מבקש עיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש עיצה
    משה
    12/05/2013

שלום , אני בן 44 נשוי פלוס 2 , גיליתי לאחרונה שאשתי מנהלת רומן בפייסבוק , אין לי מושג אם הם נפגשו פעם , כשהודעתי לה שאני יודע על הקשר , ביקשה סליחה , בכתה , התחננה , ואף איימה לפגוע בעצמה , סלחתי לה מתוך התחשבות בילדים בני 3 ו-5 , לאחר מס' חודשים היא חזרה לסורה , מה אני אמור לעשות עכשיו ...הילדים הם בראש מעייניי ומצד שני איני יכול להמשיך לחיות בשקר ... האם אני נכנס להליך של גירושין או עדיף להבליג למען הילדים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש עיצה

הוספת תגובה

• האם להבליג

דני
    13/05/2013

שלום לך,

אני מציע לך להבליג,להמשיך לראות את אישתך מתכתבת עם גברים זרים,חוזרת בשעות לא שעות אחרי מפגשים ליליים,להריח את הבושם של הגברים איתם בילתה ועוד ועוד...
    אתה רציני?! למה זה מגיע לך?! אישה שבגדה התחננה על חייה וחוזרת לסורה תבגוד בך כל ימי חייך..
    אם אתה מסוגל לחיות עם זה אז למה כבר שלא תגיד לאישתך שאין צורך להסתיר ופשוט שהכל יהיה גלוי? למה צריך שתבגוד בך ברכב? בסימטאות אפלות? תגיד לה שתביא את המאהב הביתה ואתה תצא לשעה שעתיים,הם ייהנו ויעשו את שלהם ותחזור אחרי שעתיים הביתה כאילו כלום לא קרה..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו