מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה מורכבת, קשה להתמודד.יונתן25/05/2013
שלום, אני חייל בן 21 לקראת שחרור.
התחלתי את הקשר עם חברה שלי קצת לפני הגיוס. אנחנו מאד אהבנו אחד את השני, אבל היו לנו יחסים טעונים מאד, של הרבה ריבים וחוסר קבלה בהרבה מקרים. היינו על סף פרידה לא פעם מאז תחילת הקשר, אך לפני חודשיים החלטתי שאני ממנף את זה לפרידה אמיתית ולא נשבר, כי הרגשתי שאנחנו לא מתאימים(לפחות בשלב הזה בחיים). במהלך החודשיים האחרונים היו בינינו לא מעט שיחות. רובן ככולן נעשו מרצונה. כשהיא מאד רוצה שנחזור להיות ביחד. היא טענה שהיא הפיקה לקחים ויכולה לעשות לי הרבה יותר טוב, לרוב הבקשות האלה לא נעניתי. אך הייתה שיחה אחת שבה הרגשתי שבאמת חל בה שינוי ושאולי הדברים יכולים להיות אחרת. נפגשנו ושכבנו, והחלטנו שאנחנו לא מתחייבים זה לזו בשלב הזה, אבל שאולי ניתן לזה צ'אנס. ברגע שחזרתי הביתה, חשבתי עליה לא מעט. והבנתי שאני לא בנוי כרגע לזוגיות, ושאין לי את היכולת הזו להכיל אדם נוסף בחיים שלי כרגע, במיוחד לא כזה שמצפה ממני לכל כך הרבה.
אני חש המון בדידות עכשיו, ויש לי פחדים לא מוסברים שלא אמצא זוגיות טובה, כי אולי אני לא ראוי לה, ושכל הנשים כבר תפוסות, ושלא יגיעו דברים טובים יותר(למרות שאני מזכיר לעצמי שאני עוד מאד צעיר)
איך אפשר להתמודד עם תחושות המחנק האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מורכבת, קשה להתמודד. - תגובה
סיגלית גלאי28/05/2013שלום יונתן
לפעמים דרוש אומץ רב להיות כנה ולומר לא!! די! לא מתאים ולהמשיך הלאה
אך עדיף מוקדם מאשר מאוחר, נראה שאתה מחובר לאינטואיציה שלך בצורה טובה ומעבר לכך, אתה יודע להסביר מדוע לך לא מתאים כרגע קשר זוגי. מנגד, נראה שהיא מפעילה עליך לחץ רב שמבלבל אותך ולכן אתה נתקף במחשבות טורדניות על העתיד. אני חושבת שאתה צריך להמשיך ללכת עם האמת שלך, ולהזין את עצמך במחשבות מועילות, כפי שכבר אמרת, אתה צעיר, זוהי התנסות ראשונה, עוד תכיר נשים נוספות בלימודים בעבודה, בטיולים בחיים בכלל... תשקיע את מרצך במטרות אחרות וחדשות בתקופה הקרובה, פגוש חברים כל אלה יעזרו לך להתרכז בעצמך ולהתגבר
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?