בעלי בגד אבל אני לא אמורה לדעת מזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי בגד אבל אני לא אמורה לדעת מזה
    אינה
    22/05/2013

אנחנו הגשנו מסמכים לרבנות.רשמנו שם ש"אנחנו לא מסתדרים".
    אני מודעת לשזה שהוא בגד בי אבל אני לא יכולה להגיד את זה בדיון כי זה מסוכן למי שמסר לי את המידע.
    מה אפשר להגיד בדיון רבני על מנת שיגרשו אותנו ללא תקופת גישור ובלי להגיד על הנושא של הבגידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשוב לציין

אינה
    22/05/2013

שאני לא מחפשת לנצח בבית דין.לא צריכה ממנו ממש.כלום.הכל בהסכמה הדדית אפילו בלי עירוב של עורך דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי בגד אבל אני לא אמורה לדעת מזה - תגובה

סיגלית גלאי
    23/05/2013

אינה שלום

אינה לא ציינת יותר מידי פרטים, אך אם יש מקום לסלוח אז שווה מחשבה שנייה...
    סביר להניח שיציעו לכם גישור אך אין דרך לחייב אתכם לעשות זאת, בכל אופן אם תחליטו בכל זאת לסיים ביעילות את הקשר, עליכם להגיע מוכנים לרבנות עם הסכם כתוב וחתום מצד שניכם, להיות אסרטיביים בעניין ודי!

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינה בעלך רוצה להיתגרש?

לירי
    23/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו