הסדרי ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראייה
    מלי
    13/06/2013

אני בהליכי גירושין,הדבר היחיד כרגע שאנו חולקים עליו הם הסדרי הראייה.יש לי 2 בנות בגילאי 8 ו-5 כאשר הבכורה מאובחנת עם ADD .הסדרי הראייה כרגע הם פעמיים בשבוע אחה"צ ולינה אחת,בנוסף שבת לסרוגין.בעלי(גרוש לעתיד) מעונין בעוד לינה באמצע השבוע כך שסה"כ יהיה 2 לינות באמצע שבוע+שבת לסרוגין.אני מאד חוששת מזה כיוון שלוגיסטית זה מאד מסובך...לארגן תיק לפעמיים בשבוע וגם שהבנות יהיו "מטורטרות" במשך השבוע בין הבתים.בנוסף בעלי בלשון המעטה מאד לא אחראי לא מסודר ולא מאורגן...הוא שוכח דברים כל הזמן וצריך לשבת לו על הראש ואני מפחדת שבנותיי יסבלו מזה.מצד שני חשוב לי הקשר בינהן לבין אביהן.מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסדרי ראייה

הוספת תגובה

• מלי -

בני
    13/06/2013

היי

אותי לימדו בני אדם לא רוצים להתגרש הם רק רוצים שיהיה להם טוב!

אם הקשר שלהן עם אביהן כ"כ חשוב לך...אז אל תתגרשו. נקודה. כל מה שרק לא תעשי יפגע בהן לנצח!
    כן ואני יודע שניסתם הכל ומי אתה בכלל שתגיד לנו מה לעשות...
    אבל זו האמת - אם יש לך קצת מצפון ואת דואגת לילדים שלך אז תעשי פרסה ותצאי לשקם את הזוגיות שלכם כי בסופו של דבר זה ישתלם לכולכם.

הלוואי ולא תצליחו להגיע ל"הבנות" עם הסדריי הראייה של "הבנות"!

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקש תשובה מאיש מקצוע בלבד תודה

מלי
    13/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסדרי ראייה - תגובה

דליה שוורץ
    16/06/2013

מלי שלום,
    גירושים זה עסק מורכב כשמעורבים ילדים. הדבר הטוב ביותר עבור הבנות שלך הוא שיהיה להן קשר טוב, חם ואוהב עם אבא שלהן בלי שום קשר למה שקורה בינכם.
    כל מה שאת יודעת על בעלך, שהוא לא מאורגן ושוכח וכו' יכול להשתנות כשהאחריות על הבנות תיהיה עליו.
    אני מניחה שהוא דואג להן ואוהב אותן בדיוק כמוך וגם הוא רוצה להשאר חלק בלתי נפרד מחייהן. המלצתי הטובה ביותר עבורך היא שלא תמנעי את זה מהן. אל תקחי מהן את הקשר שלהן עם אבא שלהן. הטירטור שהן יחוו זה עניין של הרגל ועדיף "להטרטר" מאשר לא לראות מספיק את אבא. תמיד גם עומדת בפנייך האפשרות לגור בסמוך לבעלך/ גרוש שלך וכך לא יהיה טרטור גדול מידי עבורן.
    שימי את הקשר שלהן עם אבא שלהן ואיתך בראש סדר העדיפיות, כל השאר הוא עניין של הרגל.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו