בגידה באמון איך מתגברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה באמון איך מתגברים
    אילנית
    13/05/2013

נשואה+2 12 שנה נשואים טובים לפני שבע שנים הכנסנו לבית מחשב בעלי התחיל לצואטט עם נשים לפרגן להן לדבר אלהם בשפה שאני לא רגילה כי אלי הוא לא ממש מדבר המילים יפות כאלה מאוד נפגעתי ודיברנו והוא אמר שזה סתם ולא יעשה את זה יותר כעבור חמש שנים שוב הוא התחיל לצואטט בפייסבוק עם חברות מבית הספר ביקשתי שיפסיק כי זה יכול להרוס לנו את הנישואים הוא אמר שבסדר והמשיך מידי פעם כמובן שתפסתי אותו וזה נגמר בריב ושוב הבטיח שיפסיק ושהוא מבין שזה באמת יכול להרוס חיי נישואים לפני שנה הוא כל הזמן היה צמוד לאייפון עד שלילה אחד לא הצלחתי להרדם כי הוא היה דבוק לאייפון ואז היה הודעה שאלתי אותו מי זה והוא אמר שזה טעות בבוקר שאלתי שוב ואמר שמחק את ההודעה ביקשתי את האייפון שיחזרתי הודעות וגלתי הודעות מהלילה מבחורה הוא היה בהלם ואז התחיל לספר לי שזו בחורה במצאטט ושזה התחיל לפני שביקשתי להפסיק בפעם השניה ושזו בחורה מסכנה שעברה אונס והגרוש שלה בכלא ומאיים לקחת לה את הילד כשישתחרר סיפורים בלי סוף ומה שזה גם עבר לטלפון הפרטי היא הייתה מסמסת לו והוא היה חוזר אליה כמובן שאנחנו עוד ביחד ומאז אין לי חיים כל הזמן חושדת בו לא מאמינה בעצמי האהבה שלי אליו כבר לא מה שהייתה מה עושים איך אני יוצאת מזה אני בדיכאון נמאס לי לחשוב כל הזמן מה אמר לה ואיך הסתיר מימיני זקוקה לעצה דחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה באמון איך מתגברים

הוספת תגובה

• בגידה באמון איך מתגברים

אילנית
    15/05/2013

היי איתי זה בדיוק מה שלא רצתי שבעלי יעשה ידבר עם נשים זרות ועוד במייל פרטי
    אנחנו כאן כדי לדבר
    אמרת שהסיפור שלי דומה לשלך תעלה את שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר

אילנית
    15/05/2013

יששכר תודה לצערי בעלי לא יהיה מוכן לבוא ליעוץ הוא טוען שאני חופרת בנושא ולא עוזבת בגלל זה כל כך כואב לי הוא חושב שאפשר פשוט לשים את זה בצד כאילו לא היה אולי הוא צודק והבעיה אצלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנית מקווה שעוד תחזרי לקרוא

לירי
    16/05/2013

ליפני שאתיחס לבעיה שלך ברצוני לומר שהפורום הזה נועד לתת מענה לאנשים באשר הם עם בעיית זוגיות זו או אחרת היתפלאתי לקרוא את התשובות של קודמיי אחד מפרסם דואר שני מנסה ללכוד לקוחה חדשה לעסק שלו
    אנשים מי שרוצה לעזור מוקדשת לו הבמה הזו מי שמחפש קלייינטים שיפרסם את עצמו בדרכים המקובלות
    אילנית היקרה קראתי את מה שכתבת בכדי לענות לך אני אשאל מספר שאלות שגם יבהירו לי את המצב בו את שרויה וגם יעזרו לך לדעת היכן את עומדת
    ראשית האם בעלך ממשיך בסורו שזה אומר מצוטט נעלם מהבית כמו שציינת לוקח את הפון לכל מקום
    כמו כן איך הקשר הזוגי בנייכם בימים אלה הן מבחינה מילולית והן מבחינה מינית
    אתם בנתק חיים יחד
    ושאלה אחרונה מה הבעל עושה כדי לבנות את האמון בחזרה
    תהיי חזקה לאחר שתעני אני אנסה לתת לך מענה יעיל למצבך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירי

אילנית
    16/05/2013

תודה על ההתענינות
    בעלי כבר לא מצואטט עד כמה שידוע לי והפלאפון נמצא זמין לי היחסים בנינו טובים גם הסקס הבעיה אצלי שאני לא מצליחה לשכוח את מה שהיה כותב ואמר ובחורה המצאט זה מציק לי ולא נותן לי מנוח כי אני אשה שבאמת משקיעה ואהבת יותר מידי וזה גם מה שהוא אומר שהוא מרגיש שאני אוהבת מעריצה אותו רק שמאז שגיליתי הכל אצלי שונה
    איך אני יכלה באמת לסלוח קיים דבר כזה לסלוח על בגידה ועוד לאישה שלא מסתכלת לצד ורואה כל הזמן רק את בעלי מולי
    אני באמת מנסה ולא מצליחה ומפחדת שבגלל שאני לא סולחת הנישואים שלנו יתפרקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית תחזקי את הזוגיות שלך תניעי

לירי
    23/05/2013

אותה למקומות של ביחד תתקרבו יותר אני מאמינה מאיך שכתבת שיש בך המון אהבה וכאחת שנותנת אהבה את גם תקבלי חזרה
    תתקדמי עם העבר אל תישכחי אותו אבל אל תתני לעבר לעצור אותך אלה ההיפך הוא הנכון העבר שלנו מחזק אותנו בהצלחה בזוגיות נפלאה ומאמינה שאכן זו תהיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו