עלילות שווא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלילות שווא
    אבי
    20/03/2008

אני נשוי 17 שנה יש לי 3 ילדים,אשתי לפני שנה וחצי לאחר שהבחנתי אצלה בשינוי היתנהגותי הודת לי כי היא מאוהבת בבחור בן 17,אנחנו בני 40,הבנתי שיש כאן משהו לא בסדר,לא היה בינהם שום קשר והבחור לא יודע מזה,זה רק פנטזיה שלה,אבל לאור זאת יחסי המין ביננו פחתו ואנחנו כבר שנה ללא יחסי מין כי היא לא רוצה בעוד אני מנסה ללא הרף.
    הגשתי תביעה לגירושין וביקשתי להכריזה כאישה מורדת,היא אומרת לי שבדיון היא תגיד שיש לי בעיה גברית ולכן לא קיימנו יחסי מין למעלה משנה,רק אני והיא יודעים את האמת ואני לא יודע מה לעשות.
    אפשר קצת עזרה? בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלילות שווא

הוספת תגובה

• הודעה לאבי

אילה אריאלי
    20/03/2008

אבי, אני מבינה שאתה במצוקה, אולם העצה שאתה מבקש היא מתחום המשפט. הפורום עוסק בתחום פסיכולוגי ומתמחה ביחסים. אין בסמכותי במקצועית ליעץ לך בתחום המשפטי, כיצד לנהוג בבית הדין.
    בשלב בו בני הזוג הולכם למאבק משפטי, כל אחד שולף את חרבו ומשתמש בכל הנשק הנראה לו. זהו תהליך פוגע ובסופו של דבר כולם משלמים מחיר כבד. אני הייתי מציעה ללכת לתהליך של גישור אשר עושה את הפרידה פחות הרסנית, וכמובן גם פוגע פחות בילדים.
    ניתן להפרד גם ללא מאבק משפטי. זה דורש בגרות והתעלות על הפגיעה שאתה מרגיש.

אריאלי אילה מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו