מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת תעזרו לישירן07/05/2013
שלום, אני בת 26 נשואה ואמא לבן 3 מזה שנים אני וחבר שלי לשעבר חזרנו לדבר בטלפונים, מדי פעם רואים אחד את השנייה , באים לבקר אחד את השנייה בעבודה, אבל לרוב מדברים בטלפון על בעיות היום יום איך חיי הנישואין שלנו , מתי אנחנו שמחים ומתי עצובים, מתי שאנחנו צריכים עזרה ובכל דבר כמו החברים הכי טובים שיש . לאחרונה התחלנו להגעגע לימים שלנו יחד לטיולים, לשיחות, לצחוקים, לזמן האיכות יחד, לסקס, לנגיעות, לדיבורים.. הכל עולה לנו, שנינו נשארנו מאוהבים אחד בשנייה , השבוע דיברתי איתו ואמרתי לו שאני לא יכולה יותר קשה לי אני אוהבת אותו ומתגעגעת אליו הוא אמר שגם הוא אבל הוא כל כך מפחד, מפחד שניכנס לסיכון למערבולת ללא יציאה, שניתפס, שמשהו יקרה,. אחרי שעתיים שיחה והמון געגועים החלטנו להפגש הלילה כשאשתו עובדת. מהבוקר כולי מחויכת כולי פרפרים אני כל כל מתגעגעת למגע שלו אני לא אאמין עד שלא ארגיש אותו. אני מטורפת על הבנאדם הזה כל כך הרבה שנים וכל כך הרבה זמן חיכיתי שהוא יאזור אומץ ופתאום מדי פעם עולים בי המשפטים שאמר לי, אני מפחד שמשהו יקרה, שניתפס, שזה לא יגמר טוב. אבל אני לא רוצה לחשוב יותר מדי אני רוצה אותו איתי, שלי כמו פעם.. ככל שעוברת עוד שעה ועוד שעה אני יותר מתלבטת אני רוצה אותו זאת לא שאלה אני פשוט קצת מסתייגת ולא יודעת למה . תעזרו לי להבין מנקודת מבטכם מבחוץ מה עליי לעשות או- איך לעשות את זה הכי טוב שאפשר עם הכי פחות סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת תעזרו לי - תגובה
סיגלית גלאי11/05/2013שלום שירן
אני משערת שיש סיבות לכך שאת והאקס לא זוג נשואים, בוודאי היו לכם את הסיבות שבגללן בחרתם בעבר להיפרד. אני ממליצה לך להיזכר בהן כדי לעצור את הדחף שאת מרגישה, אין ספק שתמיד במבט נוסטלגי הדברים נראים תמיד וורודים יותר.
נראה לי שהוא צודק שזה עשוי להיות מסוכן מידי ומאוחר מידי, כדי לבחון אם זה שווה את הניסיון תשאלי את עצמך מה יקרה מחר?? מה יקרה אם בעלך יגלה? האם את רוצה להתגרש באמת כדי לחיות עם האקס? האם לדעתך גם הוא ירצה בכך??
שווה להקדיש עוד רגע מחשבה...
בהצלחה
סיגלית גלאי ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה בסוף?
עוז24/05/2013הי שירן,
האם בסוף נפגשתם? שכבתם? איך את מרגישה עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?