שיקרה לי ובגדה בבעלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקרה לי ובגדה בבעלה
    אנונימי
    25/05/2013

שלום לכולם
    יש לי בעיה יצאתי עם מישהי וחברה שלה שהכרנו בצ'אט זה היה משהו ביתי כזה והגענו למצב ששכבנו כשכל הדרך אותה בחורה דחפה לשם. אותה הבחורה סיפרה לי סיפור כיסוי של מי היא כנ"ל גם לגבי חברה שלה.
    לאחר שהם הלכו עשיתי חיפוש באינטרנט וגיליתי שהיא שיקרה שהיא לא מי שהיא טענה
    אם זה גיל מה היא עושה בחיים והכי גרוע שהיא נשואה! אחרי שהבנתי לא הפסקתי לאכול את עצמי, אני לא בחור כזה מה לעשות !?
    הבחורה לא יודעת שגיליתי
    אני לא יודע מה לומר מה לעשות איזו עמדה לנקוט, איך למנוע בלאגן וכמה אשמה יש לי בסיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקרה לי ובגדה בבעלה

הוספת תגובה

• מישהו יכול לענות בבקשה ?!

אנונימי
    29/05/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקרה לי ובגדה בבעלה - תגובה

סיגלית גלאי
    02/07/2013

שלום לאנונימי
    "את הנעשה אין להשיב" ולכן חבל על ההלקאה העצמית, מה שחשוב כעת זה להפסיק את הקשר כדי לא להסתבך בעניין שלא רצוי עבורך. וללמוד את הלקח, בפעם הבאה כשאתה יוצא עם "זרות" אולי שווה לבדוק בגוגל לפני מעשה ולא לאחר מעשה. ועל זה נאמר "אין חכם כבעל ניסיון"

בהצלחה בפעם הבאה
    ייעוץ זוגי גלאי סיגלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו