8 חודשים לאחר בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8 חודשים לאחר בגידה
    שלום
    20/05/2013

שלום,
    לפני כ-8 חודשים גיליתי שבעלי בגד בי וניהל רומן למעלה משנה. מסתבר שהיתה ביניהם חברות עמוקה וגם סקס, כמובן. עברתי חודשים איומים של כעס, זעם, דיכאון, תחושות נקם, אהבה וכו'. הוא מיד התנצל והצטער, נפרד ממנה ועושה הכל כדי לזכות בי ובילדינו מחדש. אין ספק שהתשנה מאוד, אם כי מידי פעם אני עדיין מגלה שקרים קטנים, שאינם קשורים כלל לבגידה או לנשים.
    אנו נמצאים בטיפול זוגי ואני אף מקבלת טיפול תרופתי. המחשבות האובססיביות שלי על שארע עדיין מציפות אותי ללא שליטה במהלך היום כולו. כיצד מתמודדים עם זה??
    אני רוצה לשקם את נישואינו ואוהבת אותו. יחד עם זאת המחשבות על שניהם, על הסקס שהיה ביניהם- זה בלתי נסבל עבורי.
    עברו כבר 8 חודשים. עד מתי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8 חודשים לאחר בגידה

הוספת תגובה

• טיפול

שלום
    22/05/2013

שלום יששכר,
    תודה על תגובתך. אתה כותב שהטיפול לא הצליח, ואני שואלת- כיצד יודעים זאת? האם אובססיה מחשבתית אמורה להיעלם לאחר חצי שנה? איזה סוג טיפול היית מציע? אני מדגישה שוב, שהבעיה היא ביני לביני. בעלי עושה כמיטב יכולתו לפתור את המצב, והמחשבות האיומות תמידיות- גם כשבינינו טוב. הוא אמנם גרם לכך במעשיו מלכתחילה, אך כעת אני נלחמת עם עצמי.
    אשמח לשמוע את עצתך לגבי סוג הטיפול המתאים לדעתך, ומה עלי לעשות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו