עם גבר נשוי מלפני שהכרנו(מישהו מהלימודים גדול ממנה ב-15 שנה). לאחרונה ראיתי הודעה שהיא מקבלת ממנו וכנראה גם התחילה להגיב להודעות ואף ראיתי שהיו שיחות בינהם בטלפון (פירוט שיחות).
החשש שלי הוא שמתחיל לי משהו מתחת לאף כי ראיתי גם שהיא שינתה את שם האיש קשר לשם של חברה טובה שלה.
אני איש שעובד עם מערכות מידע והתחלתי לברר פרטים עליו מלאים (שם של אישתו ,טלפונים מקומות עבודה וכו').
מה עלי לעשות, האם לפתוח את זה איתה (היא תכחיש הכל) או שפשוט לשלוח לאישתו של הנבלה הוכחות למה שהיה בינהם (כל המיילים בינהם כבר אצלי....)
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידידי
גל08/05/2013שלח את הפלט לאשתו
אני משוכנע שיש משהו בינו לבין זוגתך
אל תחכה יותר מידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדילמה קשה.... - תגובה
סיגלית גלאי11/05/2013שלום יאן
מכיוון שאתה מרגיש שהזוגיות ביניכם נפלאה, אני מציעה שתפתרו את זה ביניכם כדאי שתדבר איתה בגילוי לב ותחשוף בפניה את המידע שיש לך, כדי לעצור את זה בזמן וגם כדי להבין מהם המניעים שלה ביצירת הקשר אתו, במטרה להבין האם חסר לה משהו בקשר ביניכם? אם לא תעשה את זה תמשיך להיות מוטרד וכועס ובסופו של דבר זה יעיב על היחסים והקשר ביניכם וחבל, יפה שעה אחת קודם!!
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה - סלח לי על הבוטות
משה12/05/2013שלח את החברה שלך לכל הרוחות , עכשיו כשאין לך ילדים הסיפור פשוט ... פעם בגידה תמיד בגידה ... ואם היא תבוא עם תירוצים ,,,אף פעם ...אבל אף פעם , מניסיון , אל תתרצה , מגיע לך יותר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדילמה קשה.... - תגובה
דליה שוורץ12/05/2013יאן,
אני חושבת שאתה צריך קודם כל להחליט אם אתה רוצה להשאר איתה.
כי לכל מעשה שתעשה יהיו השלכות ישירות לקשר שלכם.
אם תשלח את המייל לאישתו מה יצא לך מזה חוץ מתחושת נקמה? כנראה ששום דבר טוב. מה שיקרה הוא שזוגתך תכעס עליך מאוד והסיכוי שתשארו יחד אחרי דבר כזה הוא מאוד קטן,
ולכן אם אתה רוצה להפרד ממנה עשה זאת בלי לזרוע הרס מסביבך.
אם אתה רוצה להשאר עם בת זוגתך, דבר איתה תגיד לה שאתה יודע על הקשר ושאין טעם להכחיש כי יש לך את כל ההוכחות. תשמע מה שיש לה להגיד תסביר מה אתה רוצה שיהיה ולך בדרך שתוביל אותך להשאר איתה יחד במערכת יחסים של כנות ואהבה.
אם אתה מחליט לבחור בדרך השניה אז אני ממליצה לכם לפנות ל 2-3 פגישות ייעוץ כדי לקבל הכוונה איך להמשיך הלאה ביחד.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?