מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות ולא זוגיות לבד אך נמצאת בזוגמאיה16/05/2013
אני ובעלי יחד כבר 7 וחצי שניים אהבה יש מצד שנינו חיים אצל הוריו לא יכולים להשכיר מפאת מצב כלכלי עגום הבעל ללא משרה קבועה כל הזמן עבודה לכמה חודשים אני אחרי לידה ישר חזרתי לעבודה הילדה במעון עברנו שנתיים קשים טיפולי פוריות בדיקות לא נעימות שוב ושוב מלא כסף הלוואות אחרי הלוואות לבסוף לקחנו יועץ כלכלי שעזר בקצת הרבה לקחנו הלוואה 1 גדולה ונשאר עוד מעט חובות בצד לא היה אפשרי מצד הבנק לקחת הלוואה יותר גדולה. ילדה מהממת נולדה והגיעה אלינו בדרך נס ( כי 2 רופאים המליצו להפיל ועד שסוף סוף הריון נתפס אחרי הרבה טיפולים לא הסכמנו ותודה לאל היא בריאה)יש בעיות עיכול שצורך אוכל יותר יקר ובעיה קטנה בלב שאמור לעבור עד גיל 3! עד לפני חודש הילדה ישנה רק ב 2 בלילה היא לא אהבה לישון לאחרונה כבר ב 22 23 נרדמת שזה הבדל משמעותי ושמתי לב מאז שהילדה הגיעה שאין זוגיות סקס אפילו לשכב יחד ולראות סרט עכשיו כשהילדה ישנה אין הוא יושב במטבח במחשב משחק פוקר בפייס מעשן נרגילה עד 2 בלילה ואני עושה ועושה הוא עוזר עם הילדה קצת פה קצת שם מרגישה שאם ביקשתי שנעשה סקס אז הוא עושה לי טובה גומר בשניה ואז בפעם השניה לא תמיד עומד לו או שמתעייף יכול לעבור ימים שלמים עד שיש סקס ולרוב אני זו שיוזמת אני והויברטור וסרטי פורנו מכירים היטב לצערי ...
אני אדם מלא באומץ ביטחון יושר ורצון עברתי בחיי מלא דברים התעללות מינית פיזית ונפשית מאמא עד גיל 13 + בגיל 8 נאנסתי עי הבעל השני של אמא במשך שנה כלל יום היתי אדםפ מאוד סגור ומופנם מפחדת מכל אדם בוחנת כל אדם לפני שמתקרב אלי מחפשת צומי בכל דרך אפשרית שברחתי מהבית לרחוב לחצי שנה ואז גרתי אצל דודים עד גיל 19 עזבתי הכרתי את הבעל ומאז אנו יחד לפניו התנסיתי עם מלא גברים יותר מבחינה מינית יודעת מה זה סקס טוב לא משווה אבל שואפת להגיע איתו ליותר אנחנו זוג צעיר בתחילתץ דרכינו וזה קצת קשה ומכביד
רוצה להצליח בנישואיי לא להיכשל יודעים לתקשר ולאהוב שזה 1 הדברים הכי חשובים בזוגיות אך לאחרונה נראה כאילו עבר עליו טרקטור שמעך אותו לפיתה ואין בי הכוח להילחם ולשפר יותר עייפתי
חייבת עזרה דחוף
כל שאלה אענה גם אם אישית ביותר חושבת שדיי פתחתי כאן את כל קלפיי
אשמח לכל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש
מאיה16/05/2013יששכר שלום
יש המון טוב בו אחרת לא היתי נשארת איתו
הוא אדם עם לב זהב אדם טוב שיודע לעזור
אבל הוא בתקופה האחרונה תקוע מעדיף לשבת ליד מחשב ונרגילה כל זמן אפשרי במקום להיות עם הילדה או לחילופין איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם אני מחפשת אותך
מאיה12/06/2013הי נועם כתבתי לך במיל כבר שבוע ואתה לא מחזיר תשובה
מחפשת אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?